| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi PROLETERI FORUMA ujedinite se u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk "Puška puca a top riče, puši kurac poglavniče"? hah... dobra ali mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Zabranjene su nacionalističke, proustaške ili pročetničke pjesme! Prestanite odmah sa tim ili zatvaram temu!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Od kud ih čupate? Strašno!
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se ja sam se samo osjetio pogođenim budući da su antifašističke pjesme dozvoljene a antikomunističke nisu u potpunosti sam protiv stvari koje počinju na ANTI, neka počinju na PRO
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| | |
| | #25 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Kao prvo - pjesma koja veliča Antu Pavelića nipošto nije antikomunistička. Kao drugo - niti jedna pjesma koju sam ja ovdje postavio nije antifašistička. Obje su pjesme - komunističke. Kao treće - izjednačavat (anti)komunizam i (anti)fašizam (nacizam, ustašluk i slične mutirane oblike istih) je degutantno.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
BTW , zašto su neki poziv proleterima da se ujedine izjednačili sa Jugoslavijom? Kakve to veze jedno s drugim ima? | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
![]() A lijepo je Marx rekao: religija je opijum za mase!!! ![]() Citat:
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, proleteri, ujedinite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.