blabla bla bla
Crkva se nema zato petljati u politiku. Sveenici kao graani imaju legitimno pravo da se bune, ali ne u okviru Crkve.
Raspravljate o temi Prosvjed protiv Mesia u Politika forumu, dio Znanost foruma; Vecernji.hr - Protiv Mesića će u Műnchenu prosvjedovat njemačkih 1000 Hrvata, news, hrvatska Sutra e Hrvati prosvjedovati u Munchenu protiv ...
ivjela detumanizacija ! Hrvatski efovi - im ba ne daju mira...
"To je nama naa DR borba dala ,da nam demokraciju iskoritava hrpa beskorisnih budala"
blabla bla bla
Crkva se nema zato petljati u politiku. Sveenici kao graani imaju legitimno pravo da se bune, ali ne u okviru Crkve.
Ljubav se ipak dogaa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjeaju.
Super, drzavljani Svabije prosvjeduju protv predsjednika druge drzave u ime svoje "domovine"...kul![]()
Ja sam najsretniji ovjek na svijetu
koga uopce boli kurac za prosvjede tamo nekih velikih Hrvatina u jebenom Munchenu? Oce doc Niko Kovac?
a glede crkve vec tisucu puta receno, prozvakano, ispljunuto.
I'm completely in favor of the separation of Church and State. My idea is that these two institutions screw us up enough on their own, so both of them together is certain death.
ali Hrvati su po defaultu jako pobozan narod. Pogle nas, stvoreni na sliku i priliku Adama i Eve, napacen narod stvoren od Boga kojeg gusi nesloga.
do the evolution...
Ne isplati mi se komentirat sva tvoja baljezganja jer znam da nisi jo evoluirao do granice shvaanja odreenih kompleksnijih pojmova.
Moe biti sretan da se drui sa navedenima jer su nam nesvrstani jedina ansa za inozemne poslove i nae tvrtke su u njihovim zemljama napravile i jo uvijek rade milijunske poslove. (znam da tee razumijeva, pa u ti pojasniti...to ti je ono kad Mesi ide u posjet nekome, a sa njim idu gospodarstvenici i ljudi iz gospodarske komore)
Ovo sa izolacijom je genijalno, pretpostavljam da si se 2000. probudio iz zimskog sna!
Lakoa kojom odreena miljenja postaju opa, proizlazi iz nesposobnosti veine ljudi da stvore vlastito miljenje osnovano na vlastitom razmiljanju.
poruujem velikim hrvatima u njemakoj da ponu plaati porez ovoj zemlji koju toliko vole. nek naprave mali prosvjed s tom temom.
Katastrofa, ivi uas!!
Zna se da sam veliki protivnik politike, lika i djela Mesia, ali ovakvu glupost jo nisam vidio!!
Do kad e crkva uplitati svoje prste u svijetovno???
Degutantno do bola!!!
A zato bi graani njemake plaali porez drugoj dravi?
Sirotinji i pas kurac pokazuje.