Stranica 24 od 24 PrvoPrvo ... 14192021222324
Pokazujem rezultate 231 do 234 od 234

Sanader dao ostavku

Raspravljate o temi Sanader dao ostavku u Politika forumu, dio Znanost foruma; Ispričavam se jer se u zadnje vrijeme nisam stigao javljati na e-majlove... potrošio sam dosta vremena za sređivanje nereda u ...

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

Re: Sanader dao ostavku

Ispričavam se jer se u zadnje vrijeme nisam stigao javljati na e-majlove...
    potrošio sam dosta vremena za sređivanje nereda u podrumu... i sad je opet sve posloženo i uredno...

A s Mirjanom ću jos razgovarati, što stvari samo ubacuje u podrum, a nista ne slaze.
    Vas premijer,

dr. Ivo Sanader
    http://www.imagesforme.com/show.php/616828_image001.jpg

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Regularni forumaš Avatar od korisnika žorž
    Datum registracije
    24-04-06
    Starost
    36
    Poruka
    398
    Liked
    14 times

ima on i više

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Zašto me ovo nimalo ne čudi
    Toliko o njegovom odlasku iz politike...samo se maknuo da nebude više prvi direktno na udaru kritika javnosti...

Sanader s jahte vlada Vladom

Iako je iz političkih voda isplovio prije mjesec dana, ministrima je već 'pun kufer' poziva Ive Sanadera, koji konce povlači s 18-metarske jahte Malo vitra, kojoj je sam nadjenuo ime.

Iako nitko od ministara nije službeno htio govoriti o tome da redovno prima pozive od Ive Sanadera, Večernji list piše kako nitko od njih nije niti demantirao telefonske pozive.

Doznaje se i kako se pojedinim ministrima učestali pozivi nimalo ne dopadaju, a navodno je bilo i žestokih reakcija poput ''Da što on mene ima toliko zvati''.

Premijerka Jadranka Kosor je i sama priznala da razgovora sa Sanaderom, a treba spomenuti kako ju je i bivši čelnik HDZ-a savjetovao uoči sastanka sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom.

Podsjetimo, nakon što je napustio politiku, Sanader se ukrcao na jahtu Malo vitra, dugačku 18 metara, te od tada plovi Jadranom.
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Regularni forumaš Avatar od korisnika zvakacaguma
    Datum registracije
    22-06-07
    Starost
    35
    Poruka
    80
    Liked
    0 times
    to je sve smišljena i prljava igra vladajućih struktura.....treba pokrpati tuđe greške....sav ovaj igrokaz podsjeća me na vojsku: ako jedan zahebe onda svi pushe, no postojalo je i ćebovanje

u Italiji su nekad mjenjali vladu skoro svakodnevno dok nisu pronašli riješenje. A ovi naši kao bogovi s Olimpa,nedodirljivi,bahati,sebični i sve svoje komplekse iživljavaju na narodu.
    Zadnji Uredio fat_boy_slim : 01-08-09 u 10:27
    za sirotinju je i komarac muzika

Lajkaj nas na Facebooku