| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Škoro gradonačelnik Osijeka? u Znanost forumu; Očito si je Škoro umislio da može razne funkcije obavljati, od pjevača, direktora, zabavljača, gradonačelnika... Narod ga voli koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,566
![]() ![]() ![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? Očito si je Škoro umislio da može razne funkcije obavljati, od pjevača, direktora, zabavljača, gradonačelnika... Narod ga voli koliko sam skužio a hoće li se to odraziti na njegov politički uspjeh preostaje da vidimo. Ipak mislim da je sve bolje osim Đapića koji bi se prodao za 1 kunu. I za Sanadera i Đapić nije loše rješenje ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? haha, škoro gradonačelnik ...pitaju ga juče u novinama što nije došo u o.š. jagodnjak, a on veli da mu se niko nije javio ...al je reko da su zastupnici tu da štite ljude i da rješavaju njihove probleme ...dobar u teoriji, loš u praksi |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Škoro gradonačelnik Osijeka? To je obično politikanstvo...Ništa više niti manje... HDZ pokušava na račun Škorine 'popularnosti' dobiti štogod više glasova u Osijeku... Ono što je još žalosnija činjenica jest da Hrvati (još uvijek) puše takve fore... Ali, nema veze, idemo dalje ![]() EDIT: malo offtopica - ovo mi je jubilarni 800-ti post! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.

...pitaju ga juče u novinama što nije došo u o.š. jagodnjak, a on veli da mu se niko nije javio
...al je reko da su zastupnici tu da štite ljude i da rješavaju njihove probleme
...dobar u teoriji, loš u praksi