Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; pa jesam reko svoj stav? nemam niš protiv ovakvih topica, kaj se ljutiš odma...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-06, 21:51   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,347
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: problem nacionalnosti

pa jesam reko svoj stav? nemam niš protiv ovakvih topica, kaj se ljutiš odma
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 21:56   #12 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: tzukius

uostalom vi znate moj stav o srbadiji, ne spominji mi ih

...
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 21:59   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

krivo si me shvatil, na spomen srbadije promjeni mi se raspoloženje ali mi ne smeta da se o tome razgovara

a što se stava tiče, to ne mijenjam nikad
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:01   #14 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

i ti bi ostavio curu koju voliš da je sprkinja, a živi u zagrebu samo se tamo rodila i živjela recimo 2 mjeseca
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:03   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

gle, različiti su ljudi, ja sam odgojen na drugi način od tebe a svejedno sam dobro odgojen ali moj stav je moj stav, to mi nemreš promjenit stoga, da, ko što rekoh, ništa joj ne bi napravil samo bi ju pozdravil, imaš kaj protiv toga?
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:03   #16 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,926
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

nemam nikakvih spec. komentara, poslusajte si stvar od Maajke "On je mlađi"...

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:05   #17 (permalink)
Administrator

pa daj mi objasni zašto? što ti je ona kriva
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:08   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 26
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

moja cura je srbkinja.starci uopće nemaju ništa protiv toga.uostalom,nikad nismo ni razgovarali o tome.da je bad,razgovarali bi sigurno.za mene tu nema prepreka.ali kad pogledam unatrag dva tjedna,bil sam s curom(srbkinjom) u Vinkovcima i Vukovaru na jednoj svadbi gdi sam bil kum i full mi se nije sviđalo to kaj tamo svaki drugi brije da srbe treba zaklati,objesiti,jebati im mater.možete zamisliti kak je bilo mojoj curi to slušati dva dana.a ni kriva,ni dužna.pokupila je krpice i pravac za Varaždin.Krenul bi i ja za njom samo da nisam bio kum na vjenčanju.da se odma razmemo,jasno je meni da su slavonci pretrpjeli svakakve strahot.ja to cijenim i poštujem,ali mislim da nas mlađu populaciju to više nebi trebalo brinuti.jesam u pravu?
psychonara je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:10   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

o jebemu, ovo ne bu tak skoro ali ja sam tvrdokurcav (-glav )

ako odlučim nešto onda nastojim ne prekršiti to, vjerujem da je to pozitivna osobina

svjestan sam da mnogi danas izglađuju odnose sa srbima ali ja neću nikad bit u dobrim odnosima sa njima. smatram da je pošteno od mene da bar nisam nasilan i ne planiram zaklat tu curu zato kaj je srpče ali imam pravo odpizdit ju iz tog razloga

ak te još kaj zanima samo pitaj, imam vremena za objasnit
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 22:18   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-06
Godina: 26
Poruka: 224
psychonara se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku psychonara Pošalji poruku preko Skype-a korisniku psychonara

Citat:
Pravi autor: tzukius
o jebemu, ovo ne bu tak skoro ali ja sam tvrdokurcav (-glav )

ako odlučim nešto onda nastojim ne prekršiti to, vjerujem da je to pozitivna osobina

svjestan sam da mnogi danas izglađuju odnose sa srbima ali ja neću nikad bit u dobrim odnosima sa njima. smatram da je pošteno od mene da bar nisam nasilan i ne planiram zaklat tu curu zato kaj je srpče ali imam pravo odpizdit ju iz tog razloga

ak te još kaj zanima samo pitaj, imam vremena za objasnit
ok,nisi nasilan i ne briješ tak ko ovi za koje sam pisal gore.cijenim tvoj stav.ne i dosta
psychonara je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nacionalnosti, problem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Riješite problem memorije i Firefoxa tarquino Računala 4 10-04-06 21:23
Problem s LG DVD Recorderom The Passenger Tehnoklik 2 12-01-06 01:59
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114