Ništa novo, sezona kiselih krastavaca, pa se izvlače i ovakve stvari. Poznata mi je struktura gradskih tvrtaka i to je nešto genijalno kolko tu ima bagre koja je došla stranačkom linijom (neovisno o stranačkoj pripadnosti).
Raspravljate o temi Rade Buljubašić - radi u HDZ-u, a plaća ga HEP! u Politika forumu, dio Znanost foruma; "Na plaći sam samo u HEP-u. Nekoliko dana sam tamo, nekoliko dana u HDZ -u. Uskoro ću regulirati status. Bit ...
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Ništa novo, sezona kiselih krastavaca, pa se izvlače i ovakve stvari. Poznata mi je struktura gradskih tvrtaka i to je nešto genijalno kolko tu ima bagre koja je došla stranačkom linijom (neovisno o stranačkoj pripadnosti).
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ha ha ha!!!! pa kaj je to nešto novo???
pa biramo ih sami ljudi moji! i nakon svih pizdarija, nakon ostavke smranadera, nakon nebrojenih afera, pa i ove "sitne" stvarčice, hdz sigurno ima podršku od 30tak% glasačkog tijela, na to dolaze munjare iz dijaspore, i naravno da oni pobjeđuju...
jbte, bolje da normalni ljudi dignu sidro pa u Tasmaniju...![]()
hdz je organizacija stvorena od najvećih lopova, izdajica i gadova čiji cilj je jedino debljanje svog novčanika ne birajući sredstva (izdaja generala, pljačka naroda, privatizacija)