| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Politički chat u Znanost forumu; Kakav je to "umišljeni monopol na istinu"? Šta je to "agresivni ljevičar"? Lopovi - mislim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Kakav je to "umišljeni monopol na istinu"? Šta je to "agresivni ljevičar"? Lopovi - mislim da smo svi složni u tvrdnji da se svaka, ali baš svaka stranka može podičit sa nekoliko lopova većeg kalibra... Iritantna, kreštav glas - to može bit eventualno tvoje osobno mišljenje... nekom drugom ona je možda baš fina i uglađena... Netolerantan način komunikacije - zašto? Kako je njezina komunikacija netolerantna?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Banned | Re: Politički chat Citat:
kakve veze ima broj članova? kaj po tebi zato kaj neko ima 300 članova ne bi smio izreći svoje mišljenje? očito je da ih puno ljudi sluša, inače ne bi bilo prosvjeda .. a to kolko ti ljudi dođe na nešto kaj organiziraš puno više govori o tebi i kvaliteti tvojih stavova nego broj članova ... jesi ikad čuo za riječ "simpatizer"? ![]() | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Damfisk- ako me sjećanje ne vara pitao si me zašto mi je odvratna i argumentirao sam ti svojim mišljenjem. Glede lopova svugdje, ne ćeš naći puno sranaka koje se mogu podičiti Čačićevim kalibrom lopova (recimo HDZ i SDP), pogotovo da su gotovo maskote stranke... 1. svoja mišljenja iznosi kao nepobitne činjenice (npr. ono izletavanje u Saboru o agresiji na BiH) 2. agresivni 'ljevičar', a ne ljevičar- agresivni tip političara/osobe koji se predstavlja da zastupa ljevičarska stajališta (npr. Linić, Čačić, Mesić, itd), obično prilično prgavi i skloni zakulisnim igrama 3. imat ćeš sada predizbornu kampanju pa obrati pažnju na njen način polemiziranja Silence, nemam ja ništa protiv prosvjeda- ni onih na Cvjetnom, ni inače. Samo me smeta što nekad mediji prenapuhuju značaj određenih 'grupica', što je bila poanta te opaske- što opet ne znači da imam nešto protiv toga da oni kažu svoje mišljenje. U dotičnom slučaju me šokiralo koliko malo članova imaju, očekivao bih da imaju puno više (ne samo po medijskoj slici, nego i po programu).
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #74 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
1. A kako bi trebala iznosit svoje mišljenje? Kao nešto u što ni sama nije sigurna? "Znate, ovaj... ja mislim ovako, ali hm.. je li.. možda griješim, ne znam, pa vi recite..." BTW - želiš reć da hrvatske agresije na BiH nije bilo? Ma daj... 2. Prgavi, skloni zakulisnim igrama? Ma koje to zakulisne igre igra Vesna Pusić, majke ti mile? Nit' je u vlasti, nit' je ikad bila u vlasti.. Kakve to zakulisne igre ona igra, da mi je znat? Prgavi? Misliš, žele raspravljat sa ljudima koji imaju oprečne stavove? 3. Njezin način polemiziranja? Misliš, ženska je školovana i zna se postavit oštro - a to je automatski loše? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Citat:
zanimljivo kako se ta presuda tumači po potrebi - koji put je loša, grozna, sramotna, a koji put baš dobro dođe, zar ne?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat 1. miješanja Hrvatske u sukob u BiH je bilo- to nije bila agresija, a ako želiš kvalificirati kao agresiju onda kronologija nalaže da se prethodno granatiranje hrvatskih gradova iz BiH isto nazove agresijom (nije bilo tri BiH nego jedna) 2. nije HNS nikada bio na vlasti?!? Čačić je bio oporbeni ministar?!? evo ti zadnjeg primjera- iskorištavanje Račanove bolesti i njeno guranje Čačića za SDP-ovg i HNS-ovog zajedničkog kandidata (bez prethodnih konzultacija s potencijalnim koalicijskim partnerima) za 'premijera' nije zakulisna igra?!? Ako ne znaš razliku između prgavosti i 'raspravljanja s ljudima koji imaju oprečne stavove', ja ti ne mogu pomoći, ali riječnik hrvatskog jezika vjerojatno može. 3. očito stvar ukusa- nije automatski loše nego u njenom slučaju; isto kao što nekima može biti OK način komunikacije presjednika RH da vrijeđa ljude, a meni nije... Nisi mi naveo nijednog tajkuna iz stranaka koje nisam naveo (HDZ i SDP)- recimo ima Jakovčić, no ti si rekao " svaka, ali baš svaka stranka", pa mi molim te navedi takve tajkune iz HSP-a, HSS-a, HSLS-a, HSU-a i ostalih parlamentarnih stranka...
| | |
| | #79 (permalink) | ||||
Citat:
Citat:
Kakve to ima veze sa Vesnom Pusić? To eventualno može imat veze sa kućnim odgojem predsjednika RH, ali nikako sa Vesnom Pusić niti sa ljevičarimaCitat:
Ili možda želiš reći da HSP, HSS, HSLS, HSU nemaju niti jednog jedinog lopova u svojim redovima? Ne kontam ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||||
| | |
| | #80 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politički chat Lopovi - mislim da smo svi složni u tvrdnji da se svaka, ali baš svaka stranka može podičit sa nekoliko lopova većeg kalibra... To je tvoja tvrdnja- navedi one većeg kalibra iz navedenih stranaka pa ćemo vidjeti hoćemo li se složiti... Ako je bila agresija, onda je bio odgovor na prethodnu agresiju BiH na Hrvatsku- ili možda želiš osporiti da je Hrvatska prethodno granatirana iz BiH? Što je to bilo- slanje darova i humanitarne akcije? Sukob se prenašao preko Hrvatsko-BiH granice dugo prije nego se Hrvatska umiješala u sukobe u BiH. Mesićev način komunikacije sam naveo kao primjer meni neprihvatljive a nekima prihvatljive komunikacije, kao analogiju toga da mi je Pusićkina agresivnost odbojna a nekima nije. Usporedba je bila naglašena riječima 'isto kao što'. U taj dio rasprave ti uvlačiš ljevičare- a ako nisi skužio ovdje je riječ o Pusićkinom načinu ophođenja, a ne ljevičarskom.
| | |
![]() |
| Tagovi: chat, politicki |
« Slovenija
|
hahao i ivo banac »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.