| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Prva prava izborna bitka oko ekonomije u Znanost forumu; Jutarnji.hr Citat: Na ovim izborima, smatra Kasapović, bitnu bi promjenu na političkoj sceni i odmak od “gole ekonomije” mogao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Prva prava izborna bitka oko ekonomije Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije Je, ali mislim da je SDP bio blago krenuo u suprotnom smjeru- bili su krenuli s onim programom i parolama pa su ih bili malo 'srezali'. Ne sjećam se točno bilo je nešto 'tri puta pet', pa je Jurčića bio na TV-u malo predriblao Šuker dok se ovaj nije počeo izvlačiti tipa 'ma to je samo parola, naš program to nije...' i sl. Nažalost, Šuker dosta dobro drugima nalazi rupe u programima, ali njegov program i nakon tolko godina na vlasti ostaje tajna (ako ga ima). Mislim da ozbiljne političke diskusije nisu na nivou predizbornog vikanja i nadglasavnja- a kod nas će na ovim izborima biti 'personalizirane kampanje', tj. sve stranke će se baviti isticanjem svog kandidata i ocrnjivanjem svih drugih. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije vidit ćemo ... mislim da neće moći izbjeći ekonomske teme, ma koliko se god trudili oko toga (najbolji primjer je HSP, koji svim silama pokušava izbjeć riječi "gospodarski program"). iskreno se nadam da će ljudi konačno počet glasat za one koji makar imaju nekakvu ideju kako se izvuć iz ovih govana i krenut naprijed .... no koalicija, a ni HDZ nisu imali nikakve ideje kad su preuzimali vlast poslje izbora ... žalosno, ali istinito ... izabere se vlast koja treba vodit državu, a ti isti nemaju pojima uopće kaj da rade, nego donose odluke tek toliko da nekaj "rade" ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije Mislim da ti je HSP još daleko od počinjanja kampanje- a to što im se ukazala prilika da uberu malo političkih bodova na Tomašićki (i oni je iskoristili) nije njihova greška... Kad počnu kampanju onda ćemo gledati imaju li i kakav im je program- i toplo se nadam da imaju više i bolje pripremljen nego ovi koji su kao krenuli u kampanju gospodarskim programima (par parola, a po opsegu stane na salvetu). Mislim da su nekidan pitali Milanovića pa nije znao ni koliki je vanjski dug RH- jedni ne znaju, drugi kriju a trći lažu o gospodarstvu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije a vidit ćemo .... baš me zanima kaj spremaju. SDPov program je predstavljen, samo kaj nije dovoljno promoviran. HNSov je više skup nekoliko manjih programa, nije sveobuhvatan (osim nekih općenitih smjernica). HDZ nema program, osim ako ne misle da je upropaštavanje zemlje i lopovluk ekonomski program. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije Wolf , Milanovića si mogao čuti kako prilično jasno i razborito govori o gospodarskom programu SDP-a kod Stankovića , dan nakon što je izabran. Činjenica je (koliko god se to nekome ne sviđalo) da je SDP izašao sa suvislim gospodarskim programom i što je puuuuuuno bitnije za izbore - SDP je uspio nametnuti glavnu temu izbora , a to će ovaj put , Bogu hvala , biti gospodarstvo. A nametnuti temu uvijek je prednost , vrlo često i ključ pobjede na izborima.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije Koji je ovo jebeni apsurd! Pa šta mene boli falus kakva će bit ekonomska politika? Zar se o tome ne brinu MMF i Svjetska banka? Hoće li Milanović iz džepa izvadit 35 milijardi dolara i podmirit Hrvatsku? Da je Čačić u pitanju, već bi se moglo raspravljat o tome... Hoće li možda on brisati iz svijesti dobrog dijela Hrvata kako je jedini ispravan život onaj koji se živi na kredit? Evo ja ću vam javno dat rješenja nekih gorućih pitanja u Hrvatskoj. Nakon dugog razmišljanja o navedenoj tematici Citat:
1. Industrija se mora modernizirati i učiniti konkurentnom. 2. Triba ulagat u znanost jer je znanje i tehnološki napredak esencija boljitka svakog društva. 3. Obrazovanje triba prilagodit zahtjevima tržišta, inzistirat na programu koji se ne temelji na potjeri za boljim ocjenama, a prihvaćat programe koji potiču učenike da streme znanju i stručnosti. 4. Korupciju triba sve na što manju moguću mjeru jer je korupcija zlo. Zlo je i ubijanje činčila zbog krzna. Uglavnom, tko nekoga podmiti krznom činčile i pritom bude uhvaćen, nek se privede na narodni sud, neka ga se ubije i baci u jamu. A poslije mu se može i sudit. Eto vidite da nije problem naći rješenje za boljitak Hrvatske. PS: Više cvijeća, manje smeća! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije Sereš kvake ... od toga da ti je pod 1) čista glupost, jer nema te industrije koju možemo dovoljno modernizirat da bude konkuretna azijskim proizvođačima (osim nekoliko specifičnih), do toga da "moderniziranje industrije" nije poso države, da se to ne radi samo tako ... ma joj .... reko sam odma .. sereš kvake .... uopće mi se ne da točku po točku objašnjavat kolko sereš s ovim kaj si napisao ... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prva prava izborna bitka oko ekonomije "Caseyjeva metoda" u svojoj punini... Svašta.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: bitka, ekonomije, izborna, oko, prava, prva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.