Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: milicgavranic vi hrvati ste optereceni srbima,samo gledate sta se radi u srbiji a ne u svojoj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-08, 09:13   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija

Citat:
Pravi autor: milicgavranic Pogledaj Poruke
vi hrvati ste optereceni srbima,samo gledate sta se radi u srbiji a ne u svojoj zemlji,sto pokazuju i ove teme vezane za srbiju,vise komentara jedna tema vezana za srbe no sve ostale vezane za hrvatsku.
Opterećeni smo jer se trenutno tamo zašotrava situacija koja bi mogla eskalirati u nešto što bi se ticalo svih nas...
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 11:26   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 3
ljubabvb09 je zabranio reputaciju

Pozz svima!
Zao mi je sto vi u Hrvatskoj i drugim ex-yu drzavama niste bili u mogucnosti da pogledate dokumentarac o srpskoj istoriji koji se prikazivao na RTS-u ovih dana u nekoliko epizoda gde je veoma slikovito prikazana istorija srpskog naroda i sta se sve desavalo na ovim prostorima. Ako je neko pogledao, zna o cemu pricam.
Zasto nam je toliko bitno Kosovo? Da sad ne bih to objasnjavao, najlakse bi bilo da odete na sajt Ministarstva za Kosovo i Metohiju i sa desne strane nacicete link "Kosovo, the crown of Serbian History". Ako vas ne mrzi procitajte sve i shvaticete zasto nam je toliko stalo do njega.
Evo upravo sam procitao izjavu Kondolize Rajs koja kaze, citiram:"Verujemo da će odluka o statusu Kosova zaista, konačno, omogućiti Balkanu da iza sebe ostavi svoju strašnu istoriju… Mislim, na kraju krajeva, mi govorimo o nečemu iz 1389. - 1389! Vreme je da se krene napred."
To je isto kao kad bi rekla da Amerika treba da zaboravi Deklaraciju o nezavisnosti iz 1783 i Dzordza Washingtona!Eeeeej 1783!
ljubabvb09 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 13:14   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Ma, imam neki osjećaj da se sve više radikalnih Srba logira na ovaj forum sa željom da obrani poteze svoje države i sruši proglašenu neovisnost druge.....

Svaki put kada upalim forum sve ih je više (mada ste dobrodošli dok ne radite probleme)......

Ili sam možda u krivu?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 13:16   #54 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

A čuj, može biti da si u krivu, ipak za radikale je glasalo dosta ljudi, a ovako, kaže jedan čovjek drugome za CP i tako dalje, neka dođu, barem će biti rapsrave i da se njihova strana čuje.

Zadnji Uredio anthlon : 23-02-08 u 22:32.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 13:21   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Ma nemam ništa protiv njih ni ikoga......

I stvarno nemam nikakve želje za provokacijom......

Što ti kažeš dobro je za raspravu......

Nego sam malo primjetio taj nagli rast logiranih......
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 13:26   #56 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

A kolko se samo Rusa prijavilo zato kaj smo izbacili Engleze i kolko se naših prijavilo na neki ruski forum, to ti je ono piramida, jedan kaže trojici, i svaki kaže trojici i tako to lijepo 3^n laganini ide u beskonačnost

Brzo se to širi, još ih se i malo prijavilo (mislim za to da bude baš masovno logiranje), a neki su već dugo tu
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 14:21   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
A Lulu gle, mislim zna se da je dosta ljudi mirno prosvjedovalo, ali svima su najzanimljiviji vandali koji su napravili to kaj su napravili, te naravno da će se o njima pričati.

Svima je najzanimljiviji haos po Beogradskim ulicama nego povod za tim i drugi deo grada sa mirnim protestom na kojem sam bila i ja medju njima???
Pa sve si rekao ovim svojim rečima! Nepravda!!!!!!!!!Eto, samo ću to reći!!!!!!!
Star 23-02-08, 17:12   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 45
redalert se izdvaja iz mase

Braća Srbi u prirodnom elementu!!

HEROJI DEMONSTRACIJA!!

......pola Beogradskih trgovina je počišćeno DO TEMELJA.....
Hebeš demonstracije ako kući ne dođeš u Armani odelo!!
Nike patike i trenerke su fazon za seljake iz Užica

Zadnji Uredio redalert : 23-02-08 u 17:15.
redalert je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-08, 17:28   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Do temelja baš i nije ...ali treba osuditi ovo , definitivno sam za to!!!!!
Star 23-02-08, 21:06   #60 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Svima je najzanimljiviji haos po Beogradskim ulicama nego povod za tim i drugi deo grada sa mirnim protestom na kojem sam bila i ja medju njima???
Pa sve si rekao ovim svojim rečima! Nepravda!!!!!!!!!Eto, samo ću to reći!!!!!!!
Da, medije je sigurno briga o mirnom protestu koji je beznačajan.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111