| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto u Znanost forumu; -------greška izlogiralo me pa su dva posta otišla--------... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Citat:
Zakaj nije imenovala te u Saboru? Kad već ima tolko hrabrosti? Ne, nije razlog da je ona član HSPa, pa ne valja, razlog je jer gora nos u nešto o čemu pojima nema, što je i dokazala svojim "programom", di hoće djecu u prvom razredu osnovne učit o štetnosti droga, a djecu u prvom srednje podvargavat testu (a roditelje ucjeniti na pristanak time da im prijeti da ako ne pristanu, da im djete neće dobiti potrebnu medicinsku zaštitu). Kaj se tiče same stranke i njihovog načina ... dovoljno je izmišljanje atenata da pokažu koliko su ozbiljni i kaj im je cilj. ZATO one nije za ministra na tom položaju. Ne zato kaj je u HSPu. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
Njegovi govornički problemi uopće ne bi bili toliko smješni da iza njega ima rezultata (hint :: guverner HNBa Rohatinski koji ima govornu manu, ali je STRUČAN i PAMETAN). Daj mi statistike koje pokazuju da Kirin radi svoj posao. Također, ako ti ne pašu teme koje se otvaraju, otvori neku koja tebi odgovara. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Citat:
Ako obeća ali i obavezno provede u djelo da će pretvorbu vratiti na početak ili bar kazniti krivce i kriminalce prema dokumentaciji Šime Krasić, i da će Hrvatima vratiti njihovo onda bi možda glasao i za HSP. Ali kako znamo da je Ante trgovao sa HDZ-om za mjesta bilo na državnoj i lokalnoj razini i sl. onda nema nikakve šanse. To što mu se povećava članstvo to su samo nezadovoljni HDZ-ovci koji nisu dobili što su očekivali od svojih za svoju poslušnost. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
Jadna nam je zemlja, ako je takva stranka - sa predsjednikom stranke koji krši zakon i prima mito, alternativa BILO ČEMU. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto A zašro vam je ta Tomašićka tako odbojna? Jer je žensko? Pa baš je žena otvorena, normalna, jasna, ima nekakve ciljeve i iskreno progovara o njima. Majčinski je tip a osim toga ne ustručava se javno prozivati ljude za koje misli da to zaslužuju. + Ima dugo iskustvo s MUP-om. Meni djeluje hrabro. Jedino što joj zamjeram je što ponekad (rijetko) skrene u lagani nacionalizam ali HSP-ovka je... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Kao što sam reko, odbojna mi je jer cijela ta strka oko nje počiva na nečemu kaj je ustvari najgori mogući način borbe protiv droge, jer nije ništa promjenila, jer ne može takvim potezima ništa promjeniti ... zato ... I jer HSP nema ništa za izbore, pa su sad izmislili onaj atentat na nju, i time vode predizbornu kampanju, umjesto gospodarskim programom i planovima za budućnost, oni izbornu kampanju vode izmišljenim atentatom ... Po čemu je hrabra? Kaj je iz Sabora rekla ima jednog sitnog dilera? Kaj nije imenovala onda te druge, na vrhu piramide, ako je tolko hrabra? Iskustvo s MUP-om? Nema nikakvo .. obijala je pločnike u Kanadi prje nego kaj je tu došla, to meni baš i nije neko iskustvo. Prozvala je JEDNOG JEDINOG dilera, niš više, niš manje. Stanje na Korčuli se NIJE promjenilo, droge ima jednako ko i prije. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Možeš i tako to gledati. Ako želiš. Ti pričaš kao da sve znaš bolje od nje. Otkud znaš da je sve to izmišljeno i da ona sve laže? Imam dojam da tebi ni nitko drugi ne bi bio dobar. Ona se bar uhvatila jednog područja i radi na tome. Većina ostalih su svugdje i na kraju ništa od njih. Sama činjenica da se pojavio netko tko iskreno javno govori o tom problemu po meni je već pozitivna. A ima i nešto u načinu na koji se netko obraća ljudima, ne djeluje mi kao tipičan političar. Rekla je nekoliko pametnih stvari na tom intervjuu. Nije ni morala javno prozivati zastupnike kad je dovoljno naznaka dala o kome se radi. Iako mi se činilo da joj je malo falilo da kaže jer ne kalkulira puno s riječima, tako je i opsovala par puta. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned | Re: Ruža Tomašić: Želim na Kirinovo mjesto Očito nisi pratila topice oko atentata, manje-više je potvrđeno da je agent POA čuo nekog sitnog dilera kak komentira članak u novinama riječima da ju treba ubit i od toga je HSP pokrenuo priču kako solinska mafija hoće ubit Dva Pištolja. Meni bi bio dobar onaj ko zna o čemu priča, ko ne predlaže da se djeci od 6-7 godina drže predavanja o štetnosti droga, ko ne predlaže da se ucjenama dobiva suglasnost roditelja za testirnje njihove djece na droge i slično ... (imaš topic i o tome). Puno ljudi govori o tom problemu, i to ljudi koji znaju puno više i NITKO od njih ne predlaže ovakve kretenluke. Znaš zašto? Jer znaju o čemu pričaju. To kaj ti ljudi nemaju stranačku mašineriju iza sebe i moć saborske govornice, ne znači da ne govore. Kad je ovoliko medijskog prostora dano recimo Sakomanu ili Bernardici (možeš ih vidit tu i tamo, jedva stignu reći kaj misle), da ne pričam o udrugama roditelja čija su djeca ovisnici (koji sigurno imaju puno bolji uvid u stanje od Dva Pištolja). Meni se gadi da jedna stranka gradi predizbornu kampanju na ovakvim stvarima, pogotovo na izmišljanju atentata na saborske zastupnike, ako ljudi ne vide u čemu je problem u tome, onda stvarno za našu zemlju nema bolje budućnosti .... I samo još jedno pitanje .. zašto misliš da ja možda ne znam o tom problemu puno više od Dva Pištolja? Po čemu je ona toliko upućena, a ja ne bi trebao biti? |
| | |
![]() |
| Tagovi: kirinovo, mjesto, ruza, tomas ic, zelim |
« Mesićev nasljednik(ica)
|
Gledatelji 'Kontakta' Zoranu Milanoviću dali 90 posto, a Bandiću 10 posto glasova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

Svi smo mi MASS SARR