| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Quo vadis? u Znanost forumu; Kuda ideš? Kuda svi mi skupa idemo? Prema "najnovijim" (sutra je polovica godine a DZS prezentira podatke o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||||||||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quo vadis? Kuda ideš? Kuda svi mi skupa idemo? Prema "najnovijim" (sutra je polovica godine a DZS prezentira podatke o prvom tromjesječju) podacima Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
A još kad bi se ugledali na neke druge Citat:
Citat:
Ili možda na neke koji su nam malo bliže Citat:
Banka magazin Itd, etc, usw... kada ćemo mi doći na tako neke grane kada se objavi neka vijest ne nastane sumnja da je fingirana ili da je rezultat nečije obmane? Kada će se prestati graditi Potemkinova sela i početi razvijati društvo temeljeno na znanju, sposobnosti i odgovornosti?
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||||||||
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: Quo vadis? primjeti jednu konstantu ... sve te zemlje su PROIZVOĐAČI / IZVOZNICI ... dok se to ne sredi (a to može potrajat i više od deste godina, kad bi se donio strateški plan koji bi mogo preživit promjenu vlasti / znastvenofantastična utopija), jedino kaj ostaje je friziranje statistike, da bi ovce i dalje glasale za ove koji uništavaju zemlju i kradu narod ... zašto Kina ima ogroman gospodarski rast? jer proizvode .... kad se kod nas otvorio novi proizvodni pogon? ko se sjeća da se otvorila neka NOVA tvornica u Hrvatskoj? Istraživački centar? softwareska kompanija? bilo šta?????? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 450
![]() | Re: Quo vadis? Citat:
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Quo vadis? Citat:
zašto onda zemlje izvoznici imaju visoki rast gospodarstva? nije isplativo na kratke staze ... lakše je kupit gotovo i preprodat, ali to je uništavanje budućnosti .... od kud pare za potrošnju? s neba?? jel tebi kune ili euri rastu u dvorištu? meni ne ... zašto su najbogatiji na svijetu proizvođači? jel bolje bit vlasnik BMWa ili prodavaonice BMWa? naravno ... jedino možeš otvorit za 7 dana, a drugo se gradi desetljećima ... ne može se trošit ono kaj se ne zaradi .. a sada ne zarađujemo koliko trošimo, nego posuđujemo .. a od kuda ćemo vračat? iz novih kredita? | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quo vadis? @ skin2yard: Da se okrenemo turizmu kažeš? Puteve prema destinacijama, tunele i mostove, naplatne kućice, benzinske pumpe i odmorišta.... Neka si sve to naprave stranci da bi došli do naših apartmana, betonskih plaža, neraskrčenih kamenjara i zaraslih pašnjaka. Neka si ponesu i dovoljno hrane i pića kako bi preživjeli na našim atraktivnim turističkim destinacijama. A svakako neka si dovezu kamionima s prikolicama svu tehniku koja će im trebati za namještanje apartmana i kućica za život u našoj prekrasnoj turističkoj zemlji..... ![]() Ma daj..... Našoj zemlji je potrebna proizvodnja, kako ti je i Silence napisao, a Iochannes lijepo elaborirao. Naš je najveći problem (bolje rečeno vlade) što bi htjeli da nam stranci donesu i ulože novac, a da zauzvrat traže samo sunce, more, rijeke i planine, jer je to jedino što im za sada možemo ponuditi. Čast izuzecima. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quo vadis? Razvoj turizma je važan, naravno, ali i sve druge gospodarske grane koje su prije Domovinskog rata bile puno razvijenije nego danas. Ovako ispada da se vlada uvijek u lipnju i srpnju hvali povećanjem broja zaposlenih. Jesli li se zapitao zašto? Naravno, zbog sezonskih poslova na obali i nešto manje u unutrašnjosti.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Quo vadis? Citat:
mi KUPUJEMO ... (ne znam jel moguće više pojednostavit .... zna neko crtat?) | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: quo, vadis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:11.