| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Škoro gradonačelnik Osijeka? u Znanost forumu; Danas sam vidio da se kandidira za gradonačelnika, nekako me nije ni iznenadilo Što vi kažete na to? Mislite ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Škoro gradonačelnik Osijeka? Danas sam vidio da se kandidira za gradonačelnika, nekako me nije ni iznenadilo Što vi kažete na to? Mislite da će pobijediti i biti bolji od Đapića ili? I jesam pogodio forum uopće? Možda je ovo za u Osijek staviti?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? nevolim te ljude u koji sve sve mišaju,on misli da ako zna ispivati pismu a što je diskutabilno da može voditi i jedan grad..ja nevidim dodirnih točaka glazbe i politike pa sad.. mislim da bi bolje vodila nives celzijus zagreb nego škoro osijek!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-07-06 Lokacija: Osijek
Poruka: 83
![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? Škoro je meni kao zabavljač katastrofa, nezna pjevat a onda između pjesama je "duhovit". Valjda je pomislio: " Ako Mesić priča loše viceve i postane predsjednik zašto nebih i ja pokušao...". Kad malo bolje razmislim ŠKORU ZA PREDSJEDNIKA .............. piko i niko buahahahahahah
__________________ tako je govorio crazyivan |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? A da ovo prebacimo u glazbu lakih nota? Šalim se - dobro je ovdje, ipak je to politika. Ne znam gdje si vidio daidža da se on kandidira? Znam da miri zaraćene strane, a nisam čuo da hoće biti gradonačelnik. Ipak bih radije izabrao Đapića s tim da ga kao i do sada Sanader kupuje pa da i mi imamo još malo koristi.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? Citat:
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? Razocarao me jer se uvlaci u politiku...jebiga to jednostavno ne ide,ovo mu bas ne ide na reputaciju
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? Ma voli ja Škoru, ali ne bi nikad glasala za njega. Zabavljači neka budu zabavljači, političari neka budu - seratori. To je prirodno.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? Još jedan dokaz o kolapsu HDZa u Slavoniji......... Kao malo jača stranka mogli su stopirati Škoru te postaviti nekog drugog čovjeka..... No, budući da nemaju neko rješenje, poduprijet će "samostalnu" kandidaturu Škore sa nadanjem da će ovaj uspijeti osvojiti mandat...... Ali biti će loša kandidatura sa lošim rezultatima......... Običan politički pamflet.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.