| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Puls – SDP gubi prednost u Znanost forumu; Od '91 pa na ovamo HDZ nikad nije ima više od oko 25-28% glasačkog tijela, ali svaki put ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost Od '91 pa na ovamo HDZ nikad nije ima više od oko 25-28% glasačkog tijela, ali svaki put mu je bilo to dovoljno da oformi vladu sa svojim stelitima, SSDS-om, HSU-om, HSP-om, HSLS-om. Sanader zajedno sa Pupavcem, Jordanom, Đapićem (bez obzira na sadašnji odnos) možda če opet imati priliku oformiti vladu. Od koalicije iz 2000-te jedino što jača SDP, svi ostali pali su na najnižu točku, a sam SDP, pitanje koliko če dobiti glasova. Previše se forsira Milanović kao spasitelj, što on nikako nije. Ne zaboravite da je Ninić odveo dio SDP-ovaca na svoju stranu. Po meni je sve pod velikim upitnikom.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,615
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost Nije mi jasna jedna stvar, ako većinu građana ove zemlje pitaš kako se živi velika većina će reći lošije i gore nego prije i svatko će pljuvati po vladi i govoriti da je korumpirana i tome slično... Ali taj isti narod kada dođu novi izbori ponovno glasuje za jedne te iste ljude koji se vrte već 15 godina u politici... Oni će ih ponovno obećavati brda i doline a kada dođu na vlast samo će krasti... i tako se sve vrti u krug. I dolazimo do realnog zaključka da smo mi stoka sitnog zuba i da ne znamo mućnuti svojom glavom i razmišljati... Pa se na kraju čudimo i zgražamo nad korupcijom, kriminalom...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost Moj Casey, vizionar i te kakav, stvorija je šta je tija 200 + 500.000 + 4.000.000 1. 200 - neizmjerno bogatih ( oni koji su jamili, pa i njegovi unuci Košutići, poznata Srpska obitelj sada sa temeljnim kapitalom od 150.000.000 neke strane valute , a možda i zlata. A baka i dido su govorili kako su im unuci strašno vridni i sposobni, posebno Dean, bankar, Kaptol) 2. 500.000 - plačenih poslušnika, uvlakača i slične bagre, biračko tjelo HDZ-a ( svi zaposleni po rodjačkim vezama u javnim službama, sudovi, državna administracija, elektroprivreda, vodovood, banke itd, svi uhljebljeni) 3. 4.000.000 - stoka sitnog zuba, ošišana do gole kože spremna za trčaje iz jednog u drugi kraj tora kako ovi laju i zavijaju. Bez velikih primanja. Krpanje od prvog do prvog, zadužena do grla, karticama pritakanje one crkavice od plaće, iz šupljeg u prazno, prebiranje po smeču traženjem raznog otpada, skupljajuči prazne plastične boce, ''ekološki osvještena'' idi itd itd itd. A počeli su i gledati u nebo da ih On spasi ili izvuče iz jada u koji su upali svojom glupošću, vjerujuči Ocu domovine da ih vodi u bolju budučnost, u blagostanje za sve, da če ono što su sticali 50 godina biti ravnomjerno podiljeno, kako je vizionar govorija i obečava.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost SDP propustio milijun prilika da se HDZ-u napije krvi ![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost Ja isto, nažalost. SDP vodi ovu kampanju katastrofalno loše. Zaista ne znam šta oni žele? Dobiti što manje glasova? Izgubiti izbore sa što večom razlikom? Jurčić se usro premijerske funkcije koja mu se nudila? (doduše on mi definitvno nije lik za premijera, on bi trebao biti podpredsjednik vlade za gospodarstvo). Bojim se da ćemo ih opet vidjeti u opoziciji. Očito im tako bolje odgovara. ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puls – SDP gubi prednost Moram samog sebe demantirati. SDP i dalje u prednosti. Doduše u maloj ali je. A zamislite di bi bio da vodi malo pametniju kampanju? Evo zadnja anketa RTL-a, Večernjaka i Mediaservisa. Na izbore bi izašlo 77% građana, što je iznenađujuče velika brojka. SDP 60 HDZ 56 HNS 7 HSU 5 HSLS-HSS-PGS-PMS-SMS-MMS (itd..) 5 HSP 4 IDS 2 Dalje nisam zapamtio.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, hdz, puls, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

.Svi smo mi mali Mamići, a takva nam je i vlast.