| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Sanader i zlatne poluge u Znanost forumu; meni ide na živce ta kovanica .. "obaviještajno podzemlje" ... nek to malo razjasne ... jesu to bivši članovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: Sanader i zlatne poluge meni ide na živce ta kovanica .. "obaviještajno podzemlje" ... nek to malo razjasne ... jesu to bivši članovi službi ili i sadašnji, kaj bi to trebalo predstavljat, kaj postoji neka podzemna tajna služba? "mafijaški KGB"? a ako su to sve sada kriminalci (kaj se implicira sa riječi podzemlje), ko ih je zapošljavo, kaj su radili i po čijim nalozima? naravno da se to neće razjasnit, jer i Sanader i Mesić imaju repove iz 90-ih kad su se formirale tajne službe ...bili su u vrhu HDZa ... kratko i jasno |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Sanader i zlatne poluge Otvorio sam temu "Što se događa?" (kasnije je Kristijan otvorio ovu) u kojoj smo se bavili otprilike istim ovim slučajem. Tamo sam izraz obavještajno podzemlje pisao velikim slovima baš zbog toga što nikome nije jasno što i koga treba označiti taj pojam i što mislim da je taj pojam ključan u cijeloj ovoj stvari (a vjerovatno i u mnogim drugima). Kakvi su to masoni, duhovi, aveti prošlosti ???????? I nekako imam dojam da su ti ljudi na teretu državnog proračuna (čitaj - našem), a da djeluju potpuno izvan sustava, potpuno bez kontrole. I to bi se moglo razjasniti uskoro, bar djelimično.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanader i zlatne poluge A kad smo već kod poluga- što reći na Zagorčeve navodne izvore tog dokumenta? Iskreno govoreći, ne mogu vjerovati da nitko još nije napisao riječi o tome, i da cijela stvar nikoga ne intrigira... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanader i zlatne poluge Ma ne vjerujem, samo me čudi kad je na TV-u, a vjerojatno i u novinama, da nitko tu ne komentira tvrdnje da onaj drugi DVD (navodno snimljen s odobenjem Austrijskih vlasti) sadrži snimku kako predsjednikov savjetnik daje Zagorcu taj dokument, te više nego šokantan odnos istog prema institucijama države (on će Bajića i Pajića dovesti u Beč za uši, pa će se njih trojica vratiti u Zgb i Zagorac će riješiti sve kod istražnje sutkinje* za pola sata). * a taj ženski rod nešto bode u oči- očito su imali nekog određenog na umu, a mislim da se da pogoditi i koga svašta smo navikli što se tiče predsjednikovih savjetnika (mislim, Budimir Lončar?!? wtf), ali ovaj nije mahao papirima bez veze, ako se pokaže da je zbilja na DVD-u ono što fiškal tvrdi da je svojim očima vidio
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanader i zlatne poluge Što se može vidjeti ili čuti na snimkama, ako autentične i postoje? Tko je inicirao sastanak, tko je kome ponudio na uvid neki dokument, po čijem je nalogu i saznanju Perković bio u Austriji......? Jako puno pitanja. I mislim da nitko ne bježi od njih, ali nitko još niti nema relevantne odgovore, jre bi ih već obznanio. Uostalom, danas će se sastati povjerenstvo zaduženo samo za taj slučaj kako bi otklonili nedoumice oko takvih pitanja.
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanader i zlatne poluge Ma ne pričam ja o nekoj zavjeri, nego me čudi da nitko na forumu to ne komentira (za poluge je odmah išla tema ). A prve procjene autentičnosti ćemo čuti od austrijskog suda- budući da su vjerojatno uvedene kao dokazi u postupku o izručenju...Mislim da je dotični već trebao kuvertirati svoju ostavku na položaj, a da je onda ona trebala biti 'stornirana' dok se slučaj ne riješi... Jer ako je snimka autentična, a na njoj je ono što je Zagorčev odvjetnik rekao da je vidio- onda nije kompromitiran samo dotični nego i ured predsjednika (ako ih Budimir Lončar nije već bio dovoljno kompromitirao). A o šansama za izručenje se ne usudim ni misliti... ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sanader i zlatne poluge hu, okoš-bokoš, prdne kokoš, pita baja kol'ko tebi, sine, dana treba bana? - sedam ! ! ! ![]() (već je bio upozoren zbog spamanja)
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: djevicanski otoci, premijer sanader, zlatne poluge |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.

). A prve procjene autentičnosti ćemo čuti od austrijskog suda- budući da su vjerojatno uvedene kao dokazi u postupku o izručenju...