| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prosvjed navijača u Vukovaru u Znanost forumu; Zbog napada srpskih mladića koji su s kapama Crvene zvezde uz skandiranje "Ovo je Srbija" napali učenički dom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 744
![]() ![]() | Prosvjed navijača u Vukovaru Zbog napada srpskih mladića koji su s kapama Crvene zvezde uz skandiranje "Ovo je Srbija" napali učenički dom u Vukovaru Udruga navijača Dinama pokrenula je inicijativu i pozvala sve navijačke skupine na mirni i dostojanstveni prosvjed u Vukovaru. Što vi mislite o tome? Osobno mislim da je ideja dobra, ali me sve strah kako će to završiti.
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjed navijača u Vukovaru Pratio sam raspravu oko ove teme na jednom drugom forumu... vjerujem da ste i vi većinom čitali tu raspravu na tom forumu... i svi znate kako se rasprava odvijala i kako je završila... I odmah ću vas upozorit - na prvi nagovještaj bilo kakve svađe, uvrede, prostačenja ili prepirke, temu ću zaključat a odgovornima podijelit bannove... Sada izvolite.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Prosvjed navijača u Vukovaru za mirni prosvjed uvijek ima mjesta. s dobro planiram policijskim osiguranjem mislim da ne bi trebalo bit problema
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjed navijača u Vukovaru sve je to ok,al imam osjecaj da ce bit sranja zbog onih sa zabranama ako bude taj prosvjed na dan utakmica... opet ce pandurija kreirat ko di sta,kako zasto...
__________________ OKRENUTA LEĐA KRIJU LICA SRAMA |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Prosvjed navijača u Vukovaru Net.hr Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Prosvjed navijača u Vukovaru Piše ti i na gornjem linku. Prosvjed je odgovor na demoliranje učeničkog doma u Vukovaru od strane spodoba s navijačkim rekvizitima Crvene zvezde uz, naravno, prigodne pokliče. Navijači u Vukovaru pjevali 'Ubij, ubij Srbina!' - Jutarnji.hr Čini se da je ovaj prosvjed protekao relativno mirno uz veliko osiguranje. Bilo je i ružnih skandiranja, navodno od stotinjak sudionika prosvjeda. Inače se okupilo oko 3000 navijača svih navijačkih skupina. Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: armada, bbb, torcida, vukovar |
« Božićnica od čak 19 plaća asistentu zastupnika Europskog parlamenta
|
"Dijagnoza 1" i "Dijagnoza 2" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.