| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slijedeći Predsjednik? u Znanost forumu; Znam da su slijedeći predsjednički izbori tek za dvije godine, točnije 2010., naravno ak se nešt ne promijeni u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Slijedeći Predsjednik? Znam da su slijedeći predsjednički izbori tek za dvije godine, točnije 2010., naravno ak se nešt ne promijeni u međuvremenu ali me zanima kaj vi mislite tko se naslijedeit Mesića na Pantovčaku. Ja imam nekoliko teorija. Jedna od njih je ta da razlog zbog kojeg se Milanović nije kandidirao za premijera je upravo ta da se "čuval" za predsjedničke izbore! Al sad je pitanje kak će ona kao vođa SDP-a preživjet nakon kaj se formira vlada i sabor! Postoji još mugućnost da se Bandić upusti u utrku za predsjednika. Za HDZ nisam siguran koga će "nominirati". Mislim da mjesto predsjednika nije zabavan i privlačan Joe Sanaderu jer nema baš neke ovlasti, tj. puno je utjecajniji i ima veću moć (a svi znamo da Joe voli moć) kao premijer. Na prošlim izborima HDZ nije uspio sa Jadrankom pa nisam baš siguran da će ona bit njihov kandidat! Na prošlim izborima na 4. mjestu sa osvojenih 2 i nešto sitno % bila je Đurđa Adlešić. Al mislim da je negdje izjavila da se više neće kandidirati za predsjednicu al nisam siguran. Šteta ak neće! Recimo da se kandidiraju Milanović, Kosor i Adlešić sigurno bih glasao za Đurđu. Jednim razlogom jer je žena, a drugim zato kaj mi je ful simpa! Kaj vi mislite tko je naslijedit Mesića?
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." Zadnji Uredio trip : 02-01-08 u 10:30. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Slijedeći Predsjednik? Mislim da je malo prerano za ozbiljnije razmišljanje o ovoj problematici. Možemo samo onako bubetati. Kad si već otvorio temu bilo bi zgodno da si osmislio imena potencijalnih kandidata otvorio anketu uz temu. Za sada nemam nekakav određeni stav.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,835
![]() ![]() | Re: Slijedeći Predsjednik? Citat:
![]()
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slijedeći Predsjednik? stvarno ne vidim nikoga. milanović je preneiskusan, bandić... to bi bio horror za mene ali neku popularnost ima, potroši još love iz gradskog proračuna za promidžbu i tak.. tko zna.. ![]() mislim da će se čačić kandidirati kad stalno hoće na neki vrh zasjesti, jadan. stvarno ne vidim nikoga ali očekujem da će se oni koji imaju takve ambicije u sljedeće dvije godine nametati u medijima i pokušati profilirati kao veliki državnici. naravno, ta slika neće promijeniti činjenice. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slijedeći Predsjednik? Od ovih sto si ti nabrojao glasao bih za milanovica,adlesicka mi je full antipatican a o kosorki da ne govorim premda nije ni milanovic dobro rjesenje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slijedeći Predsjednik? Ne znam tko bi mogao bit novi predsjednik, jer nema puno političara koje vidim u toj ulozi. Vjerojatno će kandidati biti Mikšić, Dražen Budiza Budiša (ako Adlešička ne bude), Čačić (možda upali sa Ja predsjednik), Jurčić (pa ga zamijeni Milanović ili Bandić), Pašteta Kosor, Mile iz birtije i onaj ćelavi iz planinarskog doma, i da Đapić. Teška konkurencija. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: izbori, predsjednik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:32.