| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi PROLETERI FORUMA ujedinite se u Znanost forumu; Smirite se malo! IQUIQUE sam upozorio da ne vrijeđa.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Pa koliko se meni čini, i nije bilo vrijeđanja... Upotrijebio je izraz koji se naširoko koristi i nije to bila neka uvreda.Doduše, korištenje tog izraza dosta toga govorio o njegovoj kulturi i odgoju, pa ako ga veseli nek' i dalje koristi taj izraz. Ako ne smeta njemu - ne smeta ni meni.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Možda to tebi i nije izgledalo kao uvreda, ali sam ja (ispravno) došao do zaključka da je izraz upotrijebljen iz čiste provokacije i izazivanja svađe. Kao i ostatak teksta. Prevencija, kužiš? ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Ma samo ti djeluj preventivno, ne smeta to meni... Ja ti samo želim reć da takve izraze ne bi trebalo brisat, i to iz dva razloga: 1. sada ćeš bit optužen (zajedno sa administratorom, ostalim moderatorima i članovima) da vodiš komunjarski forum u kojem se ne dopušta drugačije mišljenje 2. onemogućio si ostalima da se uvjere u prizemnu razinu komunikacije i nepostojanje elementarne kulture kod dotičnog kolege forumaša čiji si post obrisao. Kužiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Da. Sada. U čemu je problem?
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se ja ti samo mogu reći da mi zagrepčani (generacijama) izuzev dotepenaca oduvijek bili protiv komunizma i protiv petokrake... tu nema dvojbe i meni je bilo drago kad smo se komunizma rješili... a dobro znam tko je najviše plakao za drugom titom na poljudu ![]()
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se je je, mi zagrepčani smo poznati po tome... zato svi tak vole bandića zadnjih 7 godina ili kolko je vec na vlasti.. zato niko nije plakao za titom u zgu , to su sve bili samo dotepenci.. argumenti su ti nula
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
![]() u svakom zitu ima kukolja jednostavno, ne vrijedi se uopce raspravljati oko ovih tema jer svi imaju argumente "za" i "protiv" ali opet, kakav bi to CP bio da nema ovakvih rasprava i diskusija...dosadan ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, proleteri, ujedinite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

i nije to bila neka uvreda.

pametni znaju