| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi problem nacionalnosti u Znanost forumu; Shvaćam sve, znam jako dobro tvoje stavove i jedino što za tebe uvijek mogu vezat je da ih ne mijenjaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: problem nacionalnosti Shvaćam sve, znam jako dobro tvoje stavove i jedino što za tebe uvijek mogu vezat je da ih ne mijenjaš i to je ok, jer sam i ja takav -tvrdoglavo magare...hehehhehe ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 22-05-06 u 15:00. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Pa ništa nije zapisano u kamenu - mislim da bi pojedinačni slučaj definitivno prihvatio, i mislim da sam spreman svakog saslušat i promijenit svoje mišljenje u odnosu na pojedinca, ali generalno gledajući moj stav ostaje... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| 4nick8or | Re: problem nacionalnosti ja sam sad slučajno došao do jednog zaključka,slušam vijesti na 101ici o referendumu u Crnoj Gori,i sine meni,kako je srbija bila velika,tako je bilo veliko i ime,prvo je bila Kraljevina SHS,i bila je fest velika,pa skraćeno SFRJ,mada je to bila najveća srbija,pa je raspadom bila SR Jugoslavija,pa Srbija i Crna Gora,pa će sad bit Srbija,pa kad se ocjepi Kosovo,bit će Srbi,a Vojvođani kad odu,bude Srb,iliti Beogradski pašaluk,koja će veličinom biti kao Slovenija,ugibalište a ne država ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: problem nacionalnosti Citat:
Da offtopic... turbo-offtopic... ali nema veze, teško se držat zadane teme kad se raspravlja o Hrvatima i Srbima | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-06
Poruka: 159
![]() | Re: problem nacionalnosti Ja se ne bi mijesal u takve stvari. Moja cura je zagrepcanka i ja sam zagrepcan - ja zadovoljan. Koja srpkinja... ajme. Ne zelim curu koja ne zna reci "kaj" normalno a kad cujem ekavicu odma mi se zivac digne. Stovise, isto ide i bosanke itd. Jedine cure koje su mi ikad bile simpaticne iako su drugacije govorile su istranke, tajvanke, svedanke, njemice itd, dakle sve druge ustvari . Da, bio sam s kineskinjom... ali sam skuzio da mi je ipak najbolje sa zagrepcankom jer su kulturne razlike prevelike da bi ih mogao podnijeti.nice post pharaoh! ![]() Zadnji Uredio sinewave242 : 22-05-06 u 15:16. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nacionalnosti, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Riješite problem memorije i Firefoxa | tarquino | Računala | 4 | 10-04-06 21:23 |
| Problem s LG DVD Recorderom | The Passenger | Tehnoklik | 2 | 12-01-06 01:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:06.

. Da, bio sam s kineskinjom... ali sam skuzio da mi je ipak najbolje sa zagrepcankom jer su kulturne razlike prevelike da bi ih mogao podnijeti.