| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto u Znanost forumu; Pa tko je alternativa Ruži Tomašić? Koja osoba bi po vama mogla dobro obnašati dužnost ministra ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Osnovni kriterij po meni, osoba koja bez obzira na pripadnost pojedinoj stranci je spremna uhvatite se u koštac sa svim oblicima kriminala, drogom, mafijom i drugim nedaćama u nadležnosti policije koje u ovom trenutku muće i satiru hrvatski narod...!
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Točno to! Ali kad netko uzastopce otvara teme o Kirinu kao jako lošem govorniku (šta on uistinu je), onda mi moramo shvatit da je jedini kriterij za ministarstvo biti dobar govornik. Zamisli tek Olivera Mlakara kao ministra MUP-a! Zbog njega bi drhtili dileri od Vardara pa do 3glava. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Sad sam gledao Ružu Tomašić u reprizi emisije Nedjeljom u 2. Ovdje neki očito nisu ni pogledali emisiju, a iznose neko svoje sudove. Žena je u najmanju ruku najhrabrija političarka (političar) u Saboru, a dovoljno je što je rekla da ima u Saboru ljudi koji su financirani iz "narko budžeta" ... pričati ovdje sada kako je ona otkrila nekog malog dilera, a ne smije velikoga smješna je iz upravo onih razloga koje je sama navela u emisiji, a tko je gledao zna o čemu govorim. Izbacite ideologije iz vaših mozgova jer nekima očito smeta što je netko član neke stranke, u ovome slučaju HSP-a, i odmah ne valja ništa. Malo treba samo objektivno gledati na stvari i sve će biti kako treba. ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Pero Kovačević bi trebao biti ministar pravosuđa, i poskidat preliberalne zakone koji više štite kriminalce nego žrtve. Koji policiji onemogućavaju rad. Stanovnici Korčule su odbili svjedočiti protiv dilera iz straha od osvete. Ružu je razočarala činjenica da nitko nije bio dovoljno hrabar da stane u obranu vlastite djece. Ne razumijem zbog čega je to Ružin minus. Da li možda netko sumnja u Ružinu stručnost: Saborska zastupnica Ruža Tomašić
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Citat:
I da nadodam, kada bi svaki zastupnik od njih 152 ocvikao svoga Cvika, vrlo brzo bi se odmrsilo to klupko. Ja ne vidim u Hrvatskoj stručnije, hrabrije i odlučnije osobe za mjesto koje danas drži naš JUBITO ![]() Možda netko ima prijedlog ? Zadnji Uredio zeljonar : 28-05-07 u 01:53. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kirinovo, mjesto, ruza, tomas ic, zelim |
« Mesićev nasljednik(ica)
|
Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.

Svi smo mi MASS SARR