Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; Još kad im se odvoji Kosovo, Srbi su u banani! A rekli su Srbija do Tokya ! Jedino šta će biti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-05-06, 08:57   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 35
Poruka: 547
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase
Re: Republika Crna gora!

Još kad im se odvoji Kosovo, Srbi su u banani! A rekli su Srbija do Tokya ! Jedino šta će biti dole još sranja, bez toga mislim da nebude išlo
sven0429 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 09:06   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Nadam se da neće! Samo neka su se oni odcjepili! Super! Iskreno se nadam da će uspijet sami. Ne znam kako im je razvijena proizvodnja, turizam i sve ostalo važno za opstanak. Čestitam!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 09:21   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 35
Poruka: 547
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Ali nesmije se zaboraviti da ima i tamo gamadi koja je harala za vrijeme rata po ovim prostorima! Ali mislim da su oni napredniji i pametniji od ovih pa će izručit ako imaju kojeg zločinca. Inaće mislim da će uspjet, nebude ima lako...
sven0429 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 10:35   #14 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: saan
Nadam se da neće! Samo neka su se oni odcjepili! Super! Iskreno se nadam da će uspijet sami. Ne znam kako im je razvijena proizvodnja, turizam i sve ostalo važno za opstanak. Čestitam!
Što se mene tiče, kad se nisu odvojili u vrijeme Miloševića, nisu morali ni sad. Privreda i turizam su im u komi, ali možda će sad uspjeti akcentirati neke svoje prioritete koje Srbija i Jugoslavija nisu vidjeli. Tko zna, pa postije i manje države. Crnogorski i Albanski problem je u tome što se nalaze u "šupku Evrope".
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 12:59   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 743
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

ok neka i crnogorci imaju svoju drzavu,zasto da ne,kako si je urede takva ce im i bit,imaju more i turizam pa neka se potrude da od toga sto vise izvuku. srbija je ostala bez izlaza na more i svaki dan je sve manja i manja,tako da od onoga "srbija do tokija" izgleda nema nista, ako izvuku da im bude do niša jos su dobro i prosli.
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 13:04   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Meni je vezano za ovu temu ostalo u uhu što je na tv-u rekao jedan čovjek. Rekao je da neće izać na izbore, a jedina opcija za koju bi izašao na izbore i glasao, je da glasa za SFRJ.

Mislim da je time sve rekao, ljudima je dosta politike i svega, pa se vraća na ono kad mu je bilo najljepše.

Crna Gora se trebala odavno odvojit od Srbije, jer one formalno već duže vrijeme nisu zajedno, imaju odvojene sve institucije i sasvim mi je glupo organizirat referendum zbog nečega što već je.
Razlog za referendum je vjerojatno jer misle da ih Srbija koči, a zapravo je malo drugačije.
Gospodarstvo im je u k...., i za vrijeme Juge im je trebalo financijski pomagat, a kako će tek sad bit - katastrofa...
Mislim da je Crna Gora na ovaj način pomogla Srbiji, jer koliko sam upoznat,u Srbiji su jedva čekali da ih se riješe jer u Beogradu je pun k... Crnogoraca na važnim pozicijama.
Svatko tko želi svoju državu, ima pravo na nju , pa čak i Crnogorci...

Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 22-05-06 u 13:06.
lucky_strike_08 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-05-06, 18:51   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk

Za Crnu Goru me nije briga - ja na samostalnu Crnu Goru gledam kao na još jedan gubitak za Srbiju, sretan sam i zadovoljan što svi bježe od Srbije, vesel sam što država Srbija polako ali sigurno postaje sve manje i dolazi na dimenzije onoga što je Šime Đodan nekoć nazvao "beogradski pašaluk", čekam samo da im Kosovo ode i da se Vojvodina odvoji.
I šta je najvažnije - da se sve te stvari događaju BEZ RATA i BEZ UBIJANJA
Potpisujem...

Ti su crnogorci fakat spori, svi na pocetku 90-ih a oni 2006te,

drugi svjetski rat:
Nijemci furaju crnogorce u koloni,
jedan pita onog naprijed u koloni:
"Jeli, znaš ti di to oni nas vode?"
-Na streljanje
"Uh. Dobro je, mislio sam da idemo na prisilni rad"

Zadnji Uredio Kristijan : 22-05-06 u 18:53.
selo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 16:41   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-05-05
Godina: 28
Poruka: 335
reddwarf se izdvaja iz mase

Okej izglasali su u "nepoštenim" uvjetima svoju samostalnost i cestitam im na tome. Nadam se da nece biti pizdarija i to je to. A sada malo s druge strane: Europa je dozvolila CG da se odvoji od Srbije i što to znaci. Isto to mogu tražiti i u Baskiji ili kako se vec pishe ta pokrajina. Isto to mogu, a i hoće tražiti Srbi u Bosni. i tako dalje i tako bliže.

al jeste mozda gledali u nedjelju onu emisiju sa Mirjanom Hrgom kada je zvala u Beograd nekog lika iz Šešeljevih radikala. Na njeno pitanje što misli o referendumu lik ju napo da se mi Hrvati samo radujemo Srpskoj nevolji i kako smo sretni što tisuće Srba više nije u svojoj zemlji kao i 95 poslje oluje i bla bla bla turć srač po nama ko da smo mi organizirali referendum.
Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... :
reddwarf je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 18:06   #19 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: reddwarf
Okej izglasali su u "nepoštenim" uvjetima svoju samostalnost i cestitam im na tome. Nadam se da nece biti pizdarija i to je to. A sada malo s druge strane: Europa je dozvolila CG da se odvoji od Srbije i što to znaci. Isto to mogu tražiti i u Baskiji ili kako se vec pishe ta pokrajina. Isto to mogu, a i hoće tražiti Srbi u Bosni. i tako dalje i tako bliže.
E, pa šta? Zašto je to problem? To se zove pravo naroda na samoodređenje. Baski su nacija koja želi svoju državu - zašto je ne bi dobili?

Citat:
Pravi autor: reddwarf
al jeste mozda gledali u nedjelju onu emisiju sa Mirjanom Hrgom kada je zvala u Beograd nekog lika iz Šešeljevih radikala. Na njeno pitanje što misli o referendumu lik ju napo da se mi Hrvati samo radujemo Srpskoj nevolji i kako smo sretni što tisuće Srba više nije u svojoj zemlji kao i 95 poslje oluje i bla bla bla turć srač po nama ko da smo mi organizirali referendum.
Pa naravno da se mi Hrvati radujemo srpskoj nevolji. Pa šta onda? Šta bi trebali plakat i tugovat? I kakva je to srpska nevolja - sad imaju svoju državu, samostalnu Republiku Srbiju? U čemu je problem?
Odgovori sa citatom
Star 23-05-06, 18:41   #20 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,217
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

srbi su dobili šta su htjeli.samostalnu "veliku" srbiju
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vicevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora Kristijan Borilački Sportovi 33 24-12-05 22:58

Trenutno vrijeme na forumu: 13:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114