ima on i više
Raspravljate o temi Sanader dao ostavku u Politika forumu, dio Znanost foruma; Ispričavam se jer se u zadnje vrijeme nisam stigao javljati na e-majlove... potrošio sam dosta vremena za sređivanje nereda u ...
Zašto me ovo nimalo ne čudi
Toliko o njegovom odlasku iz politike...samo se maknuo da nebude više prvi direktno na udaru kritika javnosti...
Sanader s jahte vlada Vladom
Iako je iz političkih voda isplovio prije mjesec dana, ministrima je već 'pun kufer' poziva Ive Sanadera, koji konce povlači s 18-metarske jahte Malo vitra, kojoj je sam nadjenuo ime.
Iako nitko od ministara nije službeno htio govoriti o tome da redovno prima pozive od Ive Sanadera, Večernji list piše kako nitko od njih nije niti demantirao telefonske pozive.
Doznaje se i kako se pojedinim ministrima učestali pozivi nimalo ne dopadaju, a navodno je bilo i žestokih reakcija poput ''Da što on mene ima toliko zvati''.
Premijerka Jadranka Kosor je i sama priznala da razgovora sa Sanaderom, a treba spomenuti kako ju je i bivši čelnik HDZ-a savjetovao uoči sastanka sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom.
Podsjetimo, nakon što je napustio politiku, Sanader se ukrcao na jahtu Malo vitra, dugačku 18 metara, te od tada plovi Jadranom.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
to je sve smišljena i prljava igra vladajućih struktura.....treba pokrpati tuđe greške....sav ovaj igrokaz podsjeća me na vojsku: ako jedan zahebe onda svi pushe, no postojalo je i ćebovanje
u Italiji su nekad mjenjali vladu skoro svakodnevno dok nisu pronašli riješenje. A ovi naši kao bogovi s Olimpa,nedodirljivi,bahati,sebični i sve svoje komplekse iživljavaju na narodu.
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 01-08-09 u 10:27
za sirotinju je i komarac muzika