| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prokleti Janezi u Znanost forumu; Ljudi,daj recite iskreno dali vam jebeni Slovenci tolko idu na živce sa svojim tužakanjima Evropi da bih najradije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: sisak Godina: 36
Poruka: 12
![]() | Prokleti Janezi Ljudi,daj recite iskreno dali vam jebeni Slovenci tolko idu na živce sa svojim tužakanjima Evropi da bih najradije bacio atomsku bombu na tu patuljastu prepotentnu državicu. Janezi jebem li vam Bled zar vi stvarno mislite da ste tako mali i jadni ikakav faktorčić u Europi ma mamu li vam vašu zar za ama baš svaku sitnicu morate drukavat Bruiselu i vratite nam ušteđevinu lopovi jedni i židovi bi mogli svašta naučit od vas.... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prokleti Janezi Iskreno, meni vise ides ti na jetru kad ti generalno smetaju svi Slovenci. I to samo radi usrane propagande i politike!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prokleti Janezi Citat:
A ono sam ti napisao jer imam hrpu frendova slovenaca i apsolutno NIKADA ne seru nista sto ima veze sa sranjima sta politicari povracaju. A tvoj ksenofobni pogled na svijet nije nuzno i konstanta koju svi moraju prihvatiti. Think about that ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: Prokleti Janezi U svakom narodu ima luđaka, kao što je kod Slovenaca npr. Zmago Jelinčić, koji bi Sloveniji pripojio cijelu Istru i Međimurje. Mi sa Slovencima nikad u povijeti nismo imali nikakvih pažnje vrijednih nesporazuma, i tako će biti i u budućnosti, bez obzira na par huškača koji na taj način pokušavaju skupiti par jeftinih političkih bodova kod sebi sličnih...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Prokleti Janezi Kakva je ovo tema, vrijeđa se cijeli narod. Stavljam lokot na ovo a ti msoda6 imaš upozorenje zbog otvaranja ovakvog nečega!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: mrzim, slovence |
« Rebalans proračuna već u srpnju zbog izgubljenih sudskih sporova
|
Nisu doktori Šuica, pa da ih avion čeka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

za uvaženog ogija ima bit da si i ti neki Janezogi