| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; Dosao postar kod Crnogorca i zvoni. Izlazi zena i pita sto treba. Kaze postar: -Penzija za vaseg muza! A Crnogorac ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Republika Crna gora! Dosao postar kod Crnogorca i zvoni. Izlazi zena i pita sto treba. Kaze postar: -Penzija za vaseg muza! A Crnogorac se izlezava u hladu. Zena ga zove : -Ajde ustani, postar ti donio penziju! A Crnogorac ce: - Neka mi je donese ovdje, ovdje sam ju i zaradio! ![]() Kad Crnogorci pecaju
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #112 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 231
![]() | Citat:
Ko kaže da radim u Beogradu sve ti cvjetalo????? Citat:
15% crnogoraca je bilo za nezavisnost kosova u anketi koja je bila prje 10 dana.Taman toliko je i glasalo za nezavisnost + fantomske lične karte + albanski lobi. Maslow i ako više ne živim u Beogradu nikada tamo ne bih bio Gastarbajter jer je i u Srbiji osjećam kao kod kuće. Koristi Multi-Quote opciju kad odgovaraš na više poruka. Anthlon Zadnji Uredio anthlon : 05-08-08 u 23:19. | ||
| | |
| | #114 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Republika Crna gora! I ja se u Munchenu osjećam kao kod kuće, ali realnost je drugačija. Kakove sad veze ima nezavisnost Kosova sa ovom temom?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 05-08-08 u 17:22. |
| | |
| | #115 (permalink) |
![]() | Re: Republika Crna gora! Oh vama možda jeste meni nije ni mrvicu realnost drugačija.Ja u Beogradu imam minimum 40 prijatelja i niko od njih nije crnogorac ali se svi pokupimo kad dođem tamo i izlazimo po splavovima i kafićima na novom Beogradu,i nikada se nisam osjetio kao da sam u tuđoj državi. Zadnji Uredio Lucios : 05-08-08 u 18:30. |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Naravno, pa nece ti niko nista, koliko ja znam narod u Srbiji je prijateljski raspolozen prema Crnogorcima i dobrodosli ste, samo kazem moze nekima zasmetati kada je posao u pitanju, znas kako to vec ide... A i mnogi sigurno misle da je CG na neci nacin izdala Srbiju! Cak sam cula da u Vojvodini (Novi Sad) ne vole bas dosljake ni iz Srbije i teze je dobiti posao... To sam cula od nekih ljudi koji su isti trazili tamo...
__________________ WISHFUL SINFUL "If I'm out, bring me to." |
| | |
| | #117 (permalink) | ||
![]() | Re: Republika Crna gora! Citat:
Citat:
Bogami nije na neki način nego ako prizna Kosovo to je onda veleizdaja. | ||
| | |
| | #118 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Republika Crna gora! Pa i ja se kao Hrvat u Srbiji jako ugodno osjećam. I poznanici, ali i nepoznati su svuda bili jako ljubazni.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Narod strada zbog naopakih vodja, shta'sh... Tako ti je svugde, neko negde 'potpali', drzavnici kao da ne znaju sta ce od dosade, pa se poigravaju,...mase se 'zapale' i neduzni ljudi postaju zrtve... Zato nikad ne generalizujem, narocito ne po tom pitanju, to mi je bolesno! ne govorim o CG, Srbiji, Kosovu, vec o celom svetu! Citat:
![]() Mislim da je svugde manje--vishe isto kad je taj docek i ljubaznost u pitanju, kao sto se i svugde nadju pojedinci koji ce zajebati stvar!
__________________ WISHFUL SINFUL "If I'm out, bring me to." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora | Kristijan | Recycle Bin | 33 | 24-12-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:08.