Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; cestitam braco slaveni na vlastitoj drzavi, ali postavljam pitanje neovisno o vama: da li bi svaka regija mogla traziti samostalnost? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-06, 23:10   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 857
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
Republika Crna gora!

cestitam braco slaveni na vlastitoj drzavi, ali postavljam pitanje neovisno o vama: da li bi svaka regija mogla traziti samostalnost? jer crna gora ima pol milijuna ljudi. onda bi mi od zagrebacke zupanije mogli napraviti 2 republike, a ostatak hrvatske nek se onda decentralizira kako zna i umije...
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 23:11   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Republika Crna gora!

evo baš gledam i ne vjerujem baš, mislim da je ovo glupi potez, ali jebiga ja sam premlad da bih razgovarao o politici jer je i baš ne kužim, mislim da će damfisk reći koje 2 ili 3 pametna

ne kužim zakaj nisu ostali sa srbijom
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 23:14   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: Kristijan
ne kužim zakaj nisu ostali sa srbijom
Ne kužim ni ja zakaj mi nismo ostali sa srbijom!
Casey je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 23:25   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,825
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: Casey
Ne kužim ni ja zakaj mi nismo ostali sa srbijom!

to je malo drugačije nego ovo sada
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-06, 23:32   #5 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ne znam hoćete li mi vjerovat, ali baš sam očekivao da ću naić
na ovakav komentar tipa "treba se Zagreb otcijepit pa neka se ostatak države decentralizira kako zna"

Nije stvar u regijama - stvar je u nacijama. Crnogorci su narod, nacija za sebe, baš kao Hrvati, kao Srbi, kao Makedonci i kao Slovenci (možda su najsličniji Slovencima, je ri njih ima par stotina tisuća ) Ako ljudi hoće imat svoju državu (ono što se kaže "bit svoji na svome"), nitko im to ne smije zabranit.

Regija je nešto sasvim drugo. Nemojte te stvari miješat, to nema veze jedno s drugim.

Šta se tiče samostalne Crne Gore - ako hoće bit samostalni, neka im. Ako žele bit sami, nek' izvole. Meni prvo na pamet padaju vicevi o lijenim Crnogorcima pa razmislim tko će u samostalnoj Crnoj Gori radit i kako će se ta država financirat... ali to su sve šale... a osnovna stvar je slijedeća:

Za Crnu Goru me nije briga - ja na samostalnu Crnu Goru gledam kao na još jedan gubitak za Srbiju, sretan sam i zadovoljan što svi bježe od Srbije, vesel sam što država Srbija polako ali sigurno postaje sve manje i dolazi na dimenzije onoga što je Šime Đodan nekoć nazvao "beogradski pašaluk", čekam samo da im Kosovo ode i da se Vojvodina odvoji.

I šta je najvažnije - da se sve te stvari događaju BEZ RATA i BEZ UBIJANJA jer to je ono što je najbolje u cijeloj priči - crnogorski je narod pred očima cijelog svijeta mirno izišao na referendum, izjasnio se da želi samostalnost i ostavio Jugoslaviju (ili Srbiju, nije bitno). Šteta što i nama nisu dali da to tako napravimo.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:18   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-04-06
Poruka: 78
Penguin66 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Penguin66
Thumbs up Re: Republika Crna gora!

E viva Montenegro! Vratili smo drzavu koju smo izgubili 1918. godine! Srce mi je puno! Zivjeli mi braco Hrvati! Oprostite ako kazem nesto pogresno...emocije su emocije...a pice je pice
Penguin66 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:35   #7 (permalink)
Regularni forumas

Sad mi pade na pamet nesto...Ne mrdam sa jednog mjesta otkad sam se rodio,a promjenio sam 4 drzave! Prvo SFRJ,pa SRJ,pa SiCG,i sada CG
Penguin66 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:39   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,388
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Penguin66
Sad mi pade na pamet nesto...Ne mrdam sa jednog mjesta otkad sam se rodio,a promjenio sam 4 drzave! Prvo SFRJ,pa SRJ,pa SiCG,i sada CG
Pa nismo ti mi krivi. pitaj dragog boga zašto te stalno seli?????????????????????????????????????????????
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 00:41   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Maslow
Pa nismo ti mi krivi. pitaj dragog boga zašto te stalno seli?????????????????????????????????????????????
Pa normalno da niste...

A nadam se da je ovo jednom za vazda!
Penguin66 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 02:10   #10 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Maslow, pa tko je rekao da smo mu mi krivi...nije dečko ni spomenuo to

Eto super da ste se odcijepili Kad su Židovi imali pravo na svoju državu, imaju valjda i Crnogorci...svaki narod uostalom ima pravo na svoju državu
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vicevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora Kristijan Borilački Sportovi 33 24-12-05 21:58

Trenutno vrijeme na forumu: 19:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114