Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Pukla ljubav Glavaš-Đapić? u Znanost forumu; Čini mi se da se hvataju predizborne startne pozicije u Slavoniji. Glavna točka dnevnog reda na idućoj sjednici Gradskog vijeća ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-07, 19:34   #1 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,898
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Pukla ljubav Glavaš-Đapić?

Čini mi se da se hvataju predizborne startne pozicije u Slavoniji.

Glavna točka dnevnog reda na idućoj sjednici Gradskog vijeća bi moglo biti izglasavanje (ne)povjerenja aktualnom Osječkom gradonačelniku. Povod je navodno nelegalan način donošenja odluke o izgradnji sportske dvorane u Gradskom vrtu.
A razlog?

Net.hr
Citat:
Petnaest od ukupno 25 vijećnika osječkog Gradskog vijeća uputilo je predsjedniku Vijeća Branimiru Glavašu zahtjev da se na dnevni red uvrsti glasanje o povjerenju gradonačelniku.
Izgleda da Đapićevo koketiranje sa Sanaderom ne prija Glavaševom zdravstvenom stanju pa piun Šišljagić povlači jake poteze. Našao je vrlo lako i istomišljenike.

Citat:
Na pitanje kakvu će političku opciju HSLS podržati u slučaja formiranja nove gradske vlasti Kramarić je odgovorio kako je HSLS spreman podržati tzv. tehničku vladu, za koju se, kako je rekao, nada da će biti što šira.

Predsjednik osječkoga Gradskog odbora HSS-a Marko Josipović rekao je da je HSS podupro ovakav zahtjev zbog nezadovljstva radom Gradskog poglavarstva te potcjenjivanja vijećnika u Gradskom vijeću, ne samo u slučaju izgradnje nastavno-sportske dvorane Gradski vrt, dodavši da će daljnje djelovanje HSS-a, ovisiti o odlukama Gradskoga odbora te eventualnim konzultacijama sa središnjicom stranke.
Đapić kaže da nije iznenađen ali je očigledno razočaran svojim (bivšim) partnerom.
Citat:
Pogađa ga i ponašanje dojučerašnjeg saveznika Glavaša, kojemu je, kaže Đapić, HSP pružio ruku i jedini stao na Glavaševu stranu kada se protiv njega poveo proces.

"Kada smo stvarali koaliciju, Glavaš je rekao da nikada neće zaboraviti što sam učinio za njega. Pitam se što bi tek radio da sam ga naljutio", rekao je Đapić.

Dodao je kako osobno nikom nikad ne bi učinio ono što Glavaš radi njemu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 19:51   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Re: Pukla ljubav Glavaš-Đapić?

A u tekstu dalje stoji
Citat:
"Ali, ja sam Anto Đapić, a on je Branimir Glavaš i sretan sam što smo toliko različiti", rekao je Đapić, koji ističe kako ga ohrabruje činjenica da inicijativu nisu potpisali i vijećnici iz HDZ-a.
što treba gledati u duhu izakulisnih razgovora jer je 24.03.07. Sanader obećao gradonačelniku Đapiću dio novca za sportsku dvoranu.
I uz to obratiti pažnu da su 25.06.07. Sanader, Đapić i HDSSB-ovac Šišljagić za istim stolom iza zatvorenih vrata došli do "važnih zaključaka". Tako da cijela ova priča može samo biti predizborni manevar i mazanje očiju kako bi se bolje mobilizirali birači.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djapic, glavas, hdssb, hsp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114