Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lucky_strike_08 Da samo što to nisu bili "njezini". Što se tiče Srba ima jedan zajeb, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-06, 13:20   #31 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: problem nacionalnosti

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Da samo što to nisu bili "njezini".

Što se tiče Srba ima jedan zajeb, imaš Srbe u Srbiji, imaš Srbe u Bosni, imaš Srbe u Hrvatskoj, zajedničko im je svima da su Srbi - za one koji ne znaju ništa više od toga, al u biti između sve tri skupine postoji velika razlika.
pricaš o razlikama pojedinačno, a generalno su se složili....pa smo mogli vidjeti što su napravili
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:28   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase
Re: problem nacionalnosti

Citat:
Pravi autor: tarquino
pricaš o razlikama pojedinačno, a generalno su se složili....pa smo mogli vidjeti što su napravili
Pa baš i nisu, jer postoji kod Srba ona njihova "samo sloga srbina spašava" - nisu baš bili složni, a nikad niti neće jer postoje velike razlike.

Isto kao što i naši u Vojvodini i Bosni su drugačiji od nas u Hrvatskoj.
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:34   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,234
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

nije problem sa srbima u srbiji nego sa četnicima u hrvatskoj
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:40   #34 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,810
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tzukius
nije problem sa srbima u srbiji nego sa četnicima u hrvatskoj
E tu si u pravu - nije problem u Srbima nego u ekstremistima... niti jedan ekstremizam nije dobar, bez obzira na kojoj strani

A da se vratimo na izvorno pitanje u ovom topicu - da li mi smetalo da je cura četnikuša? Da, definitivno.

A jesu li svi Srbi četnici - nisu, nikako. Nažalost, mi imamo iskustva samo sa onima koji to jesu...
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:43   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,234
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

damfisk, daj pet

srbija se ionako smanjila, uskoro neće ni postojat i iskreno puca mi kurac za to samo bi želio da srba nema u hrvatskoj ali nažalost 12% stanovništva je od tamo

Zadnji Uredio tzukius : 22-05-06 u 13:48.
tzukius je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:45   #36 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: problem nacionalnosti

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Pa baš i nisu, jer postoji kod Srba ona njihova "samo sloga srbina spašava" - nisu baš bili složni, a nikad niti neće jer postoje velike razlike.

Isto kao što i naši u Vojvodini i Bosni su drugačiji od nas u Hrvatskoj.
ali ektremiste su podržali ostali, gledate iz perspektive gradova u kojima živite, pogotovo velikih sredina u kojima se to manje osjeti, ali nije svuda tako.....nažalost ne znate...a možda je tako i bolje
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:47   #37 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa to i ja kažem... generalno ne bih želio imat posla s njima i nastojim nemat posla s njima... a sad, sasvim je moguće da naiđeš na potpuno normalnog čovjeka/curu koji je Srbin/Srpkinja i da sve bude OK... iskreno govoreći, ne znam kako bi reagirao, ali isto tako iskreno govoreći - ne bi mi bilo svejedno...

Možda sam zatucan, možda nisam čovjek široke duše, nazovite to kako hoćete, ja nikog ne mrzim ali ne bi mi bilo svejedno da je cura Srpkinja, kao što ne reagiram jednako kad saznam-čujem-otkrijem da je netko Srbin ili da je netko, štajaznam, Slovak...

Opet ponavljam - nisam ekstremist, ne govorim o ubijanju, niti Srbe na vrbe ni ostale kretenarije... ali jednako tako NIJE MI SVEJEDNO. Eto.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:51   #38 (permalink)
nevoljen

Citat:
ali ektremiste su podržali ostali, gledate iz perspektive gradova u kojima živite, pogotovo velikih sredina u kojima se to manje osjeti, ali nije svuda tako.....nažalost ne znate...a možda je tako i bolje
Ma ne govorim ja iz perspektive velikog grada, i znam ja jako dobro što je gdje i kako bilo... nažalost, znam

Samo govorim da neću čovjeka prekrižit zato što je Srbin i da nije istina da su svi Srbi isti kao što nije istina da su svi Hrvati isti ili svi Slovenci isti ili... ,

Ali jednako tako kažem da bi moj odnos prema čovjeku koji je Srbin (a za to, u krajnjoj liniji, nije kriv - rodio se takav), dakle da bi moj odnos prema takvom čovjeku (koliko god on kao čovjek može bit korektan i umjeren i razuman) bio drugačiji nego da taj čovjek nije Srbin.

Pa sad ako sam zbog toga zatucan i primitivan šovinist i nacionalist - neka. Ja mislim da to nije šovinizam ni nacionalizam, nego samo oprez utemeljen na lošim iskustvima.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:57   #39 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Gle nadam se da nisi jedan od onih koji su zatucani (npr. Damfisk), koji bi vrlo rado posvetili svoj život ograđivanju Hrvatske, a pogotovo na istočnoj granici.
A ekstremisti su po meni šaka budala koja nema puno mozga, uvijek će ih biti, dok god kao društvo ne krenemo naprijed,jer to ti je isto kao na stadionu, šačica zakuha stvar al na kraju ispada da su krivi svi na stadionu i tako će biti dok god ih se ne stavi u udređene ustanove da im se pomogne.
Žalosno al nije niti čudno što nas svijet gleda kao grupu primitivaca i huligana, kad to trenutno i jesmo.
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 14:00   #40 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ma ne govorim ja iz perspektive velikog grada, i znam ja jako dobro što je gdje i kako bilo... nažalost, znam

Samo govorim da neću čovjeka prekrižit zato što je Srbin i da nije istina da su svi Srbi isti kao što nije istina da su svi Hrvati isti ili svi Slovenci isti ili... ,

Ali jednako tako kažem da bi moj odnos prema čovjeku koji je Srbin (a za to, u krajnjoj liniji, nije kriv - rodio se takav), dakle da bi moj odnos prema takvom čovjeku (koliko god on kao čovjek može bit korektan i umjeren i razuman) bio drugačiji nego da taj čovjek nije Srbin.

Pa sad ako sam zbog toga zatucan i primitivan šovinist i nacionalist - neka. Ja mislim da to nije šovinizam ni nacionalizam, nego samo oprez utemeljen na lošim iskustvima.
Da zatucan si...
Ne kužim te malo si kontradiktoran, po tebi nisu svi isti al Srbi su kao nešto posebno, ono smrde pa ne bi im htio blizu, ak već moraš bit ćeš pažljiv s njima...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nacionalnosti, problem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Riješite problem memorije i Firefoxa tarquino Računala 4 10-04-06 21:23
Problem s LG DVD Recorderom The Passenger Tehnoklik 2 12-01-06 01:59
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113