| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Seljaci spremaju opći neposluh u Znanost forumu; Net.hr Citat: Udruge seljaka zatražile su da cijena pšenice bude 1,20 kuna plus PDV. Ukoliko se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Seljaci spremaju opći neposluh Net.hr Citat:
do kada više? zašto seljak mora plaćati sve te pristojbe, tražbe, pizdarije da bi proizvodio hranu? zašto to ne maknemo, pa će i naši proizvodi biti konkurentiji? bah .... jadna je zemlja da vlada jedino zna povisivati namete .... naravno da se onda ne isplati išta proizvoditi ... kad ti sirovine i ostalo pojedu svu zaradu .... nama treba revolucija, a ne izbori .... Zadnji Uredio silence : 19-06-07 u 10:13. | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seljaci spremaju opći neposluh Citat:
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Seljaci spremaju opći neposluh ma znam ... ali da je kod nas rješenje za svaki ekonomski problem dizanje poreza, trošarina i ostalih davanja je stvarno kretenski ... da nikome od tih jebenih idiota ne padne na pamet da bi otkupna cijena bila manja da proizvodnja manje košta .... bah ... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seljaci spremaju opći neposluh Citat:
![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seljaci spremaju opći neposluh Ma koji seljaci? ma koji opći neposluh? ma koja revolucija??? ljudi, pa mi živimo u Hrvatskoj....Nemojte to zaboraviti..........Što će se dogoditi: ako (ponavljam AKO) se seljaci ikada pobune ('spreme opći neposluh') među njih će prvo doći Čobanković...Pregovarati će....Bezuspješno....Seljaci ne žele odstupiti niti milimetar od svojih zahtjeva....I onda će doći dr. Ivo Sanader....Pregovarati će s njima cca 5 min.....I riješiti stvar....A što će to seljaci 'dobiti' od Sanadera (a u biti iz našega džepa): dobiti će cca 5 lipa više za kg pšenice (ili nešto tome slično) i to za x mjeseci - uglavnom, niti njima samima (mislim na seljake) neće biti jasno za što su prosvjedovali niti što su postigli tim prosvjedom... Mislite da pretjerujem...Sjetite se samo velikog štrajka u prosvjeti...Nikada prije nije se više prosvjetara uključilo u štrajk...I onda je došao Sanader (naravno da prije njega jedan Primorac i jedan Šuker nisu uspjeli) i riješio stvar...Štrajk gotov na obostrano zadovoljstvo (čak su svi skupa pili šampanjac)...I za što su se prosvjetari izborili???? To nikome nije jasno - mislim da i sami prosvjetari neznaju što su njime postigli....Mislim da je bio dogovor da će dobiti cca 60 kn više mjesečno ali od ove jeseni............... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seljaci spremaju opći neposluh Ma neka se prosvjeduje - ionako se po Slavoniji za džabe radi! Toliko truda, živaca i novaca - za što? Koje potencijale (na žalost koristim tu riječ) Slavonija ima mogla bi biti najbogatiji dio Hrvatske, a trenutno je najsiromašniji. Očito je bolje uvozit trećerazrednu pšenicu iz Ukrajine, a našu prvoklasnu bacat svinjama i puštat da trune po silosima, ili prodavat mađarskim mlinarima koji nam je onda natrag prodaju u obliku brašna koje je deset puta skuplje nego da smo ga sami proizveli! Dobro je reko silence - nama ne treba štrajk, nego revolucija... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Seljaci spremaju opći neposluh Citat:
Od prosvjeda ništa. Sjetite se tko je sve prosvjedovao i štrajkao i što se dogodi kad se upregne HTV i ostala propaganda neuspjeh zagarantiran, mržnja i prezir javnosti također. Nama trebaju izbori. U kojima će ova govna biti izbrisana. ![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 19-06-07 u 12:01. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
potpisujem
| | |
![]() |
| Tagovi: neposluh, opci, seljaci, spremaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

potpisujem