| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; Još kad im se odvoji Kosovo, Srbi su u banani! A rekli su Srbija do Tokya ! Jedino šta će biti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Nadam se da neće! Samo neka su se oni odcjepili! Super! Iskreno se nadam da će uspijet sami. Ne znam kako im je razvijena proizvodnja, turizam i sve ostalo važno za opstanak. Čestitam!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Ali nesmije se zaboraviti da ima i tamo gamadi koja je harala za vrijeme rata po ovim prostorima! Ali mislim da su oni napredniji i pametniji od ovih pa će izručit ako imaju kojeg zločinca. Inaće mislim da će uspjet, nebude ima lako... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Republika Crna gora! Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! ok neka i crnogorci imaju svoju drzavu,zasto da ne,kako si je urede takva ce im i bit,imaju more i turizam pa neka se potrude da od toga sto vise izvuku. srbija je ostala bez izlaza na more i svaki dan je sve manja i manja,tako da od onoga "srbija do tokija" izgleda nema nista, ako izvuku da im bude do niša jos su dobro i prosli. ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Republika Crna gora! Meni je vezano za ovu temu ostalo u uhu što je na tv-u rekao jedan čovjek. Rekao je da neće izać na izbore, a jedina opcija za koju bi izašao na izbore i glasao, je da glasa za SFRJ. Mislim da je time sve rekao, ljudima je dosta politike i svega, pa se vraća na ono kad mu je bilo najljepše. Crna Gora se trebala odavno odvojit od Srbije, jer one formalno već duže vrijeme nisu zajedno, imaju odvojene sve institucije i sasvim mi je glupo organizirat referendum zbog nečega što već je. Razlog za referendum je vjerojatno jer misle da ih Srbija koči, a zapravo je malo drugačije. Gospodarstvo im je u k...., i za vrijeme Juge im je trebalo financijski pomagat, a kako će tek sad bit - katastrofa... Mislim da je Crna Gora na ovaj način pomogla Srbiji, jer koliko sam upoznat,u Srbiji su jedva čekali da ih se riješe jer u Beogradu je pun k... Crnogoraca na važnim pozicijama. Svatko tko želi svoju državu, ima pravo na nju , pa čak i Crnogorci... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 22-05-06 u 13:06. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Citat:
Ti su crnogorci fakat spori, svi na pocetku 90-ih a oni 2006te, drugi svjetski rat: Nijemci furaju crnogorce u koloni, jedan pita onog naprijed u koloni: "Jeli, znaš ti di to oni nas vode?" -Na streljanje "Uh. Dobro je, mislio sam da idemo na prisilni rad"
__________________ pametni znaju Zadnji Uredio Kristijan : 22-05-06 u 18:53. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Re: Republika Crna gora! Okej izglasali su u "nepoštenim" uvjetima svoju samostalnost i cestitam im na tome. Nadam se da nece biti pizdarija i to je to. A sada malo s druge strane: Europa je dozvolila CG da se odvoji od Srbije i što to znaci. Isto to mogu tražiti i u Baskiji ili kako se vec pishe ta pokrajina. Isto to mogu, a i hoće tražiti Srbi u Bosni. i tako dalje i tako bliže. al jeste mozda gledali u nedjelju onu emisiju sa Mirjanom Hrgom kada je zvala u Beograd nekog lika iz Šešeljevih radikala. Na njeno pitanje što misli o referendumu lik ju napo da se mi Hrvati samo radujemo Srpskoj nevolji i kako smo sretni što tisuće Srba više nije u svojoj zemlji kao i 95 poslje oluje i bla bla bla turć srač po nama ko da smo mi organizirali referendum.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Republika Crna gora! Citat:
Citat:
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora | Kristijan | Borilački Sportovi | 33 | 24-12-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:00.

pametni znaju
: