| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prevara birača u Znanost forumu; Margetića proćitam kad mogu, niti sam njegov obožavatelj, već mislim da ima čak i nekih kvalitetnih tema i niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 718
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara birača Margetića proćitam kad mogu, niti sam njegov obožavatelj, već mislim da ima čak i nekih kvalitetnih tema i ništa drugo, npr. poništenje privatizacije Zagrebačke banke, nedavno objavljeno na njegovom blogu, a nigdje u medijima. O njemu samom se ne želim upuštati u raspravu, ali postavljam pitanje zašto DIP na tu nedopustivost nije reagirao, bez obzira što je to Margetić prijavio, ipak to je povreda izbornog zakona, i to kakva, nedopustiva, a to znaći da su izbori neregularni. I sad još jedno pitanje da li misliš da bi DIP reagirao isto i da je to prijavila neka veča stranka?. Ako bi, onda to dokazuje, još jednom, da nismo svi jednaki prid Zakonom i Ustavom ove države.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 31-12-07 u 08:39. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prevara birača Nažalost, svi znamo da nismo jednaki ni pred Zakonima ni pred Ustavom. Između ostalog nam zbog toga i je ovako kako je. Zar i ovaj slučaj lova po Bilogori ne govori o tome kako se neki pokušavaju staviti iznad zakona? Samo su ovdje u pitanju međunarodni odnosi pa se nije moglo zataškati. DIP je odgovorio na njegovu pritužbu i odbio ju kao neosnovanu, preciznije DIP se proglasio nenadležnim za taj slučaj vjerojatno pod raznim pritiscima kako to kod nas obično biva. Margetićeva stranka je najavila tužbu Ustavnom sudu ali mislim da to nisu uradili jer bismo već znali o tome. Ako je (a čini se da je) učinjena tolika povrijeda izbornog zakona trebaju se i druge stranke pridružiti toj tužbi za koju je sad mislim kasno. To daje puno veću snagu određenoj tvrdnji, javnost bi se više senzibilirala, pa bi valjda i rezultat bio drugačiji. Zašto nisu svi za poništenje nelegalnosti? Zašto šutnjom podržavaju nelegitimno stanje? Sad se po pojedinim internetskim stranicama od pojedinih oporbenih političara pojavljuju razne tvrdnje,pa i pozivi na puč, a kroz institucije se ne poduzima ništa.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 31-12-07 u 12:42. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara birača Citat:
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Prevara birača Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prevara birača ![]() Može se čestitati jedino biračima. Kampanja je vođena čijim novcima? Čijim glasovi su odlučili o saborskim stolicama? Čijom sudbinom se upravlja u iduće 4 godine? Birač dobije otirač ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prevara birača A šta je to grmilo? Citat:
A tko je po tebi pobjednik, koja je to utakmica završila. Završila je neregularno, i kome čestitati Mehmediju, Jordanu, Adlešički, Friščiću i sličnima u njihovim novim foteljama, na novim ministarstvima, na povečanju birokracije, takvim pobjednicima sigurno ne, njima se ne može čestitati.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Prevara birača Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prevara birača Što znači "bolja" ekipa u ovom slučaju? Po čemu bolja? Da li je takvo tumačenje rezultata kad nekome odgovara takav ishod ili uvijek? Ako je uvijek zašto se dogodila splitska riva kad je tada na vlasti bila "bolja" ekipa? Tko je pobjednik izbora u Osijeku? I tko je pravi gubitnik izbora?
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hsls, hss, izbori, manjinci, prevara |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:09.