Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Sanader i zlatne poluge u Znanost forumu; meni ide na živce ta kovanica .. "obaviještajno podzemlje" ... nek to malo razjasne ... jesu to bivši članovi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-07-07, 18:23   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Sanader i zlatne poluge

meni ide na živce ta kovanica .. "obaviještajno podzemlje" ...
nek to malo razjasne ... jesu to bivši članovi službi ili i sadašnji, kaj bi to trebalo predstavljat, kaj postoji neka podzemna tajna služba? "mafijaški KGB"?

a ako su to sve sada kriminalci (kaj se implicira sa riječi podzemlje), ko ih je zapošljavo, kaj su radili i po čijim nalozima?

naravno da se to neće razjasnit, jer i Sanader i Mesić imaju repove iz 90-ih kad su se formirale tajne službe ...bili su u vrhu HDZa ... kratko i jasno
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 19:22   #12 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Otvorio sam temu "Što se događa?" (kasnije je Kristijan otvorio ovu) u kojoj smo se bavili otprilike istim ovim slučajem. Tamo sam izraz obavještajno podzemlje pisao velikim slovima baš zbog toga što nikome nije jasno što i koga treba označiti taj pojam i što mislim da je taj pojam ključan u cijeloj ovoj stvari (a vjerovatno i u mnogim drugima).

Kakvi su to masoni, duhovi, aveti prošlosti ????????

I nekako imam dojam da su ti ljudi na teretu državnog proračuna (čitaj - našem), a da djeluju potpuno izvan sustava, potpuno bez kontrole.

I to bi se moglo razjasniti uskoro, bar djelimično.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 19:14   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,762
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A kad smo već kod poluga- što reći na Zagorčeve navodne izvore tog dokumenta? Iskreno govoreći, ne mogu vjerovati da nitko još nije napisao riječi o tome, i da cijela stvar nikoga ne intrigira...
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 19:28   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A kad smo već kod poluga- što reći na Zagorčeve navodne izvore tog dokumenta? Iskreno govoreći, ne mogu vjerovati da nitko još nije napisao riječi o tome, i da cijela stvar nikoga ne intrigira...
A da nije rječ o laganoj zabrani pisanja i "vaćanja" za tu temu dalje?

Zadnji Uredio tonini : 12-07-07 u 19:31.
tonini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 19:40   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma ne vjerujem, samo me čudi kad je na TV-u, a vjerojatno i u novinama, da nitko tu ne komentira tvrdnje da onaj drugi DVD (navodno snimljen s odobenjem Austrijskih vlasti) sadrži snimku kako predsjednikov savjetnik daje Zagorcu taj dokument, te više nego šokantan odnos istog prema institucijama države (on će Bajića i Pajića dovesti u Beč za uši, pa će se njih trojica vratiti u Zgb i Zagorac će riješiti sve kod istražnje sutkinje* za pola sata).

* a taj ženski rod nešto bode u oči- očito su imali nekog određenog na umu, a mislim da se da pogoditi i koga

svašta smo navikli što se tiče predsjednikovih savjetnika (mislim, Budimir Lončar?!? wtf), ali ovaj nije mahao papirima bez veze, ako se pokaže da je zbilja na DVD-u ono što fiškal tvrdi da je svojim očima vidio
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 23:52   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Što se može vidjeti ili čuti na snimkama, ako autentične i postoje? Tko je inicirao sastanak, tko je kome ponudio na uvid neki dokument, po čijem je nalogu i saznanju Perković bio u Austriji......? Jako puno pitanja. I mislim da nitko ne bježi od njih, ali nitko još niti nema relevantne odgovore, jre bi ih već obznanio. Uostalom, danas će se sastati povjerenstvo zaduženo samo za taj slučaj kako bi otklonili nedoumice oko takvih pitanja.
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 00:08   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Ma ne pričam ja o nekoj zavjeri, nego me čudi da nitko na forumu to ne komentira (za poluge je odmah išla tema ). A prve procjene autentičnosti ćemo čuti od austrijskog suda- budući da su vjerojatno uvedene kao dokazi u postupku o izručenju...

Mislim da je dotični već trebao kuvertirati svoju ostavku na položaj, a da je onda ona trebala biti 'stornirana' dok se slučaj ne riješi... Jer ako je snimka autentična, a na njoj je ono što je Zagorčev odvjetnik rekao da je vidio- onda nije kompromitiran samo dotični nego i ured predsjednika (ako ih Budimir Lončar nije već bio dovoljno kompromitirao). A o šansama za izručenje se ne usudim ni misliti...
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 19:41   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-02-08
Poruka: 6
nadd se izdvaja iz mase

gwef
nadd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 20:35   #19 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,023
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: nadd Pogledaj Poruke
gwef
hu, okoš-bokoš, prdne kokoš, pita baja kol'ko tebi, sine, dana treba bana?

- sedam ! ! !

(već je bio upozoren zbog spamanja)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djevicanski otoci, premijer sanader, zlatne poluge

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114