Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi PROLETERI FORUMA ujedinite se u Znanost forumu; @ štrumf : Ne baljezgaj. Ti se čudiš što ja povezujem radničku klasu i komunizam... Ti pričaš o navijanju za Zvezdu.. Ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-08-07, 16:46   #71 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se

@ štrumf:

Ne baljezgaj.

Ti se čudiš što ja povezujem radničku klasu i komunizam...

Ti pričaš o navijanju za Zvezdu.. Ti meni spominješ ovde da Zvedzaši navijaju za Hajduk... ma naprosto mi se gadi uopće spominjat bilo šta osobi koja povlači takve paralele...

jednostavno prezirem, ali baš ono prezirem, spodobe koje imaju muda insinuirat da je Dinamo "hrvatski klub" a Hajduk nije "hrvatski klub"... takvim tipovima ću samo poručit da to pokušaju reći u lice nekom navijaču Hajduka

Ti govoriš o Bad Blue Boysima na temi o komunizmu

Ti pričaš o tome da u Zagrebu nije bilo komunista (osim "dotepenaca")

I ti se ponosiš ustašlukom...

I onda meni ideš nešto govorit o kulturi?

Ma daj molim te... nemaš pojma o čemu pričaš, majke mi mile... Vjerujem da si tek golobrado djetešce, koje je slušalo Tuđmanove priče i navuklo se na ustašluk na Thompsonovim koncertima...

jer ako si stariji, i tako razmišljaš, onda te iskreno žalim.

Zadnji Uredio damfisk : 28-08-07 u 16:50.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:49   #72 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
štrumf se izdvaja iz mase

ja se ne ponosim ustaštvom jer nisam ustaša

malo te smeta kaj te podbadam pa si zato malo nervozan?

daj se ohladi dalmoš... nema komunizma više na ovom svijetu... jedino ako hoćeš da te povedem na mjesto gdje ga ima onda slobodno reci
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:50   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,428
Casey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznatCasey će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: štrumf Pogledaj Poruke
nema komunizma više na ovom svijetu...
Ka da ga je ikad bilo?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:53   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Citat:
hah.. .koje ti stvari povezuješ.... a da ti ja povežem nešto... prijašnji navijači crvene zvezde u hrvatskoj su navijali naravno uvijek protiv dinama... stoga su za juge navijali za zvezdu..
navijali su oni i protiv hajduka, što se podrazumjeva s obzirom da su navijali za zvezdu
Citat:
danas oni nisu nažalost otišli sa jugom nego su nastavili navijati protiv dinama pa su počeli navijati za hajduk... ne da ih znam nekoliko nego ih znam puno.. i to iz zagreba konkretno
mislim da današnje navijanje u hrvatskoj nema veze sa komunizmom i sa zvezdom. u slučaju da je to i postojalo ti ljudi su več dobrano ostarili i ne posječiju više "sportska borilišta" mošda se kamufliraju na besplatne karte koje dinamo daje penzičima Dali je bandić komunist? Jeli on možda počasni predsjednik nk dinama(haška, građanskog, croatie)?
Citat:
ma slabo si upoznat sa tematikom... zvone boban nije zagrepčanin ali kad je igrao za dinamo bio je i više od toga... u svakom slučaju bio je borac i bio je hrvat, ostalo nije važno
ti si prvi upotrebio onaj izraz za doseljenike u zagreb..........u tom slučaju to je i zvone boban
Citat:
a bad blue boysi nisu hoch-nobl, dapače to su djeca radničke klase zagrepčana (koje ti prozivaš komunističkom radničkom klasom) i bad blue boysi su oduvijek bili protiv komunističkog znakovlja i politike

i da... čija je petokraka bila veća na grbu kluba? na dinamovom ili na hajdukovom?
isto se sada može postaviti pitanje. Čija je šahovnica na grbu veča?

Zadnji Uredio berto11 : 28-08-07 u 16:57.
berto11 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:54   #75 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Opet, izjednačavanje komunizma sa nacizmom i fašizmom... Degutantno.

BTW - zabranjeno je točno ono što je Silence napisao. Nacizam i fašizam, širenje rasne, nacionalne i vjerske netrpeljivosti. Ništa više, ništa manje od toga.
Da se razumijemo, to se ne moze izjednacavat sve i da se hoce... A to da li je nesto i ideji pozitivno ili ne mijenja stvari. Bitna je, da tako kazem, realizacija... a svi znamo kakve su bile...

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ako želiš proširiti zakonske definicije rasne, vjerske i nacionalne mržnje, glasaj za takve kandidate na izborima ili počni štrajk glađu ispred Sabora ... u međuvremenu ćemo se držat onoga kaj sam ovdi reko, a nježne duše koje ne mogu gledati kaj piše, nek broje od 10000 unazad ...
Da, da sutra idem kampirat na Markov trg... Kad sam rekao da se nekom smetaju jedne ili druge nisam mislio na sebe. Samo mi idu na ku..c. Stalno oko istih pizdarija se raspravlja, a ne o vaznijim stvarima. A zakon kao takav ne mora biti ispravan, a ja mislim da smo mi dovoljno zreli pa znamo sto valja ili ne (imamo hebenu savjest).

P.S.: Nastavimo s onim tonom kao prve 2 stranice

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:54   #76 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ah, mi dotepenci
Koliko smo zla nanjeli
A tek Banditić koliko je oštetio Zagreb pa se pola županije besplatno vozi
Užas
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:00   #77 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
ja se ne ponosim ustaštvom jer nisam ustaša

malo te smeta kaj te podbadam pa si zato malo nervozan?

daj se ohladi dalmoš... nema komunizma više na ovom svijetu... jedino ako hoćeš da te povedem na mjesto gdje ga ima onda slobodno reci

Ne smeta me što podbadaš. Smeta me što sereš.

