| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; Pa nisam kontradiktoran... Pa zar Srbe možeš samo volit ili mrzit... ljubit ili ubit... kakve su to gluposti? Ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Pa nisam kontradiktoran... Pa zar Srbe možeš samo volit ili mrzit... ljubit ili ubit... kakve su to gluposti? Ako sam sumnjičav i nepovjerljiv prema Srbima, zar moram bit šovinist i genocidan? Ako ne želim imat posla s njima zar to automatski znači da ih želim zbrisat sa lica zemlje? Sad je kao popularno "normalizirat odnose" i "uspostavit normalne veze" sa Srbijom... ja samo kažem da odnosi trebaju ostat ovakvi kakvi jesu, i da se ne trebaju "poboljšavat" - ne trebaju oni nama niti mi trebamo njima... i to je to. Ne mogu glumit i lagat da bi mi bilo svejedno da upoznam i zaljubim se u Srpkinju kad to nije istina... Kao što ne mogu glumit da sam uljudan i prijateljski raspoložen prema nekome tko mi je, npr. premlatio sestru, tako ne želim lagat i govorit da mi nije bitno je li netko ili nije Srbin. Da, bitno mi je. Mislim li da Srbin može bit normalan, pošten, kulturan i razuman čovjek? Da, apsolutno. Mislim li da Hrvat može bit lopov, kriminalac, gnjida i krvoločni ubojica? Da, apsolutno. Niti jedan narod nema monopol na dobro ili na zlo. Želim li upoznavat Srbe? Ne. Pa šta onda? Zašto bi to bio ekstremizam? Jebe me se za njih i ne želim imat ništa s njima i gotovo. Meni je logičnije da netko opravdava svoju želju za "normalnim i unaprijeđenim odnosima" nego da ja opravdavam svoju želju sa nikakvim odnosima. Svaki put kad smo imali posla s njima, završilko je u sranju. Pa zašto bi onda opet trebali imat posla s njima? Ma znao sam da će se ova tema pretvorit u prepucavanje... znao sam. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: problem nacionalnosti Hehehehehe...nije to prepucavanje, samo volim malo zapalit temu tako da se više ljudi uključi.. ![]() Moj post gore nije toliko prepucavanja koliko mi je glupo kad netko kaže da čim nešto saznaš o nekome npr da je Srbin ili Slovak, odmah ćeš se prema njemu drugačije ponašat, znači ako ne znaš tko je pričaš normalno a kad bi npr čuo da je Srbin, Slovak odmah se mjenja tvoje ponašanje, mislim da sam sve rekao , ne treba puno pojašnjavat... I ponavljam nije ovo prepucavanje, samo rasplamsavanje teme da se ljudi više uključe, jer politika nema previše poklonika. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 22-05-06 u 14:19. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti normalno da je prepucavanje jer se tu sukobljavaju dvije strane, oni koji su zaboravili rat i oni kojima se urezao u srce
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
![]() Tzukius bi samo ratovao, to me nekako vuče na ono - Rado Srbin ide u vojnike... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti lucky, pročitaj malo moje prethodne postove pa onda govori neću te vrijeđat sad pred svima ali ti si izgleda fulo temu,pročitaj malo
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
Slobodno vrijeđaj, što se sramiš... ![]() Eto još malo prepucavanja...hehehehe ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
I da, ponašanje bi se promijenilo kad bih saznao da je netko Srbin/Srpkinja - pa šta onda? Ne bih zapucao, ne bih potegao nož, ne bih vrijeđao... ali ne bih se ponašao isto. Vjerujem da bi ostao korektan ukoliko je taj drugi (Srbin/Srpkinja) korektan prema meni, ali da bih ga gledao drugim očima - da, svakako. Pa šta onda? | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti pa bar si iskren..a ti Lucky ne mora značit da je netko zatucan ako ne misli isto kao i ti...ni meni se neke stvari ne sviđaju..ali ne mogu svi mislit jednako
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() | Re: problem nacionalnosti Ništa, imaš pravo na to iako mislim da "malo" pretjeruješ, al ok. Meni je glupo da Srbin ima poseban tretman a ostali normalan tretman. Obično oni koji imaju problema s nekim narodom, u ovom slučaju Srbima s njima i završi, ne bi htio da ti se to dogodi al život nekad znam biti takav.. U svakom slučaju za mene će, svi koji su normalni u glavi i koji kao nisu "normalni" imati isti tretman, bez obzira tko su, što su, gdje su.... ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 22-05-06 u 14:47. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Pa to sam i ja već napisao - ljubav je čudna stvar i čovjek zbog ljubavi radi stvari koje inače nikad ne bi napravio... ja to najbolje znam... Zato sam i napisao da NE ZNAM kako bih se ponašao da je cura koju volim Srpkinja... i to je istina... ne znam A to što ja "malo" pretjerujem u vezi sa Srbima... to je stvar osobnog stava... meni se čini da ti "malo" pretjeruješ po istom pitanju... pa šta onda... Mogu ja imat svoj stav i bit nepovjerljiv prema nekome, ali bez isključivosti i šovinizma - sto i jedan put sam ponovio da nisu svi isti, da svugdje ima dobrih i loših, ovakvih i onakvih, i mislim da je bolje družit se poštenim i korektnim Srbinom nego za nepoštenim i nekorektnim Hrvatom... ali ostajem pri ovome da bi se moje ponašanje promijenilo ako znam da razgovaram sa Srbinom... Shvaćaš? Ako netko ne vrijedi ko čovjek, ja ne želim s njim imat posla jer ne vrijedi ko čovjek... a ako je netko Srbin, nastojat ću nemat s njim posla u svakom slučaju... ja idem svojim putem a on svojim.. i oboje smo mirni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacionalnosti, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.