Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Predizborni plakati u Znanost forumu; predizborna kampanja počinje i osvanuli su prvi plakati. evo plakata vodećih stranka pa me zanima kaj mislite o njima? za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-10-07, 08:56   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru
Predizborni plakati

predizborna kampanja počinje i osvanuli su prvi plakati. evo plakata vodećih stranka pa me zanima kaj mislite o njima? za mene hdz-ov je čisto sranje..ponovno se koncentriraju da pljuju po protivnicima umjesto da prezentiraju svoj program.zato mi je ok od koalicije hss-hsls-pgs. hns-ov mi jednostavno smješan a od hsp mi izgleda ko neka loša reklama za pastu za zube. za sdp-ov još nemam definirani stav..ne mogu se odlučit kaj da mislim.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg HDZ.jpg (96.4 KB, 32 pogleda)
Tip Fajla: jpg HSS.jpg (16.7 KB, 35 pogleda)
Tip Fajla: jpg HNS.jpg (98.6 KB, 36 pogleda)
Tip Fajla: jpg HSP.jpg (89.0 KB, 26 pogleda)
Tip Fajla: jpg SDP.jpg (83.8 KB, 39 pogleda)

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 11:45   #2 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Predizborni plakati

HDZ - sa svim plakatima baš sere i to teško po SDP-u uglavnom, kaj je jadno jer se vidi da ih se boje i to jako

Općenito plakati su loši
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 14:09   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Općenito plakati su loši
Slažem se s ovim, a mogao bih dodati još malo sočnijih atributa.
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 14:26   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 522
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

hdz

sdp se ulizuje mladima,pa idu na neku 'moderniju' foru,al su malo zaboravili na estetiku

hns mi više pari reklama za pastu za zube
il ocekujem da čačić svaki čas izvuče woolite black iz džepa
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 14:45   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,878
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

1. bacanje novaca
2. smeće
3. bacanje novaca
4. politika se ne bi trebala tako ni pakirati ni prodavati
5. vizualno i 'mentalno' zagađenje okoliša
6. bacanje novaca

Ako netko nije skužio- zabranio bih to... Strankama i kandidatima bih dozvolio jednio reklamiranje putem brošura s programima i zacrtanim ciljevima. Nikakvi fotošpopirani jumbo plakati, nikakva sretna i skešena lica na TV reklamama.
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 14:51   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,909
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Stvrno su dobro rekli da ova reklama od HNS-a izgleda ko omot od čokolade braco i seka
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 20:31   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Da stvarn asociraju na bracu i seku.

Drugi su mi bezveze.

A što je najgore: Ovo je tek početak.....
Odgovori sa citatom
Star 26-10-07, 21:05   #8 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Znači profil plakata:

SDP - neki psihopati
HSP - pasta za zube
HNS - braco i seka
HSS - seljaci
HDZ - mentalno zaostali ljudi

Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 07:21   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 689
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

I na koga mogu uzjecati ti plakati, koju poruku mogu dati, osim što su tvrtke koje rade reklamu digle lovu.
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 09:04   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,622
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A nek dizu lovu koga jebe. Mozda se pokrene magični krug pa se poboljsa standard. Firme koje tiskaju plakate počnu plačati dugove svojim dobavljačima, ti dobavljači počnu plačati dugove svojim dobavljačima sirovina, a oni isti daju pare drzavi za poreze, namete i sl. I onda bude mogla drzava dati pare svojim dobavljačima.....ček ovo zadnje mi nema smisla. Da drzava isplaćuje svoje partnere? Ma neeeeeeee. Radje nek se plaćaju, preko stranaka, jumbo plakati..
Poserem se na na one koji nam politiku kroje. Fuuuuuj bagra usrana.
Mene brine sto se ne nazire tko bi to mogao zaustaviti. Svi imaju putra na glavi gamad pokvarena
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: plakati, predizborni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108