| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Sloboda medija u Znanost forumu; Danske novine su objavile karikature proroka Muhameda, nešto što je suprotno načelima Islama. Reakcije iz islamskog svijeta su poprilično ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Sloboda medija Danske novine su objavile karikature proroka Muhameda, nešto što je suprotno načelima Islama. Reakcije iz islamskog svijeta su poprilično žestoke - zatvaranje ambasade, povlačenje ambasadora, bojkot danskih proizvoda, prijetnje napadima, paljenje zastava i tako dalje. Ko je u pravu? Gdje počinje i prestaje sloboda medija i što je još važnije, koliko su ustvari, po vama, mediji u zapadnom svijetu slobodni? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Sloboda medija A karikature i ismijavanje Isusa ? Pa kamo bi stigli,ljudi dragi,kad bi se svi ljutili i osuđivali jedni druge zbog običnog crteža ! Ja sam za potpunu slobodu medija a to znači neka se piše i zna sve o svakomu !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Sloboda medija Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Sloboda medija I ja sam za potpunu slobodu medija i mislim da su mediji u zapadnom svijetu dosta slobodni i pišu o svemu, čak i kod nas. A ovo o muslimanskim ekstremistima nebi komentirao, jedino se nadam da nisu svi muslimani takvi, tako ratnički raspoloženi, jer to kaj se tam dešava nije dobro...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| wit | Re: Sloboda medija ono što svaki vladar želi je neobrazovana masa kojom može manipulirati,jer dok oni bijesne na Dance,mi na vlasti radimo što hoćemo,a propuste niko ne vidi jer su oni bijesni na Dance,koji ako su pametni a nisu,nebi se trebali kao prvo ismijavati tuđoj vjeri-što ne ismijavaju svoju,a kao drugo,nebi se trebali zamjerati muslimanima,to je čisti odraz izuzetka straha=ukratko nedostatak inteligencije ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sloboda medija Stvar je u tome da su nacrtali poslanika Muhammedas s bombom ispod pokrivala za glavu, potom još jedna slika di ekipa kolje ljude, a poslanik se na to smije... uzevši u obzir da su muslimani u prosjeku veći vjernici od kršćana, logično je da je i "buna" veća na Danske novine... i ispriku - što ovi majmuni ne žele , pozivajući se na neku j**** slobodu medija. Mislim da niti jednom ISTINSKOM KRŠĆANINU (a ne miševima koji odu jednom godišnje u crkvu) ne bi bilo svejedno da se dogoni nešto slično s Isusovom fotografijom...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 87
![]() | Karikatura je to što i je, tu ne bi smjelo biti ljutnje. Samo što muslimani imaju drugačiji pogled na sve i svakoga i sve im smeta ako nije u skladu sa njihovom vjerom i zakonima jako nezgodni ljudi. Vidiš šta kažu za žene, kad imaju menzis kažu da su prljave, ne smiju ništa,niža rasa i sad ti probaj s njima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: medija, sloboda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.

---ex moderator---