| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Otišli smo daleko u prošlost, a to nije tema ove rasprave. Šta Srpski narod misli da će dobit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Otišli smo daleko u prošlost, a to nije tema ove rasprave. Šta Srpski narod misli da će dobit ovim prosvjedima? Apsloutno ništa, Kosovo je neovisno i tu prestaju svakojaka nagađanja...
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Srbija
Poruka: 9
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Citat:
mislim da ne bi... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Ja bi se bacio u bunar.... ![]() Ali šta ćete vi dobit s tim što palite veleposlanstva, prosvjedujete portiv Kosova, koje je već neovisna država?
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Srbija
Poruka: 9
i jos jednom kazem... to je veceras radila grupa do najvise 300 klinaca koji nemaju vise od 20 godina. rekao sam na drugoj temi da nisu samo palili ambasade, vec su isli ulicama i tukli neduzan narod i pljackali prodavnice. veceras je u beogradu bilo 500 000 ljudi na tom skupu...i svi su mirno protestvovali osim tih 0,1 % idiota. ovim se veceras htela dati podrska srpskom stanovnistvu na kosovu, i staviti do znanja zapadu da se srbija nikad nece odreci teritorije koja je oduvek bila srpska. pa na toj zemlji je nastala i osnovana srpska drzava...na toj kosovskoj zemlji se nalaze manastiri koji su stariji od pola evropskih drzava... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija E inace izbjegavam ove politicke ali moram ovdje nesto reci. Bas me briga sto srbi pale po beogradu jer to sto pale pale svoje pa mi nije bas to razumljivo. Nije mi jasno samo jedna stvar napadati Hrvatsku ambasadu Zasto? kada napadnes ambasadu druge drzave to je isto kao da si napao samu drzavu. A to znaci poziv na rat... I sta sad sinoc su B.B.B zapalili Srpsku zastavu neka su vratili su srbima sto su napali nasu ambasadu. Ali do kad ce to tako Dosta je bilo rata i gluposti na ovom podrucju. Ja hocu da moja curica ima miran zivot a ne da odrasta u ratu i bez oca koji ce se morati ici boriti za njezin mir u zivotu. Zato mislim da bi se Srbi trebali malo pomirit sa cinjenicom da je Kosovo neovisna drzava i gotovo. Prosvjedujte bunite se ali bez nasilja tako cete i samo tako odaslati ljepu sliku svijetu a ne ovako....
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija pale ambasade zemalja koje su priznale kosovo... a evo dalje ova vijest, da ne otvaram drugu temu... e ovi nesto o povelji UN-a...mamu im...oni nesto postuju povelju haha koji apsurd... Priznanje Kosova i referendum u RS Narodna skupština RS-a usvojila je u četvrtak kasno navečer u Banjoj Luci glasovima svih srpskih poslanika Rezoluciju o nepriznavanju jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, uz stav i da RS ima pravo na referendum ukoliko se nastavi pritisak na njen status unutar BiH. U Rezoluciji se navodi da NSRS smatra jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova i Metohije neprihvatljivim aktom razbijanja teritorijalnog integriteta suverene i međunarodno priznate države Srbije. Od svih predstavnika RS-a u institucijama BiH je zatraženo da nedozvole da BiH prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije niti uspostavi bilo kakve međuinstitucionalne veze sa nelegalno proglašenom nezavisnošću. "NSRS osuđuje zemlje koje su priznale jednostrano proglašenje nezavisnosti i poziva zemlje članice UN-a, a naročito zemlje regiona i Evrope, da tako proglašenu nezavisnost ne priznaju jer je to suprotno povelji UN-a, osnovama međunarodnog prava i Rezoluciji 1244 Vijeća bezbjednosti UN-a, te da obezbijede nastavak pregovora Beograda i Prištine o statusu Kosova i Metohije", kaže se u usvojenoj Rezoluciji. NSRS, također, smatra da je stabilnost zemalja u regionu u najvećoj mjeri povezana sa pitanjem poštovanja teritorijalnog integriteta i međunarodno utvrđenih granica i da svako priznavanje jednostrano proglašene nezavisnosti predstavlja opasan međunarodni presedan. "Ukoliko veći broj zemalja UN-a, a prije svega EU, prizna tako proglašenu nezavisnost, NSRS smatra da bi time bio uspostavljen novi međunarodni princip i praksa u priznavanju prioritetnog prava na samoopredjeljenje do razdruživanja", kaže se u Rezoluciji. "U tom slučaju NSRS smatra da ima pravo da stav o svom državnopravnom statusu utvrdi putem neposrednog izjašnjavanja građana na referendumu", naglašava se u Rezoluciji i dodaje da, "ako se u institucijama BiH ne prihvati daytonski položaj i ovlaštenja RS-a, nastavi pritisak na RS da se mijenja njen status protivno njenoj volji i ukoliko BiH uđe u proces međunarodnog priznavanja Kosova i Metohije, RS će ući u proceduru utvrđivanja svog državnopravnog statusa na osnovu demokratskog i mirnog rješavanja pitanja i odnosa u BiH". Na kraju je NSRS pozvala građane na mir i strpljenje u interesu političke stabilnosti i neupitnosti postojanja RS-a. Nakon usvajanja Rezolucije okončana je posebna sjednica entitetskog parlamenta.
__________________ hardcore esto es para mi gente siempre presente |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 21
Poruka: 17
__________________ Statistika je tocan zbroj netocnih podataka | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Citat:
Ako to budete dovoljno dugo ponavljali, možda jednog dana i povjerujete u to Zadnji Uredio Dar1 : 22-02-08 u 09:10. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija (ne mogu editirat) Inače, mislim da naši huligani nisu ništa bolji on njihovih ili bilo kojih drugih.. ali ova spodoba bi trebala bit neki ministar RAZBIJANJE PROZORA JE DEMOKRATIJA | Kurir |
| | |
![]() |
« Milanović potencijalni premijer
|
Božićnica od čak 19 plaća asistentu zastupnika Europskog parlamenta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.