| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo u Znanost forumu; Ovo me toliko užasnulo da sam morao otvoriti temu. Većina Mudžahedina koja se naselila u BiH 90-tih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Nježni predator | Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo Ovo me toliko užasnulo da sam morao otvoriti temu. Većina Mudžahedina koja se naselila u BiH 90-tih godina su kupovali djevojčice kojima su se ženili. Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo. Moram vas podsjetiti da i u Hrvatskoj vrijedi vrlo sličan zakon, samo je dobna granica pomaknuta na 16 godina. Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo ![]() A sad bi damfisk trebao reći kako to funkcionira sa međunarodno-pravne strane... Ako se primjenjuju takvi zakoni i na strane državljane na teritoriju BiH, mislim da je to bila dužnost MVPEI da obavijesti javnost o takvoj zakonskoj praksi u susjednoj državi. Ukoliko postoje takvi rizici, roditelji malodobne djece bi to morali znati kako bi mogli donijeti informiranu odluku kad im djeca idu tamo.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-06-07 Godina: 28
Poruka: 8
![]() | Što vas toliko to iznenađuje? Zar neznaš da radikalni islamisti ili islamisti koji idu po "svojoj tradiciji" vole i malodobne od 12 godina. NIŠTA DRUGO REĆI NEGO JADNICI, BOLESNICI I MENTALNE PSIHOPATE KOJI NEMAJU MATERIJALA ZA ODRASLE OSOBE. JADNICI! Toliko sam ljut povodom ovakvih stvari da moram da kažem. Valjda kada ih zakinu južno od pupka, nemaju što više za ponuditi! 14 godina djevojčice. BOLESNICI! Zadnji Uredio teica : 27-06-07 u 22:26. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo STRASNO!!! Prosto ne mogu da verujem! Pa ja bih licno dala dozivotnu robiju ma sta dozivotnu-smrtnu kaznu!!!Na primer ovde je kao za silovanje zene je veca kazna nego za silovanje deteta!!! Pa pobogu,kakva su to prava?????? Ne mogu to da razumem! I jos kao "dobrovoljno pristala"!!! Sta ce dete verovatno nije smelo da kaze nista drugo! Uzas!!!
__________________ ♥ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo Citat:
ukratko,mislim da vi sa one strane drine uopce niste kompetentni da osudjujete bilo koga(makar se slazem s tobom da je odnos sa djecom za smrtnu kaznu)sve dok sami ne priznate svoja zlodjela i sve dok ne budete kaznjeni za ista.
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo Citat:
strašno.... kupuju djevojčice kao da su neki predmet... odvratno takav zakon mi se gadi ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odnosi s maloljetnicama u BiH nisu kazneno djelo ljudi: ![]() 1. ni u hrvatskoj seksualni odnosi s maloljetnicima (govorimo o odnosu di su obje strane pristale - dakle ne o silovanju) NISU zabranjeni. Citat:
Citat:
također tako je u cijeloj europi. nemojte gledat američke filmove ![]() američko pravo nešto je šta je neprimjenjivo na nas (a u mnogin situacijama mi je drago šta je to tako) zašto je baš 14? pa struka (psihijatri,psiholozi, defektolozi bla bla) je procjenila u ciloj europi. 2. u većini zemalja europe također je granica na 14 il 15 rjeđe 16, samo u (turbokatoličkoj)malti je na 18 3. to nema veze sa "prodajon" osobe jer se osoba u bijelo roblje može prodati i starije od 14. 4. e sad jel baš svaka osoba sa 14 spremna na spolni odnos nema veze sa pravom. netko je a netko nije. evo i neukrotiva još se nije u pustila u spolne odnose a 19. joj je
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: bih, djelo, kazneno, maloljetnicama, nisu, odnosi, seksualni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

strašno....