| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prosvjedni skup Kosovo je Srbija u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: milicgavranic vi hrvati ste optereceni srbima,samo gledate sta se radi u srbiji a ne u svojoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 3
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Pozz svima! Zao mi je sto vi u Hrvatskoj i drugim ex-yu drzavama niste bili u mogucnosti da pogledate dokumentarac o srpskoj istoriji koji se prikazivao na RTS-u ovih dana u nekoliko epizoda gde je veoma slikovito prikazana istorija srpskog naroda i sta se sve desavalo na ovim prostorima. Ako je neko pogledao, zna o cemu pricam. Zasto nam je toliko bitno Kosovo? Da sad ne bih to objasnjavao, najlakse bi bilo da odete na sajt Ministarstva za Kosovo i Metohiju i sa desne strane nacicete link "Kosovo, the crown of Serbian History". Ako vas ne mrzi procitajte sve i shvaticete zasto nam je toliko stalo do njega. Evo upravo sam procitao izjavu Kondolize Rajs koja kaze, citiram:"Verujemo da će odluka o statusu Kosova zaista, konačno, omogućiti Balkanu da iza sebe ostavi svoju strašnu istoriju… Mislim, na kraju krajeva, mi govorimo o nečemu iz 1389. - 1389! Vreme je da se krene napred." To je isto kao kad bi rekla da Amerika treba da zaboravi Deklaraciju o nezavisnosti iz 1783 i Dzordza Washingtona!Eeeeej 1783! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Ma, imam neki osjećaj da se sve više radikalnih Srba logira na ovaj forum sa željom da obrani poteze svoje države i sruši proglašenu neovisnost druge..... Svaki put kada upalim forum sve ih je više (mada ste dobrodošli dok ne radite probleme)...... Ili sam možda u krivu? ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija A čuj, može biti da si u krivu, ipak za radikale je glasalo dosta ljudi, a ovako, kaže jedan čovjek drugome za CP i tako dalje, neka dođu, barem će biti rapsrave i da se njihova strana čuje. Zadnji Uredio anthlon : 23-02-08 u 22:32. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Ma nemam ništa protiv njih ni ikoga...... I stvarno nemam nikakve želje za provokacijom...... Što ti kažeš dobro je za raspravu...... Nego sam malo primjetio taj nagli rast logiranih......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija A kolko se samo Rusa prijavilo zato kaj smo izbacili Engleze i kolko se naših prijavilo na neki ruski forum, to ti je ono piramida, jedan kaže trojici, i svaki kaže trojici i tako to lijepo 3^n laganini ide u beskonačnost ![]() Brzo se to širi, još ih se i malo prijavilo (mislim za to da bude baš masovno logiranje), a neki su već dugo tu ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Citat:
Svima je najzanimljiviji haos po Beogradskim ulicama nego povod za tim i drugi deo grada sa mirnim protestom na kojem sam bila i ja medju njima??? Pa sve si rekao ovim svojim rečima! Nepravda!!!!!!!!!Eto, samo ću to reći!!!!!!!
__________________ ♥ | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 45
![]() | Re: Prosvjedni skup Kosovo je Srbija Braća Srbi u prirodnom elementu!! HEROJI DEMONSTRACIJA!! ......pola Beogradskih trgovina je počišćeno DO TEMELJA..... Hebeš demonstracije ako kući ne dođeš u Armani odelo!! Nike patike i trenerke su fazon za seljake iz Užica Zadnji Uredio redalert : 23-02-08 u 17:15. |
| | |
![]() |
« Milanović potencijalni premijer
|
Božićnica od čak 19 plaća asistentu zastupnika Europskog parlamenta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.