Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Prvi program HTV Pretpostavljam da će biti zanimljiva emisija danas. Znam, skoro uvijek pratim Alexa, vjerujem ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-08, 08:18   #101 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Slovenci...

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Prvi program HTV

Pretpostavljam da će biti zanimljiva emisija danas.
Znam, skoro uvijek pratim Alexa, vjerujem da će danas biti odlična emisija
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 12:59   #102 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ni jedan narod ne voli svoje suside.
nismo ni mi tu puno bolji. sve se ljubimo sa srbima, bošnjacima, isto tako svaki narod gleda ove na istoku ka na stoku. slovenci na nas, mi na srbe, srbi na bugare, bugari na turke i svi misle da su bolji od drugih. slovenci tu nisu iznimka.
šta se velike slovenije tiče imamo i mi hrvatsku do drine, a srbi liniju karlobag-karlovac-virovitica. šta onda? tu vuku kreteni ka šta je jelinčić, đapić, šešelj i sl.
portugalci mrze španjolce, nizozemci njemce, njemci poljake. tako je već stoljećima i zato se u europi ratova skoro besprekidno do 1945.
ka šta vex kaže , kretena ima svugdi, al i dobrih ljudi
Ja tek sad vidio ovo.

Svaka čast, kolega. Svaka čast. Bravo. Imaš rep+
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 13:00   #103 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

englezi mrze škote i obratno
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:19   #104 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Emislija nije bila ništa specijalno, trkeljali su i Jelinčić i Alex.

Nije se Jelinčić dao smesti iako ga je Alex napadao i to u nekim djelovima žestoko.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:23   #105 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,921
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Držim da je dobro da smo čuli i njegovu istinu, ma koliko nam ne paše.

Sa Zmagom se mogu složiti da je EU neokolonijalna organizacija i da mi u nju nećemo prije 2112, a možda ni onda.
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:45   #106 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Mislim da je pravo pitanje dali bi Hrvatska trebala ući u EU (iako će kad tad morati). U Sloveniji sam bio i prije i za vrijeme EU i mogu reći da to i nije tako bajno. Dobro je za one koji imaju novaca pa mogu preko granice ići kupovat skupe aute itd. Ključan je ovaj podatak: od ulaska u EU prosječna plaća je u Sloveniji pala, ma kako oni nastojali prikazat da je narasla. Brojčano je veća, ali su veći i porezi i cijene, tako da je ona svota koja ti ostane kad sve poplaćaš manja. Krajem ovog mjeseca (i početkom drugog) u Sloveniji će u 3 dana štrajkat oko 450 000 ljudi. To je najveći štrajk u povijesti Slovenije. Mislim da to dovoljno govori o kvaliteti života u EU.

Ni Hrvatsku ne čeka ništa bolje. EU je proizvod koji je stvoren da siromašni budu još siromašniji, a bogati još bogatiji.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:47   #107 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
EU je proizvod koji je stvoren da siromašni budu još siromašniji, a bogati još bogatiji.
nije istina.
kapitalizam je proizvod koji je stvoren da siromašni budu još siromašniji, a bogati još bogatiji.
al alternativa je komunizam/socijalizam, ups.
a to smo imali pa nan se nije svidilo
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:50   #108 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ni Hrvatsku ne čeka ništa bolje. EU je proizvod koji je stvoren da siromašni budu još siromašniji, a bogati još bogatiji.
A Irska, Portugal i Grčka, pa čak i Italija i Španjolska su najbolji dokaz za tu tvrdnju.

Te su zemlje opustošene, ljudi po ulicama umiru od gladi, vlada bezakonje, boleštine, građanski ratovi...

Sve to uzrokovano ulaskom u EU.

Užas, zaista...
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:50   #109 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Znači EU je stvorena da bi bogata države pomogle siromašnima, dijelile s njima svoju zaradu, pomagale im...?

Pa da, Portugal, Irska, Grčka, a pogotovo Italija i Španjolska su prije ulaska bile u rangu Bugarske, Rumunjske, Slovenije...,a onda ih je ulazak u EU izbacio u orbitu!

Ljudi moji ja vas ne razumijem - Hrvatska je kroz cijelu svoju povijest bila član nekakvih kraljevina, federacija i kojekakvih drugih čuda, i nikada joj nije bio dobro! I sad kad je krvavo izašla iz zadnje, neki smatraju kako bi najbolje bilo da što prije uđemo u novu!

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 20-01-08 u 14:54.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 14:55   #110 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Znači EU je stvorena da bi bogata države pomogle siromašnima, dijelile s njima svoju zaradu, pomagale im...?
Ne.

EU je stvorena jer su razne europske države shvatile da je udruživanje u jednu na ekonomskim postavkama utemeljenu uniju korisno za sve članice, i one bogatije i one siromašnije, te da će tako udružene sve članice napredovat.

Citat:
Ljudi moji ja vas ne razumijem - Hrvatska je kroz cijelu svoju povijest bila član nekakvih kraljevina, federacija i kojekakvih drugih čuda, i nikada joj nije bio dobro! I sad kad je krvavo izašla iz zadnje, neki smatraju kako bi najbolje bilo da što prije uđemo u novu!
Sve državne zajednice kojima je Hrvatska ranije pripadala bile su ili okupatori/osvajači, ili pak zajednice sa Srbima.

Sve ranije državne zajednice bile su prvenstveno političke. EU je primarno ekonomska, a zatim politička zajednica.

Sve ranije državne zajednice nisu predivđale mehanizme odlaska. Iz EU možeš izać kad god ti padne na pamet.

Meni nije jasno kako se uopće može usporedit EU sa Jugoslavijom ili Austro-Ugarskom.

P.S. Ponovi malo povijest 20. stoljeća... Irska, Portugal i Grčka su zaista prije stupanja u EU bile u rangu današnje Bugarske ili Rumunjske. Jedina nisu imale komunizam.

Italija je u 50-tima bila u kaosu, ekonomija uništena, socijalni neredi, politilčki atentati, iseljavanje stanovništva u golemom broju... EU ih je doslovno izvukla sa ruba provalije.

U Španjolskoj je vladala diktatura, ekonomija zaostala, glad, teror... EU ih je dovela u rang razvijenih država. Prije EU, Španjolska je bila otprilike u rangu predratne Kraljevine Jugoslavije.

Zadnji Uredio damfisk : 20-01-08 u 15:02.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: slovenija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
severina - gdje je nestala slovenija? (2004) slay Humor 0 21-07-06 20:56
Slovenija Piratron Humor 15 27-01-06 12:54
Slovenija se može proći na rezervi Kristijan Baš Razno 0 04-12-05 20:07
Slovenija (obavezno) k-fLiP Humor 2 15-11-05 21:42

Trenutno vrijeme na forumu: 07:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114