Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Otišli smo daleko u prošlost, a to nije tema ove rasprave. Šta Srpski narod misli da će dobit ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 00:24   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,834
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki
Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija

Otišli smo daleko u prošlost, a to nije tema ove rasprave.

Šta Srpski narod misli da će dobit ovim prosvjedima? Apsloutno ništa, Kosovo je neovisno i tu prestaju svakojaka nagađanja...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 00:26   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 9
Nerazzurri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Otišli smo daleko u prošlost, a to nije tema ove rasprave.

Šta Srpski narod misli da će dobit ovim prosvjedima? Apsloutno ništa, Kosovo je neovisno i tu prestaju svakojaka nagađanja...
majstore jel bi ti mirno sedeo kuci da tebi neko otme parce tvoje hrvatske?

mislim da ne bi...
Nerazzurri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 00:29   #23 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija

Citat:
Pravi autor: Nerazzurri Pogledaj Poruke

mislim da ne bi...
kakav apsurd........
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 00:34   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,834
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Ja bi se bacio u bunar....

Ali šta ćete vi dobit s tim što palite veleposlanstva, prosvjedujete portiv Kosova, koje je već neovisna država?
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 00:40   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 9
Nerazzurri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mmrki Pogledaj Poruke
Ja bi se bacio u bunar....

Ali šta ćete vi dobit s tim što palite veleposlanstva, prosvjedujete portiv Kosova, koje je već neovisna država?
naravno da nista necemo dobiti paljenjem ambasada...

i jos jednom kazem... to je veceras radila grupa do najvise 300 klinaca koji nemaju vise od 20 godina.

rekao sam na drugoj temi da nisu samo palili ambasade, vec su isli ulicama i tukli neduzan narod i pljackali prodavnice.

veceras je u beogradu bilo 500 000 ljudi na tom skupu...i svi su mirno protestvovali osim tih 0,1 % idiota.

ovim se veceras htela dati podrska srpskom stanovnistvu na kosovu, i staviti do znanja zapadu da se srbija nikad nece odreci teritorije koja je oduvek bila srpska.

pa na toj zemlji je nastala i osnovana srpska drzava...na toj kosovskoj zemlji se nalaze manastiri koji su stariji od pola evropskih drzava...
Nerazzurri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 07:48   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

E inace izbjegavam ove politicke ali moram ovdje nesto reci.

Bas me briga sto srbi pale po beogradu jer to sto pale pale svoje pa mi nije bas to razumljivo.

Nije mi jasno samo jedna stvar
napadati Hrvatsku ambasadu Zasto? kada napadnes ambasadu druge drzave to je isto kao da si napao samu drzavu. A to znaci poziv na rat...
I sta sad sinoc su B.B.B zapalili Srpsku zastavu neka su vratili su srbima sto su napali nasu ambasadu.
Ali do kad ce to tako Dosta je bilo rata i gluposti na ovom podrucju.
Ja hocu da moja curica ima miran zivot a ne da odrasta u ratu i bez oca koji ce se morati ici boriti za njezin mir u zivotu.
Zato mislim da bi se Srbi trebali malo pomirit sa cinjenicom da je Kosovo neovisna drzava i gotovo.
Prosvjedujte bunite se ali bez nasilja tako cete i samo tako odaslati ljepu sliku svijetu a ne ovako....
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 08:48   #27 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,162
DinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono neštoDinoB ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

pale ambasade zemalja koje su priznale kosovo...

a evo dalje ova vijest, da ne otvaram drugu temu...

e ovi nesto o povelji UN-a...mamu im...oni nesto postuju povelju haha koji apsurd...

Priznanje Kosova i referendum u RS

Narodna skupština RS-a usvojila je u četvrtak kasno navečer u Banjoj Luci glasovima svih srpskih poslanika Rezoluciju o nepriznavanju jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije, uz stav i da RS ima pravo na referendum ukoliko se nastavi pritisak na njen status unutar BiH.

U Rezoluciji se navodi da NSRS smatra jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova i Metohije neprihvatljivim aktom razbijanja teritorijalnog integriteta suverene i međunarodno priznate države Srbije.

Od svih predstavnika RS-a u institucijama BiH je zatraženo da nedozvole da BiH prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije niti uspostavi bilo kakve međuinstitucionalne veze sa nelegalno proglašenom nezavisnošću.

