Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Kao što rekoh, kupila kuću sa zemljištem, a na kartici prijavila samo zemljište. Njena logika je da bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-07, 14:03   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Politički chat

Kao što rekoh, kupila kuću sa zemljištem, a na kartici prijavila samo zemljište. Njena logika je da bi ona htjela srušiti kuću i sagraditi novu, pa nije prijavila na kartici, a u biti još ne zna smije li ju uopće rušiti... Bilo jučer na vijestima NoveTV. Evo članka sa slikama te potleušice- DNEVNIK.hr .
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 14:10   #62 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

svi su oni isto sranje, drugo pakovanje

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 14:20   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

nema niš bolje nego kad se međusobno prepucavaju i iznose prljavštinu .. samo tako, oćemo još ...

silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 14:42   #64 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

he he he he he he he he he...

pa da... oronula kolibica, neupotrebljiva i spremna za rušenje

Inače - pošto je Kaštelanin rekao da mrzi Vesnu, ja pomislih da je riječ o Vesni Pusić Čudi me da on mrzi ovu Vesnu - ova bi mu trebala bit draga
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 15:15   #65 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Politički chat

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Vesnica je postala vitez prava i pravde čim su je najurili iz Vlade. Prije toga je bila samo jedan od Sanaderovih poslušnika...Ne volim takve ljude....Kad si uz nekoga (dio vlade) onda je sve super a čim te izbace iz vlade onda pljuj gdje možeš i stigneš...Uf, kako me to može naljutiti...Jednostavno radi toga budem ljut 'ko leptir
pa to je super, barem da toga ima još više......da toga nema kod nas hrvata još uvijek bi živjeli u mraku sjene pokojnog franje...ovako svi ovi koji su pali u nemilost hdz-a....čim iz izbace, prvo po prljavom vešu....'ko kakve gaće ima.....i cije su više zasrane....a do tada je bilo kao s trebama..super komad izvana, a tangice žute i ukakane..kad se zaljubiš kasno je.....
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 21:15   #66 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Inače - pošto je Kaštelanin rekao da mrzi Vesnu, ja pomislih da je riječ o Vesni Pusić Čudi me da on mrzi ovu Vesnu - ova bi mu trebala bit draga
Nisan ja fetivi Kaštelanin- "Zagora me rodila, usri' sivog kamena"
Vesna Pusić bar podsjeća na ljudsko biće, a ova druga Vesna se toliko unakazila da je ni mater ne pripoznaje. Ja mrzin nepravdu, bez obzira odakle ona dolazila.
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 23:14   #67 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma znan ja to... samo te malo podjebajen... nema ljutnje

(BTW - i mene je Zagora rodila - zamalo )

A ovo o Vesnama - slažen se

Ovo o nepravdi - svaka čast
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 00:50   #68 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Nem'reš reć' da je Pusićka manje odvratna od ove- Pusićka nije manje odvratna od nikoga! Ova je prevrtljiva, al' Pusićka je stalna u svojoj odvratnosti...
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 01:28   #69 (permalink)
glup & gluplji

Aha... evo jedan se javio...

A zašto je Vesna Pusić "stalna u svojoj odvratnosti"?
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 02:27   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Zbog toga što ima umišljeni monopol na istinu (kao većina agresivnih 'ljevičara'), što je predsjednica narodne stranke koja nema ništa s narodnjaštvom, što je kao ljevičarka i borac za pravdu a drži 'štangu' i gura jednog od najvećih lopova (a u njenoj stranci bi ih se našlo još mutnih tog kova- npr. Ferenščak). I što je iritantna do bola- pogotovo onaj njeni photoshopirani osmijeh sa milijun plakata za koje se ne zna otkud tako minornoj stranci novci- kao i njihovom bivšem kandidatu za Predsjednika...

I što je kao svi politički pik-zibneri to glasnija što je minornija*. I da jesam li zaboravio reći da je iritantna do bola- sa kreštavim glasom i netolerantnim načinom komunikacije...

* kao kad su glede onih prosvjeda na Cvjetnom Trgu se non stop slikali iz Zelene Akcije; dok ih netko u TV emisiji nije pitao koliko članova imaju kad su toliko glasni, a ogovor je bio 300.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chat, politicki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114