| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; pa jesam reko svoj stav? nemam niš protiv ovakvih topica, kaj se ljutiš odma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti krivo si me shvatil, na spomen srbadije promjeni mi se raspoloženje ali mi ne smeta da se o tome razgovara a što se stava tiče, to ne mijenjam nikad
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti gle, različiti su ljudi, ja sam odgojen na drugi način od tebe a svejedno sam dobro odgojen ali moj stav je moj stav, to mi nemreš promjenit stoga, da, ko što rekoh, ništa joj ne bi napravil samo bi ju pozdravil, imaš kaj protiv toga?
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: problem nacionalnosti moja cura je srbkinja.starci uopće nemaju ništa protiv toga.uostalom,nikad nismo ni razgovarali o tome.da je bad,razgovarali bi sigurno.za mene tu nema prepreka.ali kad pogledam unatrag dva tjedna,bil sam s curom(srbkinjom) u Vinkovcima i Vukovaru na jednoj svadbi gdi sam bil kum i full mi se nije sviđalo to kaj tamo svaki drugi brije da srbe treba zaklati,objesiti,jebati im mater.možete zamisliti kak je bilo mojoj curi to slušati dva dana.a ni kriva,ni dužna.pokupila je krpice i pravac za Varaždin.Krenul bi i ja za njom samo da nisam bio kum na vjenčanju.da se odma razmemo,jasno je meni da su slavonci pretrpjeli svakakve strahot.ja to cijenim i poštujem,ali mislim da nas mlađu populaciju to više nebi trebalo brinuti.jesam u pravu? |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti o jebemu, ovo ne bu tak skoro ali ja sam tvrdokurcav (-glav )ako odlučim nešto onda nastojim ne prekršiti to, vjerujem da je to pozitivna osobina svjestan sam da mnogi danas izglađuju odnose sa srbima ali ja neću nikad bit u dobrim odnosima sa njima. smatram da je pošteno od mene da bar nisam nasilan i ne planiram zaklat tu curu zato kaj je srpče ali imam pravo odpizdit ju iz tog razloga ak te još kaj zanima samo pitaj, imam vremena za objasnit
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: problem nacionalnosti Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacionalnosti, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.

)