| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi PROLETERI FORUMA ujedinite se u Znanost forumu; @ štrumf : Ne baljezgaj. Ti se čudiš što ja povezujem radničku klasu i komunizam... Ti pričaš o navijanju za Zvezdu.. Ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se @ štrumf: Ne baljezgaj. Ti se čudiš što ja povezujem radničku klasu i komunizam... Ti pričaš o navijanju za Zvezdu.. Ti meni spominješ ovde da Zvedzaši navijaju za Hajduk... ma naprosto mi se gadi uopće spominjat bilo šta osobi koja povlači takve paralele... jednostavno prezirem, ali baš ono prezirem, spodobe koje imaju muda insinuirat da je Dinamo "hrvatski klub" a Hajduk nije "hrvatski klub"... takvim tipovima ću samo poručit da to pokušaju reći u lice nekom navijaču Hajduka Ti govoriš o Bad Blue Boysima na temi o komunizmu Ti pričaš o tome da u Zagrebu nije bilo komunista (osim "dotepenaca") I ti se ponosiš ustašlukom... I onda meni ideš nešto govorit o kulturi? Ma daj molim te... nemaš pojma o čemu pričaš, majke mi mile... Vjerujem da si tek golobrado djetešce, koje je slušalo Tuđmanove priče i navuklo se na ustašluk na Thompsonovim koncertima... jer ako si stariji, i tako razmišljaš, onda te iskreno žalim.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 28-08-07 u 16:50. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-06
Poruka: 68
![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se ja se ne ponosim ustaštvom jer nisam ustaša malo te smeta kaj te podbadam pa si zato malo nervozan? daj se ohladi dalmoš... nema komunizma više na ovom svijetu... jedino ako hoćeš da te povedem na mjesto gdje ga ima onda slobodno reci
__________________ odštrumfaj štrumfastično |
| | |
| | #74 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
Citat:
Dali je bandić komunist? Jeli on možda počasni predsjednik nk dinama(haška, građanskog, croatie)?Citat:
Citat:
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." Zadnji Uredio berto11 : 28-08-07 u 16:57. | ||||
| | |
| | #75 (permalink) | ||
| Gazim kupus, povoljno | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
Citat:
P.S.: Nastavimo s onim tonom kao prve 2 stranice ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | ||
| | |
| | #76 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Ah, mi dotepenci ![]() Koliko smo zla nanjeli ![]() A tek Banditić koliko je oštetio Zagreb pa se pola županije besplatno vozi ![]() Užas ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #77 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
Ne smeta me što podbadaš. Smeta me što sereš. Ako ne želiš raspravljat nego "podbadat" (odn. srat) onda zaobiđi temu. OK? Imaš na forumu sasvim dovoljno tema za podbadanje... Kenjaš o tome da u Zagrebu nije bilo komunista osim dotepenaca Baljezgaš o dimenzijama zvijezde u grbovima Hajduka i Dinama Trkeljaš o koječemu i krajnje bezobrazno započneš priču o tome kako su u Zagrebu samo pravi, nacionalno svjesni, istinski Hrvati, a svi ostali su "dotepenci" i komunjare koji su navijali za Zvezdu a sada se preorjentirali na Hajduk... I nakon niza takvih bljuvotina, kad dobiješ odgovor, kad ti se odgovori onda sviriš to tome da podbadaš i da se ja ohladim... Ma znaš šta - u pravu si. U Zagrebu nije bilo komunista. Vi čistokrvni Zagrepčani, čisti Hrvati, nikada niste bili inficirani ničim doli najiskonskijim hrvatstvom. Kod vas nije bilo ni komunizma ni ničeg tome sličnog. Vi ste uvijek bili samo i jedino - Hrvati. A sve ono drugo, nehrvatsko, loše, negativno... sve su to - dotepenci. Koji su navijali za Zvezdu, a sada za Hajduk. Jer upravo se to iskonsko zagrebačko, a time i hrvatsko (jer Zagreb i Hrvatska - to je jedno te isto) manifestira u navijanju za Dinamo. Svi oni koji su protiv Dinama, oni su protiv Hrvatske. Naravno. E pa - svaka ti čast, majstore. Pogodio si bit.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
bandić bolje da nikada nije došao u zagreb po meni... i smuči mi se kad god nešto napravi ili se pojavi u medijima a dobro znam da je zagreb prije invazije dotepenaca bio nazvan 'bijeli pariz' i ljudima ovdje je bilo savršeno živjeti kao zagrepčani... offtopic...
__________________ odštrumfaj štrumfastično | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
I reci mi, molim te, tko ga je tako zvao? Zanimljivo, da se grad u kojem su samo dvije ulice bile popločane prije "invazije dotepenaca" zvao bijeli Pariz... prije će bit "blatnjavi Pariz"... Majke mi... tvoje postove treba odmah u temu "Biseri foruma"...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
![]() | Re: PROLETERI FORUMA ujedinite se Citat:
nemoj sine... pa ovo je forum... nismo u sudnici...kad se ohladiš pročitaj ovo: zagrepčani nisu jedini Hrvati, niti je protivnik Dinama nehrvat, hajduk jest hrvatski klub nema dvojbe, navijači hajduka su svakako hrvati i cijenim ih jednako kao i sve hrvate, u zagrebu je bilo komunista ali to su bili oni kao što smo ti i ja- glasni gdje ih nitko ne čuje i nećemo skretati s teme ili se svađati ovdje jer neki neće doživjeti starost ak ovak nastavimo
__________________ odštrumfaj štrumfastično | |
| | |
![]() |
| Tagovi: foruma, proleteri, ujedinite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

Dali je bandić komunist? Jeli on možda počasni predsjednik nk dinama(haška, građanskog, croatie)?

nemoj sine... pa ovo je forum... nismo u sudnici...