"NSRS osuđuje zemlje koje su priznale jednostrano proglašenje nezavisnosti i poziva zemlje članice UN-a, a naročito zemlje regiona i Evrope, da tako proglašenu nezavisnost ne priznaju jer je to suprotno povelji UN-a, osnovama međunarodnog prava i Rezoluciji 1244 Vijeća bezbjednosti UN-a, te da obezbijede nastavak pregovora Beograda i Prištine o statusu Kosova i Metohije", kaže se u usvojenoj Rezoluciji.

NSRS, također, smatra da je stabilnost zemalja u regionu u najvećoj mjeri povezana sa pitanjem poštovanja teritorijalnog integriteta i međunarodno utvrđenih granica i da svako priznavanje jednostrano proglašene nezavisnosti predstavlja opasan međunarodni presedan.

"Ukoliko veći broj zemalja UN-a, a prije svega EU, prizna tako proglašenu nezavisnost, NSRS smatra da bi time bio uspostavljen novi međunarodni princip i praksa u priznavanju prioritetnog prava na samoopredjeljenje do razdruživanja", kaže se u Rezoluciji.

"U tom slučaju NSRS smatra da ima pravo da stav o svom državnopravnom statusu utvrdi putem neposrednog izjašnjavanja građana na referendumu", naglašava se u Rezoluciji i dodaje da, "ako se u institucijama BiH ne prihvati daytonski položaj i ovlaštenja RS-a, nastavi pritisak na RS da se mijenja njen status protivno njenoj volji i ukoliko BiH uđe u proces međunarodnog priznavanja Kosova i Metohije, RS će ući u proceduru utvrđivanja svog državnopravnog statusa na osnovu demokratskog i mirnog rješavanja pitanja i odnosa u BiH".

Na kraju je NSRS pozvala građane na mir i strpljenje u interesu političke stabilnosti i neupitnosti postojanja RS-a.

Nakon usvajanja Rezolucije okončana je posebna sjednica entitetskog parlamenta.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 08:55   #28 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika mr.cab_driver

Datum registracije: 04-02-08
Godina: 21
Poruka: 17
mr.cab_driver se izdvaja iz mase

Citat:
pozdrav svima... ja sam takodje iz srbije...iz beograda.

ovo veceras sto se desilo je sramota... nisu gorele samo americka i hrvatska ambasada...ceo grad je u haosu... ovo su u pitanju pojedinci, i ne moze i ne sme se pljuvati ceo narod zbog 200 idiota i majmuna koji su se nadrogirali kao zivotinje i lupali sve sto im je palo pod ruke. napadali su i taxiste po bg-u, opljackano je par prodavnica.... nemam reci... za te idiote nema opravdanja, i ne sme se sad 500 000 ljudi koji su mirno protestvovali, pljuvati zbog te sacice magaraca. pa oni verovatno nisu ni bili svesni cemu je organizovan taj protest.

ne znam sta si hteo reci sa ovim... ne pada mi na pamet da se sa tobom raspravljam ko je dobio , a ko gubio ratove... znas ti sve i sam.
isto kao i sto znas da tih siptarcina ne bi bilo u roku od 24 sata da ih ne brani pederska amerika....
a da li ce doci do napada? iskreno ne verujem... osim u situaciji ako bude napadnuto srpsko stanovnistvo na kosovu.
ne da mi se stvarno svadati oko gluposti.nadam se da si se sinic sramio da si srbin. ne bi se kosovo htjelo odvojiti da im je bilo dobro.bi se odvojili od svicarske?svi zele iz srbije .pa cak i srbi.samo jos nisu svjesni.objasni mi kakva je to drzava gdje radikali pobijede na izborima?gdje nikolic zamalo postane predsjednik?je moguce da u njemacoj nacisti opet dodu na vlast?nije. meni je jasno da ima budala koje svakojake ideje zagovaraju.ima ih i u hrvatskoj.ali sta je s onim ljudima koji su glasali za te budale u srbiji?to mi objasni.svagdje ima budala,ali u srbiji nekako najvise,
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 09:06   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,008
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:

mislim da ne bi...
jal to šala ne tvoj račun ili se samo praviš blesav

Citat:
srbija nikad nije i nece izgubiti kosovo...

kosovo je uvek bilo i bice u svakom srbinu...

svaki manastir predstavlja dole srbiju...
Ako to budete dovoljno dugo ponavljali, možda jednog dana i povjerujete u to

Zadnji Uredio Dar1 : 22-02-08 u 09:10.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 12:11   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,008
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

(ne mogu editirat)
Inače, mislim da naši huligani nisu ništa bolji on njihovih ili bilo kojih drugih.. ali ova spodoba bi trebala bit neki ministar

RAZBIJANJE PROZORA JE DEMOKRATIJA | Kurir
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108