Raspravljate o temi Povratak Ive Sanadera u Politika forumu, dio Znanost foruma; 'Odgovornost ne leži samo na Andriji Hebrangu nego i na vođenu stranke. Odgovornost vidim i na sebi i mojoj nakani ...
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
aha vratija se i sad trazi od hdz-a da pruzi podrsku jednom od kandidata. jaca je rekla da ne zeli, al mogu mislit kakav ce biti rasplet.
to da ce se vratiti je svima bilo jasno, samo ej pitanje bilo kad? eto predvidjalo se da bi se moga kandidirati za predsjednika, al nesto sl. se dogadja. cini mi se da je i bandi necija marioneta.
Zadnji Uredio Sahataba : 03-01-10 u 13:52
Ivo se vratio iz podzemlja..ovo postaje zanimljivo.![]()
Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara...
govna su lakša od vode, zato uvijek, ama baš uvijek isplivaju na površinu, to je općepoznata činjenica.
i isto tako kada plivate u tim vodama, držite usta zatvorena, jer ako budete vikali (prosvjedovali), može vam doplivat u usta.
----------------
Now playing: James Horner - Becoming one of "The People" Becoming one with Neytiri
via FoxyTunes
Zadnji Uredio pharaoh : 03-01-10 u 14:23
interesantno je to što je najvio kako će on krojiti vanjsku i unutarnju politiku kao obični zastupnik u parlamentu ako aktivira svoj mandat što treba napraviti do 15.1.
on je počasni predsjednik ali mislim da je to samo protokolarna titula koja nema nikakvog značenja, ispravi te me ako se varam
to znači direktno uplitanje u rad vlade tj. rad Jace. vidjeti ćemo hoće li to Jaca dozvoliti. ako ne dozvoli idu parlamentarni izbori
ako dozvoli, jadna joj majka, toliko će pljuvački dobiti u lice da je za nevjerovati ali svi dobro znamo da su političari jako često đon obraz.
kao jedan od razloga povratka vidim zaštitu preostalih ministara-prijatelja od razotkrivanja afera. znači, dobra stvar za dio HDZ-a
a dobra stvar za političku oporbu jest što će ovaj povratak još dodatno srozati rejting vladajuće stranke (ako je to uopće više moguće).
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
1.
takatički potez, hdz je jako nisko pao bez obzira na Jacu, ivo ima toliko antipatija, da kad se suprotstavi jaci i jaca pobijedi, to će joj donijeti glasova ko blata od neodlučnih birača...
2.
toliko govana se sad boji da će za jace isplivat i njihova sranja da su glavnog govnara odlučili vratit da se njihova mala govanca nevide od velikog glavnog govnara.
previše govana u jednoj temi a kamoli u postu.
----------------
Now playing: James Horner - Becoming one of "The People" Becoming one with Neytiri
via FoxyTunes