| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Slika ponekad govori više nego tisuću riječi.... (JL) http://www.jutarnji.hr/galerija?galleryId=51 Članak koji prati zbivanja.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Slika ponekad govori više nego tisuću riječi.... ![]() ![]() (JL)http://www.jutarnji.hr/galerija?galleryId=51 Članak koji prati zbivanja....U Beogradu napadnute hrvatska i američka ambasada - Jutarnji.hr "Stotine huligana napali su zgrade američkog i hrvatskog veleposlanstva u središtu Beograda nakon velikog mitinga "Kosovo je Srbija". Demonstranti su zapalili američko predstavništvo i ušli u zgradu, demolirali hrvatsku zgradu, a gori i kuća pokraj hrvatskog veleposlanstva. Zapaljen je i "McDonalds" na Slaviji, a oštećeno je još nekoliko diplomatskih predstavništava drugih zemalja, javljaju beogradski mediji."
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 21-02-08 u 21:36. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,428
![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija to je civilizacija...ubi,zapali... nego mi je žao ove djece...još nose pelene,a roditelji im na glave stavljaju kokarde,i dižu 3prsta u zrak.... napadnuto hrv veleposlanstvo?? koje im je krivo za kosovo,samo zato sta je na njemu zastava RH... isto tako,ja mogu svaki dan napast na desetke auta sa SRB tablicama,koji su krivi samo zato sta su srbi...i sta dobijem sa tim?? isto sta ce i ovi majmuni sa ovim neredima...samo će oni proći malo gore...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Terri, samo da ti objasnim za ta tri prsta...To ne znači nikako nešto pogrdno što verovatno ti i misliš.Tri prsta znači kao nešto srpsko, srbin se krsti sa tri prsta i tri puta se krsti kad ulazi u crkvu tako da ne znam šta ima tu nešto loše! A što se tiče tih debila koji su pravili haos po gradu i ambasadama i ja sam zgrožena.Nije to smelo nikako da se desi! Svojim očima sam gledala i nisam verovala......
__________________ ♥ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 21
Poruka: 17
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija kakav narod.oni zive za mitinge.meni je jasno da svagdje ima budala, ali u srbiji ih je nekako najveca koncentracija.opet ce napast i opet ce dobit po picki.i onda ce bit 'ko nas bre zavadi?'
__________________ Statistika je tocan zbroj netocnih podataka |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,428
![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija lulu znam ja to za 3prsta... ![]() a sta se tiče tih nereda,nisi ti ništa vidjela ...nego meni nije jasna niti policija...da dođe 200tinjak specijalaca i počne uvodit red,smirilo bi se to brzo! ali poznavajući cg policiju i specijalce,ako imaju imalo sličnosti,ništa od toga...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Citat:
Mislim sorry kaj ovak pitam, al zanima me kako to doživljavate vi koji ste tamo?
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Srbija
Poruka: 9
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija pozdrav svima... ja sam takodje iz srbije...iz beograda. ovo veceras sto se desilo je sramota... nisu gorele samo americka i hrvatska ambasada...ceo grad je u haosu... ovo su u pitanju pojedinci, i ne moze i ne sme se pljuvati ceo narod zbog 200 idiota i majmuna koji su se nadrogirali kao zivotinje i lupali sve sto im je palo pod ruke. napadali su i taxiste po bg-u, opljackano je par prodavnica.... nemam reci... za te idiote nema opravdanja, i ne sme se sad 500 000 ljudi koji su mirno protestvovali, pljuvati zbog te sacice magaraca. pa oni verovatno nisu ni bili svesni cemu je organizovan taj protest. Citat:
isto kao i sto znas da tih siptarcina ne bi bilo u roku od 24 sata da ih ne brani pederska amerika.... a da li ce doci do napada? iskreno ne verujem... osim u situaciji ako bude napadnuto srpsko stanovnistvo na kosovu. Zadnji Uredio Nerazzurri : 21-02-08 u 23:19. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Surfao sam sada malo srpskim forumima da vidim komentare...... Moram priznati da toliko mržnje na jednom mjestu još nisam vidio...... Od otvorenog pozivanja na genocid do ideja da se Kosovske vlasti izruče u Haag......... Jedan jedini komentar kod mene je izazvao pozitivno mišljenje i koji sve govori..... Citat:
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
![]() |
« Milanović potencijalni premijer
|
Božićnica od čak 19 plaća asistentu zastupnika Europskog parlamenta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

T1950
...