Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; Dosao postar kod Crnogorca i zvoni. Izlazi zena i pita sto treba. Kaze postar: -Penzija za vaseg muza! A Crnogorac ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-08-08, 02:33   #111 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,645
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Republika Crna gora!

Dosao postar kod Crnogorca i zvoni. Izlazi zena i pita sto treba.
Kaze postar:
-Penzija za vaseg muza!
A Crnogorac se izlezava u hladu.
Zena ga zove :
-Ajde ustani, postar ti donio penziju!
A Crnogorac ce:
- Neka mi je donese ovdje, ovdje sam ju i zaradio!

Kad Crnogorci pecaju

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 16:59   #112 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-02-08
Godina: 24
Poruka: 231
Lucios se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Crnogorac koji radi u Beogradu je gastarbajter,
osim ako se nisi odrekao crnogorskog državljanstva i uzeo srpsko,
što me u tvom slučaju uopće nebi iznenadilo.

Ko kaže da radim u Beogradu sve ti cvjetalo?????

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Sigurna sam!

Zasto 'sve je otislo u PM'? Hteli ste odvajanje, a sad biste isti status/povoljnosti u Srbiji kao i drzavljani Srbije (na fakultetima), a to, naravno, ne moze jer je u pitanju druga drzava! I sta tu nije jasno?

Ne znam samo kako ce sad masa crnogorskih studenata koji studiraju u BG-u uspeti da isfinansira to svoje studiranje! ne kazem da su oni krivi, ali, jbg, izglasalo se...

15% crnogoraca je bilo za nezavisnost kosova u anketi koja je bila prje 10 dana.Taman toliko je i glasalo za nezavisnost + fantomske lične karte + albanski lobi.

Maslow i ako više ne živim u Beogradu nikada tamo ne bih bio Gastarbajter jer je i u Srbiji osjećam kao kod kuće.

Koristi Multi-Quote opciju kad odgovaraš na više poruka.

Anthlon

Zadnji Uredio anthlon : 05-08-08 u 23:19.
Lucios je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 17:17   #113 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,763
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

I ja se u Hrvatskoj osecam bas kao kod kuce, ali, prijatelju, realnost je malo drugacija..............

"If I'm out, bring me to."
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 17:19   #114 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

I ja se u Munchenu osjećam kao kod kuće, ali realnost je drugačija.

Citat:
Pravi autor: Lucios Pogledaj Poruke
15% crnogoraca je bilo za nezavisnost kosova u anketi koja je bila prje 10 dana.Taman toliko je i glasalo za nezavisnost + fantomske lične karte + albanski lobi.
Kakove sad veze ima nezavisnost Kosova sa ovom temom?

Zadnji Uredio Maslow : 05-08-08 u 17:22.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 18:25   #115 (permalink)
Regularni forumas

Oh vama možda jeste meni nije ni mrvicu realnost drugačija.Ja u Beogradu imam minimum 40 prijatelja i niko od njih nije crnogorac ali se svi pokupimo kad dođem tamo i izlazimo po splavovima i kafićima na novom Beogradu,i nikada se nisam osjetio kao da sam u tuđoj državi.

Zadnji Uredio Lucios : 05-08-08 u 18:30.
Lucios je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 18:37   #116 (permalink)
Bitch

white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Naravno, pa nece ti niko nista, koliko ja znam narod u Srbiji je prijateljski raspolozen prema Crnogorcima i dobrodosli ste, samo kazem moze nekima zasmetati kada je posao u pitanju, znas kako to vec ide... A i mnogi sigurno misle da je CG na neci nacin izdala Srbiju!

Cak sam cula da u Vojvodini (Novi Sad) ne vole bas dosljake ni iz Srbije i teze je dobiti posao... To sam cula od nekih ljudi koji su isti trazili tamo...

white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 18:41   #117 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
I ja se u Munchenu osjećam kao kod kuće, ali realnost je drugačija.

Kakove sad veze ima nezavisnost Kosova sa ovom temom?
Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Naravno, pa nece ti niko nista, koliko ja znam narod u Srbiji je prijateljski raspolozen prema Crnogorcima i dobrodosli ste, samo kazem moze nekima zasmetati kada je posao u pitanju, znas kako to vec ide... A i mnogi sigurno misle da je CG na neci nacin izdala Srbiju!

Cak sam cula da u Vojvodini (Novi Sad) ne vole bas dosljake ni iz Srbije i teze je dobiti posao... To sam cula od nekih ljudi koji su isti trazili tamo...

Bogami nije na neki način nego ako prizna Kosovo to je onda veleizdaja.
Lucios je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 18:47   #118 (permalink)
Nježni predator

Pa i ja se kao Hrvat u Srbiji jako ugodno osjećam.
I poznanici, ali i nepoznati su svuda bili jako ljubazni.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 18:58   #119 (permalink)
Bitch

Citat:
Pravi autor: Lucios Pogledaj Poruke
Bogami nije na neki način nego ako prizna Kosovo to je onda veleizdaja.

Narod strada zbog naopakih vodja, shta'sh... Tako ti je svugde, neko negde 'potpali', drzavnici kao da ne znaju sta ce od dosade, pa se poigravaju,...mase se 'zapale' i neduzni ljudi postaju zrtve... Zato nikad ne generalizujem, narocito ne po tom pitanju, to mi je bolesno! ne govorim o CG, Srbiji, Kosovu, vec o celom svetu!

Citat:
Pa i ja se kao Hrvat u Srbiji jako ugodno osjećam.
I poznanici, ali i nepoznati su svuda bili jako ljubazni.
Takvi smo ti mi!

Mislim da je svugde manje--vishe isto kad je taj docek i ljubaznost u pitanju, kao sto se i svugde nadju pojedinci koji ce zajebati stvar!

white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-08-08, 19:02   #120 (permalink)
Regularni forumas

Ne treba generalizovati zbog jedne stvari, ako kažeš da su svi loši ako je jedan loš onda su svi dobri ako je jedan dobar i onda si samom sebi protivrečio.
Lucios je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vicevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora Kristijan Recycle Bin 33 24-12-05 22:58

Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114