| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Kao što rekoh, kupila kuću sa zemljištem, a na kartici prijavila samo zemljište. Njena logika je da bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Kao što rekoh, kupila kuću sa zemljištem, a na kartici prijavila samo zemljište. Njena logika je da bi ona htjela srušiti kuću i sagraditi novu, pa nije prijavila na kartici, a u biti još ne zna smije li ju uopće rušiti... Bilo jučer na vijestima NoveTV. Evo članka sa slikama te potleušice- DNEVNIK.hr .
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #64 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat he he he he he he he he he... pa da... oronula kolibica, neupotrebljiva i spremna za rušenje Inače - pošto je Kaštelanin rekao da mrzi Vesnu, ja pomislih da je riječ o Vesni Pusić Čudi me da on mrzi ovu Vesnu - ova bi mu trebala bit draga ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Politički chat Citat:
Vesna Pusić bar podsjeća na ljudsko biće, a ova druga Vesna se toliko unakazila da je ni mater ne pripoznaje. Ja mrzin nepravdu, bez obzira odakle ona dolazila. ![]() | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Ma znan ja to... samo te malo podjebajen... nema ljutnje (BTW - i mene je Zagora rodila - zamalo )A ovo o Vesnama - slažen se Ovo o nepravdi - svaka čast ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Nem'reš reć' da je Pusićka manje odvratna od ove- Pusićka nije manje odvratna od nikoga! Ova je prevrtljiva, al' Pusićka je stalna u svojoj odvratnosti... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Zbog toga što ima umišljeni monopol na istinu (kao većina agresivnih 'ljevičara'), što je predsjednica narodne stranke koja nema ništa s narodnjaštvom, što je kao ljevičarka i borac za pravdu a drži 'štangu' i gura jednog od najvećih lopova (a u njenoj stranci bi ih se našlo još mutnih tog kova- npr. Ferenščak). I što je iritantna do bola- pogotovo onaj njeni photoshopirani osmijeh sa milijun plakata za koje se ne zna otkud tako minornoj stranci novci- kao i njihovom bivšem kandidatu za Predsjednika... I što je kao svi politički pik-zibneri to glasnija što je minornija*. I da jesam li zaboravio reći da je iritantna do bola- sa kreštavim glasom i netolerantnim načinom komunikacije... * kao kad su glede onih prosvjeda na Cvjetnom Trgu se non stop slikali iz Zelene Akcije; dok ih netko u TV emisiji nije pitao koliko članova imaju kad su toliko glasni, a ogovor je bio 300. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
« Slovenija
|
hahao i ivo banac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.

Čudi me da on mrzi ovu Vesnu - ova bi mu trebala bit draga

)