Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Slika ponekad govori više nego tisuću riječi.... (JL) http://www.jutarnji.hr/galerija?galleryId=51 Članak koji prati zbivanja.... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 21:33   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Prosvjedni skup Kosovo je Srbija

Slika ponekad govori više nego tisuću riječi.... (JL)

http://www.jutarnji.hr/galerija?galleryId=51

Članak koji prati zbivanja....U Beogradu napadnute hrvatska i američka ambasada - Jutarnji.hr

"Stotine huligana napali su zgrade američkog i hrvatskog veleposlanstva u središtu Beograda nakon velikog mitinga "Kosovo je Srbija". Demonstranti su zapalili američko predstavništvo i ušli u zgradu, demolirali hrvatsku zgradu, a gori i kuća pokraj hrvatskog veleposlanstva. Zapaljen je i "McDonalds" na Slaviji, a oštećeno je još nekoliko diplomatskih predstavništava drugih zemalja, javljaju beogradski mediji."

Zadnji Uredio tarquino : 21-02-08 u 21:36.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:07   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg
Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija

Lično sam i ja zgrožena večerašnjim dogadjajima...nemam reči za ovo sve...
Star 21-02-08, 22:19   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

bojim se da ovo neće dobro završit
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:22   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,428
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

to je civilizacija...ubi,zapali...
nego mi je žao ove djece...još nose pelene,a roditelji im na glave stavljaju kokarde,i dižu 3prsta u zrak....

napadnuto hrv veleposlanstvo??
koje im je krivo za kosovo,samo zato sta je na njemu zastava RH...
isto tako,ja mogu svaki dan napast na desetke auta sa SRB tablicama,koji su krivi samo zato sta su srbi...i sta dobijem sa tim??
isto sta ce i ovi majmuni sa ovim neredima...samo će oni proći malo gore...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:37   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 2,924
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Terri, samo da ti objasnim za ta tri prsta...To ne znači nikako nešto pogrdno što verovatno ti i misliš.Tri prsta znači kao nešto srpsko, srbin se krsti sa tri prsta i tri puta se krsti kad ulazi u crkvu tako da ne znam šta ima tu nešto loše!
A što se tiče tih debila koji su pravili haos po gradu i ambasadama i ja sam zgrožena.Nije to smelo nikako da se desi! Svojim očima sam gledala i nisam verovala......
Star 21-02-08, 22:48   #6 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika mr.cab_driver

Datum registracije: 04-02-08
Godina: 21
Poruka: 17
mr.cab_driver se izdvaja iz mase

kakav narod.oni zive za mitinge.meni je jasno da svagdje ima budala, ali u srbiji ih je nekako najveca koncentracija.opet ce napast i opet ce dobit po picki.i onda ce bit 'ko nas bre zavadi?'
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:50   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,428
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

lulu znam ja to za 3prsta...
a sta se tiče tih nereda,nisi ti ništa vidjela ...
nego meni nije jasna niti policija...da dođe 200tinjak specijalaca i počne uvodit red,smirilo bi se to brzo!
ali poznavajući cg policiju i specijalce,ako imaju imalo sličnosti,ništa od toga...
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 22:51   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Lično sam i ja zgrožena večerašnjim dogadjajima...nemam reči za ovo sve...
lulu kako je bit u gradu di se odvijaju ti neredi?...mislim ja sam u Zg i osjećam se prilično sigurno....postoji li tamo kakav strah ili je sve to samo u centru...?

Mislim sorry kaj ovak pitam, al zanima me kako to doživljavate vi koji ste tamo?
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 23:13   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 9
Nerazzurri se izdvaja iz mase

pozdrav svima... ja sam takodje iz srbije...iz beograda.

ovo veceras sto se desilo je sramota... nisu gorele samo americka i hrvatska ambasada...ceo grad je u haosu... ovo su u pitanju pojedinci, i ne moze i ne sme se pljuvati ceo narod zbog 200 idiota i majmuna koji su se nadrogirali kao zivotinje i lupali sve sto im je palo pod ruke. napadali su i taxiste po bg-u, opljackano je par prodavnica.... nemam reci... za te idiote nema opravdanja, i ne sme se sad 500 000 ljudi koji su mirno protestvovali, pljuvati zbog te sacice magaraca. pa oni verovatno nisu ni bili svesni cemu je organizovan taj protest.

Citat:
opet ce napast i opet ce dobit po picki
ne znam sta si hteo reci sa ovim... ne pada mi na pamet da se sa tobom raspravljam ko je dobio , a ko gubio ratove... znas ti sve i sam.
isto kao i sto znas da tih siptarcina ne bi bilo u roku od 24 sata da ih ne brani pederska amerika....
a da li ce doci do napada? iskreno ne verujem... osim u situaciji ako bude napadnuto srpsko stanovnistvo na kosovu.

Zadnji Uredio Nerazzurri : 21-02-08 u 23:19.
Nerazzurri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 23:21   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Poruka: 1,563
Locrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono neštoLocrian85 ima ono nešto

Surfao sam sada malo srpskim forumima da vidim komentare......

Moram priznati da toliko mržnje na jednom mjestu još nisam vidio...... Od otvorenog pozivanja na genocid do ideja da se Kosovske vlasti izruče u Haag.........

Jedan jedini komentar kod mene je izazvao pozitivno mišljenje i koji sve govori.....

Citat:
Zašto ići na protest...ljudi Kosovo je država !! Protest ništa neće promeniti, sami smo krivi, zato što smo izgubili taj dio teritorije....naša politika je kriva za ovo što se desilo, da smo bolje
, razmišljali Kosovo bi bilo danas naše. Promjenimo politiku i zalažimo se za ulazak u EU i izgradnju boljih odnosa unutar Srbije i regiona, jer ovakvom politikom nedaj bože , možemo izgubiti Vojvodinu i Rašku.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103