| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lucky_strike_08 Da samo što to nisu bili "njezini". Što se tiče Srba ima jedan zajeb, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
Isto kao što i naši u Vojvodini i Bosni su drugačiji od nas u Hrvatskoj.
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,810
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
A da se vratimo na izvorno pitanje u ovom topicu - da li mi smetalo da je cura četnikuša? Da, definitivno. A jesu li svi Srbi četnici - nisu, nikako. Nažalost, mi imamo iskustva samo sa onima koji to jesu... | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti damfisk, daj pet srbija se ionako smanjila, uskoro neće ni postojat i iskreno puca mi kurac za to samo bi želio da srba nema u hrvatskoj ali nažalost 12% stanovništva je od tamo
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove Zadnji Uredio tzukius : 22-05-06 u 13:48. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Pa to i ja kažem... generalno ne bih želio imat posla s njima i nastojim nemat posla s njima... a sad, sasvim je moguće da naiđeš na potpuno normalnog čovjeka/curu koji je Srbin/Srpkinja i da sve bude OK... iskreno govoreći, ne znam kako bi reagirao, ali isto tako iskreno govoreći - ne bi mi bilo svejedno... Možda sam zatucan, možda nisam čovjek široke duše, nazovite to kako hoćete, ja nikog ne mrzim ali ne bi mi bilo svejedno da je cura Srpkinja, kao što ne reagiram jednako kad saznam-čujem-otkrijem da je netko Srbin ili da je netko, štajaznam, Slovak... Opet ponavljam - nisam ekstremist, ne govorim o ubijanju, niti Srbe na vrbe ni ostale kretenarije... ali jednako tako NIJE MI SVEJEDNO. Eto. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
Samo govorim da neću čovjeka prekrižit zato što je Srbin i da nije istina da su svi Srbi isti kao što nije istina da su svi Hrvati isti ili svi Slovenci isti ili... , Ali jednako tako kažem da bi moj odnos prema čovjeku koji je Srbin (a za to, u krajnjoj liniji, nije kriv - rodio se takav), dakle da bi moj odnos prema takvom čovjeku (koliko god on kao čovjek može bit korektan i umjeren i razuman) bio drugačiji nego da taj čovjek nije Srbin. Pa sad ako sam zbog toga zatucan i primitivan šovinist i nacionalist - neka. Ja mislim da to nije šovinizam ni nacionalizam, nego samo oprez utemeljen na lošim iskustvima. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
A ekstremisti su po meni šaka budala koja nema puno mozga, uvijek će ih biti, dok god kao društvo ne krenemo naprijed,jer to ti je isto kao na stadionu, šačica zakuha stvar al na kraju ispada da su krivi svi na stadionu i tako će biti dok god ih se ne stavi u udređene ustanove da im se pomogne. Žalosno al nije niti čudno što nas svijet gleda kao grupu primitivaca i huligana, kad to trenutno i jesmo. ![]()
| | |
| | #40 (permalink) | |
Ne kužim te malo si kontradiktoran, po tebi nisu svi isti al Srbi su kao nešto posebno, ono smrde pa ne bi im htio blizu, ak već moraš bit ćeš pažljiv s njima... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: nacionalnosti, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.