| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; baš me zanima, da li bi vam smetalo da saznate da je cura koju volite srpkinja, i kako bi to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Ne smeta me nimalo....a sva sreća nemam takve roditelje, a tata mi je bio u ratu...pravim roditeljima bi trebalo biti važno samo da im je dijete sretno...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Purger | Re: problem nacionalnosti Citat:
Slažem se
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 635
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,853
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti ako saznam da mi je cura srpče, ne napravim ja njoj niš, nije ona kriva samo dobi nogustari mi mrzi srbe i kad je bio u jna oni bi puštali srpske pjesme a stari se boril za hrvatske i išlo mu uostalom vi znate moj stav o srbadiji, ne spominji mi ih
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
Pa onda bi nas bilo dvoje srba! ![]() ![]() edit: ovo je sasvim dovoljno. Zadnji Uredio k-fLiP : 21-05-06 u 22:03. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacionalnosti, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

samo dobi nogu