| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi ‘Prozvat ćemo zastupnike povezane s narkomafijom’ u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Sve je zakuhao predsjednik Sabora Vladimir Šeks koji je danas rekao kako je na sjednici predsjedništva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | ‘Prozvat ćemo zastupnike povezane s narkomafijom’ Jutarnji.hr Citat:
btw :: samo idiot može bazirat javno prozivanje ljudi na pismima roditelja ovisnika .. kaj ti ljudi uopće znaju o trgovini drogom na veliko? nije baš da ovisnici kupuju od saborskih zastupnika ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ‘Prozvat ćemo zastupnike povezane s narkomafijom’ Slušao sam na Otvorenom njenu priču. Mislim zena je tuka kakve nema. Ja samo proslijedjujem informacije od svojim ljudi. I to tupi k'o bibiliju. I ponavlja kako ne snosi nikakvu odgovornost po tom pitanju. Ček malo, dođem ja do nje i kažem da je Sanader na platnoj listi nekog Hr narko bossa. I to kazem jer mi takav bio ćeif. I onda ona trk pred novinare kako je "neimonovani" premijer HR na platnoj listi i nikom nista. Nitko ne snosi konsekvence zbog klevetanja. Halo???!!!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: ‘Prozvat ćemo zastupnike povezane s narkomafijom’ Jap, tak si Dva Pištolja zamišlja borbu protiv narko-mafije ... anonimne dojave i onda te valda po noći mrak proguta .. to me podsjeća ne neka prošla vremena, kak su se ono zvali? UDBA? OZNA? KGB? .... Nema policijske istrage, niš ... neko napiše pisamce i Dva Pištolja te spremi u zatvor ... živilo pravosuđe ... živio ustavni poredak ... živio veliki vođa Antiša (oops, ovdi sam se malo zaletio) .... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ‘Prozvat ćemo zastupnike povezane s narkomafijom’ Obojica ste u pravu. Stvarno sam se i ja nadao da su takva vremena crna i nepovratna prošlost. A to da se Silence zaletio sa Antišom... naravno da se tako nešto ne predviđa niti u najglupljim anketama. Svaka čast pobornicima HSP-a, ali dok na sceni imamo sposobnije političare i stranke, dotle nećemo ozbiljno shvaćati njihove premijerske želje ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: cemo, narkomafijom, povezane, prozvat, zastupnike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.