| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera u Znanost forumu; Vijesti.net - SDP predlaľe kaľnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera Citat: U SREDIŠNJICI Socijaldemokratske partije u Zagrebu bit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera Vijesti.net - SDP predlaľe kaľnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera Citat:
SDP mi sve bolje i bolje zvuči .... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera Što je tu novo- o porezu na dividende (a spreman sam se okladiti da su to ti porezni mehanizmi koje najavljuju da će najaviti) pričaju od prodaje Lure, a i mi smo to već pretresli. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera nope .. nije to porez na dividende .. to je nekaj drugo (ako je to ono kaj mislim) recimo ... Luka Rajić je vozio kamion, onda je kupio Luru po nekim cijenama koje običnim neposlušnim građanima nisu bile moguće, onda je od toga napravio carstvo, koje je prodao ... pa mu lupiš porez na extra profit ... ne oporezuje se prihod tvrtke, nego osobno bogatstvo .... ak si imo niš, i onda odjednom imaš 2 miljarde kuna ... plati porez, jer si na neki način profitirao od rata i stanja u državi ... recimo .. imo si 100.000 maraka na računu 1991 u proljeće ... na kraju 1995 imo si 20 miliona i 10 firmi .... sada (2007) imaš pitaj boga kolko .... e, na ekstra profit koji si steko tokom rata ti se lupi 30% poreza i zaračunaju kamate ![]() mislim da nbi nekaj takvo bilo - i to podržavam 100% .. jer to neće ići sa računa tvrtki u vlasništvu, nego od osobne imovine profitera i ostale gamadi ... |
| | |
| | #4 (permalink) | ||||
| Banned | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera oooops .. evo i teksta o tome ... Jutarnji.hr Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
apsolutno to podržavam .... | ||||
| | |
| | #5 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera stvarno zvuči jako ambiciozno ali živi bili pa vidjeli.. s tim da su to trebali već davno napraviti ali i o tome se već ovdje govorilo.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera 1. navod- ako se ne varam HSP i/ili Letica su to predlagali, pa mi se ne čini da su dobili podršku ostalih stranaka, uključujući SDP 2. navod- kada se tome ne pristupi politikantski i napravi prava analiza što je uništeno a što je bilo nekonkurentno još iz doba SFRJ (negdje sam vidio podatak da je u zadnjim godinama socijalizma oko 25% naših poduzeća isplaćivalo plaće radnicima na račun zaduženja prema drugim subjektima, a ne iz vlastitih prihoda 3. navod- loš potez, ali SDP je pokazao koliko su te revizije podložne politikantskoj eksploataciji i propagandnim manipulacijama (npr. evo ti je Tonini nekidan ispalio kako je revizija pokazala da je 98% pretvorbi bilo kriminalno- što je dezinformacija koju su SDP i njihovi lakaji širili) 4. navod- pričekaj da čuješ taj prijedlog pa sudi, onaj porez na dobit koji sam spomenuo su SDP-ovci predlagali kao instrument ovoga što sad najavljuju. Premijerski kandidat nije najavio neku radikalnu promjenu, a i sumnjam da su od tada išli raditi ozbiljne analize i revizije poreznog sustava; što meni osobno upućuje na to je ovo sad samo prežvakavanje već rečenog
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera moguće, wolf. samo je kampanja sad još bliže pa će SDP sve agresivnije furati tu agendu i ako taj priedlog bolje artikuliraju nego do sada, možda se podrška i izrodi. uostalom, koja si stranka sada može priuštiti da odbije kazniti privatizacijski kriminal? pa makar na ovaj način.. izbori su blizu, a oni koji se protive ovakvoj ideji neće učiniti dobro svom imidžu. bit će zanimljivo u svakom slučaju.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera Ševa- koja stranka si može priuštiti odbiti kazniti privatizacijski kriminal?!? 1. ona koja ga je napravila (HDZ), 2. ona koja je već imala priliku i odbila (SDP i koalicija), koji su usto bili i tako bezobrazni da odbiju objaviti 200 najbogatijih obitelji u Hrvatskoj(koje su oni prozivali) s obrazloženjem da ne znaju definirati što je to obitelj ![]() Taj prijedlog možda načelno i nije loš, ali 1. još uvjek nije poznat mehanizam kako će to biti napravljeno (npr. ono što misli Silence, što bi možda bilo u redu, i ono što ja mislim da će predložiti, a to po meni ne bi bio dobar način) 2. postavlja se pitanje vjerodostojnosti SDP-a po tom pitanju (vidi 2. gore )- i osobno sam tu vrlo rezerviran.
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera sam nek nekaj naprave ... osobno mislim da je ono kak ja to vidim možda najbolje (ok, ok ... malo samohvale), ali kad razmilisliš, ima logike (ne, nisam originalan, Srbija je imala nekaj slično) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SDP predlaže kažnjavanje kriminala u privatizaciji i ratnih profitera U svakom slučaju treba nešto napraviti po tom pitanju, iako nikada neće biti dovoljno, jer oni koji sus e obogatili, bez obzira što će im uzet i dalje će biti bogati, pa je ovo samo gašenje požara, ali u svakom slučaju pozitivna namjera. S druge strane ići 'ko je što napravio i kada je mogao i ako nije onda neće ni sada je po meni krivi kut gledanaj s obzirom na vremensku distancu. Od rata je prošlo 15 godina i bez obzira koliko se nama cini malo i koliko sporo u Hrvatskoj s e puno toga promjenilo.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: kaznjavanje, kriminala, predlaze, privatizaciji, profitera, ratnih, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.