| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; cestitam braco slaveni na vlastitoj drzavi, ali postavljam pitanje neovisno o vama: da li bi svaka regija mogla traziti samostalnost? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 857
![]() ![]() ![]() ![]() | Republika Crna gora! cestitam braco slaveni na vlastitoj drzavi, ali postavljam pitanje neovisno o vama: da li bi svaka regija mogla traziti samostalnost? jer crna gora ima pol milijuna ljudi. onda bi mi od zagrebacke zupanije mogli napraviti 2 republike, a ostatak hrvatske nek se onda decentralizira kako zna i umije...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #5 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Pa ne znam hoćete li mi vjerovat, ali baš sam očekivao da ću naić na ovakav komentar tipa "treba se Zagreb otcijepit pa neka se ostatak države decentralizira kako zna" Nije stvar u regijama - stvar je u nacijama. Crnogorci su narod, nacija za sebe, baš kao Hrvati, kao Srbi, kao Makedonci i kao Slovenci (možda su najsličniji Slovencima, je ri njih ima par stotina tisuća ) Ako ljudi hoće imat svoju državu (ono što se kaže "bit svoji na svome"), nitko im to ne smije zabranit.Regija je nešto sasvim drugo. Nemojte te stvari miješat, to nema veze jedno s drugim. Šta se tiče samostalne Crne Gore - ako hoće bit samostalni, neka im. Ako žele bit sami, nek' izvole. Meni prvo na pamet padaju vicevi o lijenim Crnogorcima pa razmislim tko će u samostalnoj Crnoj Gori radit i kako će se ta država financirat... ali to su sve šale... a osnovna stvar je slijedeća: Za Crnu Goru me nije briga - ja na samostalnu Crnu Goru gledam kao na još jedan gubitak za Srbiju, sretan sam i zadovoljan što svi bježe od Srbije, vesel sam što država Srbija polako ali sigurno postaje sve manje i dolazi na dimenzije onoga što je Šime Đodan nekoć nazvao "beogradski pašaluk", čekam samo da im Kosovo ode i da se Vojvodina odvoji. I šta je najvažnije - da se sve te stvari događaju BEZ RATA i BEZ UBIJANJA jer to je ono što je najbolje u cijeloj priči - crnogorski je narod pred očima cijelog svijeta mirno izišao na referendum, izjasnio se da želi samostalnost i ostavio Jugoslaviju (ili Srbiju, nije bitno). Šteta što i nama nisu dali da to tako napravimo. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Republika Crna gora! Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Republika Crna gora! Maslow, pa tko je rekao da smo mu mi krivi...nije dečko ni spomenuo to ![]() Eto super da ste se odcijepili Kad su Židovi imali pravo na svoju državu, imaju valjda i Crnogorci...svaki narod uostalom ima pravo na svoju državu |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora | Kristijan | Borilački Sportovi | 33 | 24-12-05 21:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:48.

Kad su Židovi imali pravo na svoju državu, imaju valjda i Crnogorci...svaki narod uostalom ima pravo na svoju državu