Stranica 4 od 24 PrvoPrvo 12345678914 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 234

Sanader dao ostavku

Raspravljate o temi Sanader dao ostavku u Politika forumu, dio Znanost foruma; ja sam samo načuo da za državne službe (u ovom slučaju bolnica) imaju para do devetog mjeseca. Stvarno je gadno ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika nadut666
    Datum registracije
    23-06-07
    Starost
    32
    Poruka
    169
    Liked
    2 times

Re: Sanader dao ostavku

ja sam samo načuo da za državne službe (u ovom slučaju bolnica) imaju para do devetog mjeseca. Stvarno je gadno al će oni zamazat oči ko sa onom izjavom mitskom od Sanadera : "Hrvatsku kriza zaobilazi".

Samo ne znam što je gore, blago retardirana JK ili polu kriminalac AH

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

Citat Pravi autor: nadut666 Pogledaj Poruke
    ja sam samo načuo da za državne službe (u ovom slučaju bolnica) imaju para do devetog mjeseca. Stvarno je gadno al će oni zamazat oči ko sa onom izjavom mitskom od Sanadera : "Hrvatsku kriza zaobilazi".
    Samo ne znam što je gore, blago retardirana JK ili polu kriminalac AH
    i hrvatsku? i ovi naši su prvo rekli da će srbiju kriza zaobići, mala ekonomija, bla bla
    a onda kad su shvatli da je to divno opravdanje za otpuštanje radnika, ne plaćanje poreza i doprinosa, smanjenje plata..... eeeeeeeee, onda kriza kod nas najjače udarila

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: nadut666 Pogledaj Poruke
    JK , đej-kej oliti Jadra Kosor će bit još gora marioneta, ima da Slovenija bude do Zagorja.

Ima tad da tebe svi slovenci laganini je*** u glavu po cijelom Zagorju pa da vidiš sve naše znamenitosti. Pa tako sve dok ti glava nebude ko Indija. Puj. Gamad stereotipna!!!

Datum registracije
    23-06-07
    Starost
    32
    Poruka
    169
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
    Ima tad da tebe svi slovenci laganini je*** u glavu po cijelom Zagorju pa da vidiš sve naše znamenitosti. Pa tako sve dok ti glava nebude ko Indija. Puj. Gamad stereotipna!!!

prof. Foruma Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    1,000
    Liked
    3 times

Uopce ne vidim razloga za veselje sto drivo odlazi. Ipak ostaje i previse ljigavaca. npr Seks,Bebic,Suker, Kosorica, Kamiondzija Roncevic, Hebrang itd itd uglavnom svi kreatori Hrvatskog ropstva,zvanog vanjski dug mjeren u milijardama eura. Ovi gore i slicna bratija su doveli drzavu dotle da moraju dizati kredite da bi platili samo kamate na prijasnje kredite, a o otplatama glavnica se ni ne sanja.
    A bivseg im kolegu niko vise i ne spominje nit pita za njega (Pasalic), nit ko pita gdje su pare sto ih je taj nagrabio. Lopina se povukla i sad uziva u lagodnom zivotu. Tako ce i drivo ( Dr. Ivo ) po istom sitemu ko i gore spomenuti mu kolega.
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

Rošade u HDZ-u: Bačić umjesto Jarnjaka koji postaje potpredsjednik
    S jednakim zanimanjem kao i cijela država, i istaknuti HDZ-ovci očekuju obraćanje javnosti dr. Ive Sanadera jer nitko ne zna puno o razlozima njegovog naprasnog i naglog odlaska s premijerske funkcije.

Od izvora iz same Vlade, međutim, doznajemo da će za koju minutu dr. Sanader reći da je šest godina bavljenja politikom bilo dovoljno, te da će od sada biti samo počasni predsjednik HDZ-a.

Glavni tajnik HDZ-a neće više biti, kaže naš izvor, Ivan Jarnjak već Branko Bačić. Jarnjak će, pak, postati potpredsjednik HDZ-a, Andrija Hebrang kandidat za predsjednika, a Jadnranka Kosor premijerka.

Od drugog izvora, iz samog HDZ-a, doznajemo da su članovi očekivali da će na Saboru stranke u subotu dr. Sanader obznaniti da će se kandidirati za predsjednika i to je bilo sve. Njegov odlazak iz svega ih je, kaže, zatekao.
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

Datum registracije
    23-06-07
    Starost
    32
    Poruka
    169
    Liked
    2 times

nabijem ih sve na svoju malu i siromašnu kitu

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

stvarno smo u banani ako nam Jaca postane premijerka ..lunjam malo po netu , ocito da ce biti tako ..ajme
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Ovo je vrhunsko mazanje očiju, umjesto da padne vlada odlazi Sanader i ostavlja svoju elitu. Jadni li smo, glavno da je opro ruke od svega.

Sad je samo pitanje, ustvari nema pitanja, ljudi su ofce i dalje će gutati ovakve udice.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

tako se ne odlazi ; Sanader je ekonomski upropastio državu. Po meni je ova ostavka priznanje neuspjeha.

još jedan koji bježi nakon što nas je ostavio u govnima. da ima imalo pameti cijela vlada bi dala ostavke.
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Lajkaj nas na Facebooku