| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Poziv Zagrepčanima: subota u Varšavskoj u Znanost forumu; ZAGREPČANI - PROBUDITE SE! ŽELE NAM RAZORITI GRAD! U lakomosti za zaradom, u stilu "drpi i bježi", žele ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 51
Poruka: 46
![]() | ![]() ZAGREPČANI - PROBUDITE SE! ŽELE NAM RAZORITI GRAD! U lakomosti za zaradom, u stilu "drpi i bježi", žele uništiti urbani duh i naš način života. Na svaki blok u centru, na svaku livadu u gradu, vrebaju beskrupolozni razvojnici (developeri). Razvojnik Tomo Horvatinčić nije ostvario očekivanu zaradu na lažnim vilama u Svetoj Nedjelji, pa je poželio nadoknaditi to u centru grada. GradsKi poglavar Milan Bandić srušio je Generalni urbanistički plan, da bi mu udovoljio.
U šoping možemo ići bilogdje CVJETNI TRG JE SAMO JEDAN! Neka narod kaže odlučno NE bahatosti razvojničkog kapitala i lažima političara! Neka se u pet minuta buke čuje naš prosvjed do Gradskog poglavarstva i do Markovog trga! Podržimo svi Pravo na Grad i Zelenu akciju! Budimo mirni, ali bučni! Subota, 26. siječnja u 11 sati VARŠAVSKA! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Poziv Zagrepčanima: subota u Varšavskoj ajj purgeri... kakva je to uspavanost, ravnodušnost i ljenost!? al na otvaranje šoping-centra bi samo tak išli... e pa da.. zato vas i boli k!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 51
Poruka: 46
![]() | Re: Poziv Zagrepčanima: subota u Varšavskoj Pa, ja sam svakako bio.l Foto-izvještaj: nažalost, ne vide se trenutno fotografije jer nešto ne valja sa diinoweb serverom. Ako se produži, morat ću uploadati na drugi server. Dan ranije: odluka da idem na prosvjed, iako je prvotni plan bio otići rano ujutro iz Zagreba, čisto iz inata... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poziv Zagrepčanima: subota u Varšavskoj Ne izgleda loše, ali samo tri iljade na toliki broj zagrebčana, malo je to, nema svjesti ili su ljudi okupirani drugim stvarima, a mislim da jesu, preživljavanjem i vjerovatno je malo kome stalo do takvog prosvjeda. Prosvjedovali mi ili ne oni gore rade što naume. Tribamo svi na noge pa da ih onda vidimo.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
![]() |
| Tagovi: antiurbanizam, cvjetni trg, urbanizam, zagreb, zeleni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.