| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; Tek sam danas videla ovu temi i procitala skoro sve postove. Ono sto mogu zakljuciti iz istih da kod vecine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Tek sam danas videla ovu temi i procitala skoro sve postove. Ono sto mogu zakljuciti iz istih da kod vecine vazi: Ne protivim se toliko vezi sa osobom druge nacionalnosti, ali se ne bih usudio/la! Mnogi bi mozda i pristali, naravno ako sami ne nose tu dozu ogorcenosti, kad bi ta veza podrazumevala samo nju i njega! Ovim hocu da kazem da se ponekad ustrucavamo zapravo zbog okoline (roditelji, rodjaci, prijatelji,...), koja to ne odobrava i nekako pocinje i nas same gledati drugacije! Kad bi se veza i zavrsila brakom, opet nastaje problem kako ce deca sutra ziveti, da li ce biti odbacena od strane pojedinaca, od strane drustva (slucaj Hrvat - Srpkinja, Hrvatica - Srbin u Hrvatskoj)... Sto se mene tice, ljude gledam kao pojedince, a ne kao pripadnike ove ili one skupine, tako da nemam nista protiv mesovitih veza! Mnogi su tajno odrzavali slicne veze godinama i zbog neodobravanja roditelja, iste su prekinuli, ozenili se ili udali za one koje toliko i ne vole,...danas zive u patnji... Dakle, ja sam za to da ljubav opstane ako je prava i da se drugi ne bi trebali mesati i rushiti neciju srecu!!!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #172 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
zbog likova poput tebe (sa obje strane), je i bilo toliko s*anja.. imaš mozak (valjda), uključi ga ponekad.. ko stvoreni ste za manipulaciju i ostvarivanje raznih "ciljeva".. Zadnji Uredio Sale1 : 11-03-08 u 22:33. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacionalnosti, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.