| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Predizborne ankete u Znanost forumu; Izbori su sve bliži. Rezultat je jako neizvjestan. Zbog toga se provode mnoge ankete o izbornim rezultatima, o broju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Predizborne ankete Izbori su sve bliži. Rezultat je jako neizvjestan. Zbog toga se provode mnoge ankete o izbornim rezultatima, o broju birača na izborima, o željama birača... Zamislio sam ovu temu kao zbirku anketa za ove izbore. Stavljajte rezultate bilo kakvih anketa koje prate IZBORE U RH 2007. anketa1.JPG anketa2.JPG
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predizborne ankete Citat:
Ako budu di rezultati koje druge ankete triba je stavit, dobra tema.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Predizborne ankete Ima puno anketa, nađite, stavljajte, komentirajte. Zanimljive su mi i one koje kažu da će odaziv na izbore biti izuzetno velik. Sad sam malo u žurbi pa nemam vremena.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Predizborne ankete Bwah, sorry, zaboravila Zagorje.com |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Predizborne ankete Evo još malo prošlomjesečnih anketa. Izbori 2007 - SDP-u 30,2 - HDZ-u 26,6 posto Citat:
stranacke_preferencije1.jpg ocjena_vlade.jpg popularni_politicari.jpg najpopularniji_ministri.jpg NEpopularni_ministri.jpg hdz_mandat.jpg Neke brojke su slabije vidljive, al ne mojom krivicom. Žao mi je.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 07-11-07 u 14:05. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Predizborne ankete
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, izbori 2007 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.