| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prometni zakon u Znanost forumu; Net.hr i nakon nula promila, imamo isto.. ustvari broj nesreća je veći, broj ozljeđenih je veći, jedino je manje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Prometni zakon Net.hr i nakon nula promila, imamo isto.. ustvari broj nesreća je veći, broj ozljeđenih je veći, jedino je manje mrtvih i to samo za 3... umjesto da poprave ceste, smanje poreze i trošarine na aute pa da se sigurnije vozi, kaj se radi? ajmo udarit još veće kazne... nakon kretenizma sa 3 godine zatvora za jedan joint, sad se može dobit DVIJE GODINE ZATVORA ZA PROLAZAK KROZ CRVENO. bez uvrede za bilo koga, ali jebo ja mater onim kretenima koji su ove majmune doveli na vlast. ne da nemaju pojima o ničemu, nego su gori od komunista (i to ne SDPa, nego onih prije)... jedino kaj znaju je povećavat poreze i prodavat imovinu, umjesto da potiču gospodarstvo i zapošljavanje. jedino kaj znaju je opalit pooštrene kazne za drogu umjesto da se bave prevencijom i korijenima problema. jedino kaj znaju je ljude bacat u zatvor za prolazak kroz crveno umjesto da poprave ceste i omoguće ljudima da voze sigurnije aute. nadam se da će oni koji su glasali za ovu stoku drugi put razmislit malo... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 352
![]() | Re: Prometni zakon Gle davno sam govori da je to samo stvar statistike.Kad je kasa bila prazna trebalo je nać lovu,di?,kod vozača (opet). Statistički podaci su govorili da je broj vozača koji su popili nekaj u sudarima veći.OK istina al kolko je od njih imalo preko 0,5.Svi su u istome košu. Sad opet dolazi na vidjelo naša vozačka nekultura i bonton općenito. Klinci treniraju drift po parkinzima,prolaze kroz crveno općenito rade sranja zbog dokazivanja. Problem crvenog svijetla se riješava sa kockama u križanjima i sa treščućim svijetlima na semaforima.Kaj se tiče kazni za prolazak kroz crvano (I U SUPROTNOM SMJERU ) dosta su visoke.Međutim da bi se poboljšalo stanje u prometu treba manje kazne češče kažnjavat ali sa manjim ciframa.Da to malo objasnim.Krivo parkiranje,prestrojavanje bez žmigavca,pojas,ostajanje u križanju nakon promjene svijetla,te kazne bi trebalo kažnjavat svaki put ali po 200 kn. Pa 200 danas pa 200 sutra pa 200 prekosutra pa kita više.A ne da dobiješ kaznu od 1000 kn pa odeš na sud i tam plačeš kak nemaš za platit i oni te oslobode sa ukorom. Da imamo i malo kulture nebi se dogodilo ono na trešnjevci. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Prometni zakon Od ovih koji su na vlasti takvi kretenizmi su očekivani...samo je bilo pitanje kad će shvatit da nisu u pravu što se tiče tog zakona !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: prometni, zakon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:03.