| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Predizborni plakati u Znanost forumu; predizborna kampanja počinje i osvanuli su prvi plakati. evo plakata vodećih stranka pa me zanima kaj mislite o njima? za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Predizborni plakati predizborna kampanja počinje i osvanuli su prvi plakati. evo plakata vodećih stranka pa me zanima kaj mislite o njima? za mene hdz-ov je čisto sranje..ponovno se koncentriraju da pljuju po protivnicima umjesto da prezentiraju svoj program.zato mi je ok od koalicije hss-hsls-pgs. hns-ov mi jednostavno smješan a od hsp mi izgleda ko neka loša reklama za pastu za zube. za sdp-ov još nemam definirani stav..ne mogu se odlučit kaj da mislim. ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: Predizborni plakati hdz sdp se ulizuje mladima,pa idu na neku 'moderniju' foru,al su malo zaboravili na estetiku hns mi više pari reklama za pastu za zube il ocekujem da čačić svaki čas izvuče woolite black iz džepa ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predizborni plakati 1. bacanje novaca 2. smeće 3. bacanje novaca 4. politika se ne bi trebala tako ni pakirati ni prodavati 5. vizualno i 'mentalno' zagađenje okoliša 6. bacanje novaca Ako netko nije skužio- zabranio bih to... Strankama i kandidatima bih dozvolio jednio reklamiranje putem brošura s programima i zacrtanim ciljevima. Nikakvi fotošpopirani jumbo plakati, nikakva sretna i skešena lica na TV reklamama.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predizborni plakati Da stvarn asociraju na bracu i seku. Drugi su mi bezveze. A što je najgore: Ovo je tek početak.....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Predizborni plakati A nek dizu lovu koga jebe. Mozda se pokrene magični krug pa se poboljsa standard. Firme koje tiskaju plakate počnu plačati dugove svojim dobavljačima, ti dobavljači počnu plačati dugove svojim dobavljačima sirovina, a oni isti daju pare drzavi za poreze, namete i sl. I onda bude mogla drzava dati pare svojim dobavljačima.....ček ovo zadnje mi nema smisla. Da drzava isplaćuje svoje partnere? Ma neeeeeeee. Radje nek se plaćaju, preko stranaka, jumbo plakati.. Poserem se na na one koji nam politiku kroje. Fuuuuuj bagra usrana. Mene brine sto se ne nazire tko bi to mogao zaustaviti. Svi imaju putra na glavi gamad pokvarena
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: plakati, predizborni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.