| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Nerazzurri srbija nikad nije i nece izgubiti kosovo... kosovo je uvek bilo i bice u svakom srbinu... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Moram se složiti sa dijelom ovog posta, Kosovo je uvijek bilo dio Srbije i ovo je presedan da se autonomnoj pokrajini dodjeli samostalnost.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Moje skromno misljenje je da je ovime cinom postalo vidljivo koliko radikala ima u Srbiji. I tu je problem. Ako cemo gledat izbore....jedva je Tadic dobio. Ako se ne varam oko 51....52...53 % je osvojio na izborima s protukandidatom Nikolicem To mi govori da je 47 5 Srba glasalo za ponovni potpuni kolaps Srbije. Od ekonomije do svega drugoga. Izolacija bi bila strasna. Srecom , nije se desilo. Zasto se nitko nije zapisao gdje je Tadic bio za vrijeme meeting-a ? Kakav je to neodgodiv posjet Rumunjskoj (ako se ne varam) to bio ? ? ? Kostunica otvoreno podrzava Nikolica i u predizbornoj kampanji i sad... Naravno , da se sve pokusava svest pod nazivnik " zajednistvo srba" ali ima tu i jako velik broj radikala...JAKO. Iako , naravno..opet moje misljenje , vjerujem da se vodi velika borba izmedju Tadicevih i Nikolicevih pristasa. Srecom , jos uvijek razum pobijedjuje i s toga vjerujem da se u ovim izgredima radi samo o manjem broju ( nikako se ne slazem sa cifrom 300-injak maloljetnika ) izgrednika......a iz nekih mojih izvora (prijatelji u Bg ) saznajem da se stvarno podosta ljudi ogradjuje od svega toga. Ono sto mi se ne svidja jest mlaka reakcija policije koja bi sad trebala udariti po izgrednicima..jer ovdje se uistinu radi o napadu na suverene teritorije drzava kojima su napadnute ambasade. Zadnji Uredio SuperHabarDabar : 22-02-08 u 13:12. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Tamo negde
Poruka: 15
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Citat:
sto ste toliko optereceni srbima (cast izuzetcima)... nema teme gde ne spominjete srbe (cast izuzetcima)... te srbi izazivaju 3. sv. rat, te srbi ovo, srbi ono... nezavisna vojvodina....nekako izgleda bas ne mozete bez srba ![]() kompleksi su zajebana stvar, vrlo zajebana... a i ovako sad su vam tu siptarcici, vasi dragi i mili prijatelji , pa sad njih malo smarajte .
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija ajde ti sad lijepo, doktore, prebroji teme u političkom podforumu... pa prebroji teme posveće Srbima... pa ćeš doć do određenih spoznaja... Majke ti mile, jedino Srbin može optuživat druge za komplekse samo zato što pričaju o aktuelnim događajima u susjednoj državi. A pogotovo je zanimljivo kad Srbin dođe na hrvatski forum pa baljezga kako su Hrvati opterećeni Srbima. Presmiješno, majke mi mile... Mislim da je prva riječ u srpskom riječniku "kompleks" uz objašnjenje "ono za što svaki pravi Srbin treba optužit sve ostale" Slijedeća riječ je, naravno, "konstitutivan" uz objašenjenje "osobina Srbina u državi u kojoj nije u većini; za druge narode riječ istog značenja je manjinski" daj molim te... ajde smiri se... OK?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Tamo negde
Poruka: 15
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Citat:
kao sto ti kazes "presmijesno je" da ovde pojedini hrvati baljezgaju najvece gluposti o srpskim manastirima dole na kosovu, i kosovu uopste. i to da bar neko komentarise normalno, nego se smeje necemu i pljuje na nesto sto je vekovima staro i sveto. i ti onda ocekujes da neko od nas srba vodi normalan razgovor posle takvih izjava. otvorili ste temu 3.sv. rat, opet srbi... pa sta vise srbi? dokle srbi? kakve veze imaju srbi sa 3.sv.ratom majke ti mile? spominje se republika srpska... srbi su u bosni koliko ja znam, a znam odlicno od vaikada bili velika vecina u odnosu na hrvate, a bogami i muslimane dok ovima prirodni narastaj nije poceo enormno da raste.... i kome su to srbi krali teriotriju u bosni, i proterivali ostale nacije kad su kao sto rekoh od vaikada tu ziveli... jesam li ja to nesto pogresio? ili opet srbi izmisljaju...sram ih bilo...dosli su u bosnu iz amerike pa proterali hrvate i muslimane iz bosne...daj moolim te.... ko sam ja da ovde branim nekome da prica o srbiji...niko i nista, ali samo kazem da bi pojedinci ovde, kad vec toliko pricaju o srbiji mogli i procitati prvo nesto, pa tek onda napisati.
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Ponovo se počinje potezati od vaikada stara teza: Gdje su kosti moga đeda tu je Srbija. Pa jebo vas patak, jebali ste te jadne šiptarčiće u zdrav mozak za vrijeme onog konja od Miloševića i sad se čudite ko pura dreku sta hoće pobjeć od vas. E jebote manastir. Šta će ti manastir kada oko njega zivi narod koji te više ne može organski podnijet jer si ga jebo i mlatio i jebo ko konja... Ista stvar ko kad imas starog koji je pretjerano strog pa nemoš prdnut ko čovjek jer ubije boga u tebi. Normalno da oćeš pobjeć glavom bez obzira od njega... EDIT: A ono što mene najviše plaši šta je 50% srpskih drzavaljana glasalo za ekstremnu opciju. Za vrlo sličnu opciju koja je prouzrocila sranje 90tih. I onda mi je nekak tesko reci - ma to je šačica politicara napravila sranje kad je sada u demokraciji (ne u jednostranacju) 50% ljudi glasalo za taj isti program, samo zamotan u celofan da ne smrdi bas pretjerano jako, al opet da se vidi da je nutra govno. Nekak ona moja teza da nisu svi takvi pada u vodu, 50% njih je takvo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 22-02-08 u 16:59. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija ma naravno, mi gospoda, a oni divljaci.. u kojoj vi zabludi živite.. citat jednog pametnog čovjeka: " Htio sam samo rec da mi je presmijesna situacija ova s Kosovom. Ajmo svi gradiscanski Hrvati traziti drzavu Gradiste. Otcjepit se od Austrije. Ili nek se Skoti otcjepe. Jel' bi Engleska bila sretna? Jel' bi im samo tako dopustila? Pa vidi sta rade jadnim Ircima, nikako da na svoje noge stanu siroceki. I onda je Srbija gadna fuj, ovo ono, i jadni Kosovari ne daju im drzavu. Ja sam inace Hrvat i pomalo visim na desno, ali u ovoj prilici totalno podrzavam Srbiju. Smijesan je i polozaj u koji Hrvatsku takva situacija stavlja. Mi se usupkavamo EU-u, i cekamo njihov mig, pa cemo onda priznati Kosovo. Ma marsh. Koja nebuloza. Kako bi nasa vlast reagirala da se npr. Istra odluci otcijepiti?" dakle ljudi, progledajte malo.. probajte razmišljati malo.. ne boli.. stvarno.. |
| | |
![]() |
« Milanović potencijalni premijer
|
Božićnica od čak 19 plaća asistentu zastupnika Europskog parlamenta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

, pa sad njih malo smarajte .