Ako ne želiš raspravljat nego "podbadat" (odn. srat) onda zaobiđi temu. OK? Imaš na forumu sasvim dovoljno tema za podbadanje...

Kenjaš o tome da u Zagrebu nije bilo komunista osim dotepenaca
Baljezgaš o dimenzijama zvijezde u grbovima Hajduka i Dinama
Trkeljaš o koječemu i krajnje bezobrazno započneš priču o tome kako su u Zagrebu samo pravi, nacionalno svjesni, istinski Hrvati, a svi ostali su "dotepenci" i komunjare koji su navijali za Zvezdu a sada se preorjentirali na Hajduk...

I nakon niza takvih bljuvotina, kad dobiješ odgovor, kad ti se odgovori onda sviriš to tome da podbadaš i da se ja ohladim...

Ma znaš šta - u pravu si.

U Zagrebu nije bilo komunista. Vi čistokrvni Zagrepčani, čisti Hrvati, nikada niste bili inficirani ničim doli najiskonskijim hrvatstvom.

Kod vas nije bilo ni komunizma ni ničeg tome sličnog. Vi ste uvijek bili samo i jedino - Hrvati. A sve ono drugo, nehrvatsko, loše, negativno... sve su to - dotepenci. Koji su navijali za Zvezdu, a sada za Hajduk.

Jer upravo se to iskonsko zagrebačko, a time i hrvatsko (jer Zagreb i Hrvatska - to je jedno te isto) manifestira u navijanju za Dinamo. Svi oni koji su protiv Dinama, oni su protiv Hrvatske. Naravno.

E pa - svaka ti čast, majstore. Pogodio si bit.
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:00   #78 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ah, mi dotepenci
Koliko smo zla nanjeli
A tek Banditić koliko je oštetio Zagreb pa se pola županije besplatno vozi
Užas
skrenula si s teme ali ću ti malo pojasnit

bandić bolje da nikada nije došao u zagreb po meni... i smuči mi se kad god nešto napravi ili se pojavi u medijima

a dobro znam da je zagreb prije invazije dotepenaca bio nazvan 'bijeli pariz' i ljudima ovdje je bilo savršeno živjeti kao zagrepčani...

offtopic...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:03   #79 (permalink)
doctor queñones

Citat:
....
a dobro znam da je zagreb prije invazije dotepenaca bio nazvan 'bijeli pariz' i ljudima ovdje je bilo savršeno živjeti kao zagrepčani...

offtopic...
Kad je to bilo? 1711.?

I reci mi, molim te, tko ga je tako zvao?

Zanimljivo, da se grad u kojem su samo dvije ulice bile popločane prije "invazije dotepenaca" zvao bijeli Pariz... prije će bit "blatnjavi Pariz"...

Majke mi... tvoje postove treba odmah u temu "Biseri foruma"...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:05   #80 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne smeta me što podbadaš. Smeta me što sereš.

Ako ne želiš raspravljat nego "podbadat" (odn. srat) onda zaobiđi temu. OK? Imaš na forumu sasvim dovoljno tema za podbadanje...

Kenjaš o tome da u Zagrebu nije bilo komunista osim dotepenaca
Baljezgaš o dimenzijama zvijezde u grbovima Hajduka i Dinama
Trkeljaš o koječemu i krajnje bezobrazno započneš priču o tome kako su u Zagrebu samo pravi, nacionalno svjesni, istinski Hrvati, a svi ostali su "dotepenci" i komunjare koji su navijali za Zvezdu a sada se preorjentirali na Hajduk...

I nakon niza takvih bljuvotina, kad dobiješ odgovor, kad ti se odgovori onda sviriš to tome da podbadaš i da se ja ohladim...

Ma znaš šta - u pravu si.

U Zagrebu nije bilo komunista. Vi čistokrvni Zagrepčani, čisti Hrvati, nikada niste bili inficirani ničim doli najiskonskijim hrvatstvom.

Kod vas nije bilo ni komunizma ni ničeg tome sličnog. Vi ste uvijek bili samo i jedino - Hrvati. A sve ono drugo, nehrvatsko, loše, negativno... sve su to - dotepenci. Koji su navijali za Zvezdu, a sada za Hajduk.

Jer upravo se to iskonsko zagrebačko, a time i hrvatsko (jer Zagreb i Hrvatska - to je jedno te isto) manifestira u navijanju za Dinamo. Svi oni koji su protiv Dinama, oni su protiv Hrvatske. Naravno.

E pa - svaka ti čast, majstore. Pogodio si bit.
eh da mi nije priroda podarila moći za psiho analizu ne bih znao kako se ti trenutno osjećaš nemoj sine... pa ovo je forum... nismo u sudnici...

kad se ohladiš pročitaj ovo: zagrepčani nisu jedini Hrvati, niti je protivnik Dinama nehrvat, hajduk jest hrvatski klub nema dvojbe, navijači hajduka su svakako hrvati i cijenim ih jednako kao i sve hrvate, u zagrebu je bilo komunista ali to su bili oni kao što smo ti i ja- glasni gdje ih nitko ne čuje

i nećemo skretati s teme ili se svađati ovdje jer neki neće doživjeti starost ak ovak nastavimo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: foruma, proleteri, ujedinite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114