| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi RSK: Vjezba evakuacije, Srpanj 1995 u Znanost forumu; Kako je mogla Hrvatska protjerati srpsko stanovnistvo, kad su oni sami pobjegli prije nego sto je nasa vojska usla u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 231
![]() ![]() ![]() ![]() | RSK: Vjezba evakuacije, Srpanj 1995 Kako je mogla Hrvatska protjerati srpsko stanovnistvo, kad su oni sami pobjegli prije nego sto je nasa vojska usla u tzv Krajinu... A pobjegli su tako brzo jer su na traktorima vjezbali mjesec dana prije Oluje, lijepo svi na traktore, sirene sviraju, vojska nadgleda a srpski novinari snimaju, da se ne moze vidjeti na videu i ja bi mislio da je ovo samo nasa propaganda |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: RSK: Vjezba evakuacije, Srpanj 1995 Ma to su poznate stvari. Još '90-e su oni vježbali zbjegove iz sela u okolici Osijeka, Vinkovaca ... jer su znali "da će Ustaše klati Srpsku nejač". Ovo sam na svoje uši čuo od jedne žene dok još rata nije bilo i nisam ju mogao uvjeriti da nema nikakvih Ustaša koji jedva čekaju da kolju Srpsku decu, da je to propaganda. Svako selo s većinskim Srpskim življem na ovom području je imalo po nekoliko ovakovih vježbi bježeći u Sombor, Novi Sad... u trenutcima kad mi još nismo vjerovali da će biti rata. I na posao su prestajali dolaziti dan ili dva prije nego je njihovo selo zatvoreno barikadama i prešlo u tzv. Krajinu. NNNI !
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RSK: Vjezba evakuacije, Srpanj 1995 A 'najsmješnije' od svega je da se ta snimka nalazi u posjedu tužilaštva ICTY-a već godinama...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RSK: Vjezba evakuacije, Srpanj 1995 Nekad su bežali, a sada se vračaju. Pa što nisu bežali u tokio kad im je srbija bila do tokija. ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: RSK: Vjezba evakuacije, Srpanj 1995 hah, čuo sam da takva snimka postoji, evo sad i pogledao ![]() btw, da vraćaju se i ništ im ne bude, čak i manji incident dolazi na naslovnice. a sad čitam da je hrvat povratnik u tzv. RS pretučen i da je preminuo...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, humor, krajina, rat, srbija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

Svi smo mi MASS SARR