Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi PROLETERI FORUMA ujedinite se u Znanost forumu; Smirite se malo! IQUIQUE sam upozorio da ne vrijeđa....

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-08-07, 15:07   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se

Smirite se malo! IQUIQUE sam upozorio da ne vrijeđa.
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:12   #52 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa koliko se meni čini, i nije bilo vrijeđanja...

Upotrijebio je izraz koji se naširoko koristi i nije to bila neka uvreda.

Doduše, korištenje tog izraza dosta toga govorio o njegovoj kulturi i odgoju, pa ako ga veseli nek' i dalje koristi taj izraz. Ako ne smeta njemu - ne smeta ni meni.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:15   #53 (permalink)
prof. Foruma

Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Možda to tebi i nije izgledalo kao uvreda, ali sam ja (ispravno) došao do zaključka da je izraz upotrijebljen iz čiste provokacije i izazivanja svađe. Kao i ostatak teksta. Prevencija, kužiš?
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:21   #54 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma samo ti djeluj preventivno, ne smeta to meni...

Ja ti samo želim reć da takve izraze ne bi trebalo brisat, i to iz dva razloga:

1. sada ćeš bit optužen (zajedno sa administratorom, ostalim moderatorima i članovima) da vodiš komunjarski forum u kojem se ne dopušta drugačije mišljenje

2. onemogućio si ostalima da se uvjere u prizemnu razinu komunikacije i nepostojanje elementarne kulture kod dotičnog kolege forumaša čiji si post obrisao.

Kužiš?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:28   #55 (permalink)
prof. Foruma

Nema problema. Ne bojim se ja takvih komentara.
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:37   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
1. sada ćeš bit optužen (zajedno sa administratorom, ostalim moderatorima i članovima) da vodiš komunjarski forum u kojem se ne dopušta drugačije mišljenje
Sada?
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:54   #57 (permalink)
doctor queñones

Da. Sada.

U čemu je problem?
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:02   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
štrumf se izdvaja iz mase

ja ti samo mogu reći da mi zagrepčani (generacijama) izuzev dotepenaca oduvijek bili protiv komunizma i protiv petokrake... tu nema dvojbe i meni je bilo drago kad smo se komunizma rješili... a dobro znam tko je najviše plakao za drugom titom na poljudu
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:07   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

je je, mi zagrepčani smo poznati po tome...
zato svi tak vole bandića zadnjih 7 godina ili kolko je vec na vlasti..
zato niko nije plakao za titom u zgu , to su sve bili samo dotepenci..

argumenti su ti nula
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:08   #60 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,141
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: štrumf Pogledaj Poruke
ja ti samo mogu reći da mi zagrepčani (generacijama) izuzev dotepenaca oduvijek bili protiv komunizma i protiv petokrake... tu nema dvojbe i meni je bilo drago kad smo se komunizma rješili... a dobro znam tko je najviše plakao za drugom titom na poljudu
na zalost dobro znamo da je takodjer bilo ljudi u ZG koji su mahali cvijecem kad su i Zg ulazile neke druge trupe
u svakom zitu ima kukolja

jednostavno, ne vrijedi se uopce raspravljati oko ovih tema jer svi imaju argumente "za" i "protiv"
ali opet, kakav bi to CP bio da nema ovakvih rasprava i diskusija...dosadan
Odgovor
Tagovi: foruma, proleteri, ujedinite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114