Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Radi li Alkaida za Busha u Znanost forumu; Šta, glup je pa ne odgovara za posljedice il što? [/quote] Gledajući sve njegove postupke zadnjih godina moram reći da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-01-06, 09:03   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Šta, glup je pa ne odgovara za posljedice il što?[/quote]

Gledajući sve njegove postupke zadnjih godina moram reći da tako nažalost ispada.
Odgovori sa citatom
Star 27-01-06, 16:10   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-12-05
Godina: 27
Poruka: 31
shilev se izdvaja iz mase
Re: Radi li Alkaida za Busha

ja mislim da amerikom, dakle cijelim svijetom, vladaju celnici multinac. kompanija, dakle nekoliko desetaka mocnika koji imaju razne interese.procitajte si knjigu stoljece rata od Engdahla,jebena kniga..
shilev je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-01-06, 16:14   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-09-05
Godina: 23
Poruka: 415
mafia se izdvaja iz mase

radi, radi
mafia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-01-06, 16:28   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ma Bush radi za mafiu....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-01-06, 09:09   #15 (permalink)
Kif
Starter

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 32
Kif se izdvaja iz mase

Prije bih rekao da radi za samog sebe, apošto je glup sam sebe je uvalio u govna...
Kif je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 13:12   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-12-05
Poruka: 41
glupinick se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kreky87
Ma ja čak i mislim da im je bilo u interesu da im ga sruše kako bi mogli krenuti u otvoreni rat u Afganistan.
Navodno postoji plan da se napravi plinovod iz Afganistana do Izraela ,a kako drzave poput Afganistana, Irana, Iraka i Sirije i nisu previse šljivile Amere, oni su trebali naći razlog za rat jer se bas te države nalaze na planiranom putu tog plinovoda do Izraela. I eto Afganistan i Irak su njihov, Siriju i Iran nonstop opominju, znači potencijalni novi ratni sukobi.....
Ah ima toliko tih teorija da boli glava....
potpuno se slazem sa tobom.nakon sto sam odgledao farenheit i procitao razno razne tekstove na netu,pregledao slike, a i kako ide dalje njihova politika uopce se nebih iznenadio da se jednog dana dokaze da je CIA sudjelovala u rusenju tornjeva tj. da su ih namjerno sami srusili samo da bi imali opravdanje za pocetak rata. A najzanimljivije je zasto svi uvijek pricaju o tornjevima a nitko nikada ne spominje Pentagon. Pa i on je bio napadnut istog dana?
glupinick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 13:53   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: glupinick
potpuno se slazem sa tobom.nakon sto sam odgledao farenheit i procitao razno razne tekstove na netu,pregledao slike, a i kako ide dalje njihova politika uopce se nebih iznenadio da se jednog dana dokaze da je CIA sudjelovala u rusenju tornjeva tj. da su ih namjerno sami srusili samo da bi imali opravdanje za pocetak rata. A najzanimljivije je zasto svi uvijek pricaju o tornjevima a nitko nikada ne spominje Pentagon. Pa i on je bio napadnut istog dana?
Istina mislim da sve upućuje na to da Bush i njegovi blisko surađuju sa Al-Quaidom, jer Osamina obitelj posjeduje udjele u američkim multinacionalnim kompanijama i Bushu nije u interesu boriti se protiv njih nego s njima za područja koja su bogata resursima ili su strateški važna.
Isto tako postoji teza da su Amerikanci utjecali na područje bivše Juge tako što su ga destabilizirali i polako se uvukli na to područje samo da bi bili bliže Rusima, odnosno da ga Rusi ne bi kontrolirali i zbog toga se Nato i proteže do Rusije.
Jedino bi im Kinezi mogli biti malo tvrđi orah.
lucky_strike_08 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 14:03   #18 (permalink)
sss
Regularni forumas

Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
sss se izdvaja iz mase

"teorije" nisu čak ni toliko potrebne.
dovoljno je da čovjek vidi osnovne činjenice i sve mu je jasno.
naftovodi se ne grade slučajno i usput.
prijetnje se ne objavljuju slučajno kad god bushu padne popularnost. on gradi svoju ličnost kao war-president koji je tu u teškim vremenima. i kad god mu padne popularnost, naglasi se neka "opasnost" da bi se za to pobrinuo.

to su jako jednostavne stvari, jako logične. i nisu dobre
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 14:06   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-12-05
Poruka: 41
glupinick se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Istina mislim da sve upućuje na to da Bush i njegovi blisko surađuju sa Al-Quaidom, jer Osamina obitelj posjeduje udjele u američkim multinacionalnim kompanijama i Bushu nije u interesu boriti se protiv njih nego s njima za područja koja su bogata resursima ili su strateški važna.
Isto tako postoji teza da su Amerikanci utjecali na područje bivše Juge tako što su ga destabilizirali i polako se uvukli na to područje samo da bi bili bliže Rusima, odnosno da ga Rusi ne bi kontrolirali i zbog toga se Nato i proteže do Rusije.
Jedino bi im Kinezi mogli biti malo tvrđi orah.
Vidis, zanimljiva je ona teorija o kinezima i napuhavanju price o pticoj gripi.Nisam opce gledao na taj nacin na pticju gripu a cijelo vrijeme mi se cinilo da se ta prica jako napuhuje. Spominjao se i onaj americki politicar, mislim da je cak bio potpredsjednik, koji je nesto u upravi poduzeca koje proizvodi navodni lijek protiv pticje gripe.Jel opet neka slucajnost? mos mislit.
glupinick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 15:13   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: glupinick
Pentagon je bio samo malo "okrznut", a tornjevi srušeni do kraja, zato ga ne spominju toliko...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: alkaida, busha, radi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Što je Linux? Kristijan Linux 89 31-05-07 21:20
Tips & Tricks za Siemens Gigaset Kristijan Mobiteli 1 17-05-07 13:16
Instalacija PHP Nuke Portala -Neno- Tutoriali i Trikovi 6 06-05-07 10:45
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114