| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Republika Crna gora! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: GajbaPive se sjecate kada smo ko klinci morali crtati zastavu hravtske u skoli? (ili juge, ovisno o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Re: Republika Crna gora! rep+Citat:
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Republika Crna gora! Citat:
a ja sam uvijek mislio da je Beograd Evrope šupak. Sorry svim pogođenima. Ovo inače ne liči na mene, ali nisam mogo izdržat da ovo ne napišem. Zoki imaš Rep+ za sliku. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Republika Crna gora! Citat:
rep+ za rimu
__________________ "The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good" | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Republika Crna gora! Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Republika Crna gora! Ima jedan vic, koji se sad vrti... Oženio Crnogorac Srpkinju i sad ga stari savjetuje za prvu bračnu noć: Sine prvo ju mazi da vidi da smo nježni, onda je ljubi da vidi da smo osjećajni, a onda se sagni i popuši, da vidi da smo neovisni... ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Republika Crna gora! Citat:
![]()
__________________ "The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good" | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Banned | Re: Republika Crna gora! po istom Ustavu SFRJ po kojem smo se odcijepili mi, slovenci i ostali i Crna Gora ima pravo na to.... 55,5% građana je glasalo ZA. demokratski su izbrali i neka im bude sa srećom. kaj se tiče ekonomije CG isrbija ionako imaju razdvojene ekonomije i monetarni sustav.... svaka sreća crnogorcima na nezavinosti. možda se stvari konačno pokrenu u regiji. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ultimate Fight - Nedjelja 8 sati Hrvatska vs. Srbija i Crna Gora | Kristijan | Borilački Sportovi | 33 | 24-12-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

: