| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Slovenija u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Shvatite vi EU kako hoćete, idealizirajte i mislite da će teći med i mlijeko. Realnost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Citat:
Ako su svi u toj EU napredovali, čak i zemlje koje su bile očajno siromaše, i u dubokoj društvenoj i ekonomskoj krizi, kao Irska ili Portugal, zašto onda ne bi i Hrvatska? Zar vi imate toliko nisko mišljenje o Hrvatskoj i Hrvatima da smatrate da ćemo mi nazadovat tamo gdje su svi napredovali?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski
Poruka: 261
![]() | Re: Slovenci... ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio...pogledajte onoga zmagu i vidjet cete da nisam nikoga uvrijedio poštovana gospodo moderatori i ostali koji me ovdje cenzurirate!
__________________ ROBERT TEPPER...LEGEND FOREVER! |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Slovenci... Zmago nije slovenski narod već samo pojedinac, samo jedan zastupnik u njihovom parlamentu. Ti si vrijeđao cijeli narod i to ti se više neće tolerirati jer ti to nije jedini ispad na forumu. Pridržavaj se pravila ponašanja na forumu i neće biti problema. Nema više rasprave o tome.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Slovenci... Zmagino gostovanje kod Ace malo je uznemirilo i Hloverku. Sazvala je kolegij na kojem će dati smjernice svojim podanicima kako očuvati čistoću medijskog prostora, kako ne uznemiravati puk pokazujući im da ima i ovakvih razmišljanja. www.vecernji.hr Citat:
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Gledao sam pomno emisiju ali mislim da se Stanković nije dobro pripremija i da ga je Zmago dobro iznenadija sa svojim odgovorima. Ako već dovede jednog takvog ''tipa'' onda triba spremiti priloge koji govore o bahatom ponašanju slovenaca kod nas, čega ima i na pretek npr ''paljenje Hrvatske zastave od strane slovenaca'', konflikti sa susjedima kad kupe kuće, samo što ne izvise slovensku zastavu i slično, čega ima mnogo. Stanković, mislim da mu je ovo prvi put, nije dobro odradija ovu uru vrimena, praktično je dozvolija da Zmago vodi emisiju. Isto tako mislim da mu je dao puno važnosti samo s tim što ga je doveo u emisiju. Dobro je jedino to što smo čuli što i kako jedan dio slovenaca razmišlja o nama, mislim na one koji glasuju za Zmagu, sam je istaknuo već punih 15 godina, odnosno da je jedan sa najduljim stažom u njihovom državnom zboru. I da napomenem to što miljun slovenaca dolazi kod nas litovati to ne znači da nas vole, već su to navike iz bivše države a i bogami pokupovali su pola obale, pa na crno iznajmljuju kuće i vikendice, ne ostavljajuči nama ništa osim smeća kojeg donesu sa sobom. Čak ne kupuju u našim dučanima.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #128 (permalink) | ||
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Citat:
i red je bio da se ugosti jelinčiča da pojasni one nezgodne, i možda preuveličane napise.Citat:
), čudno mi je da je bio tako mekan.
__________________ | ||
| | |
| | #130 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slovenci... Zmago crni Zmago ![]() Najžešća rečenica u cijelom interviju je bila kad ga je Stanković pitao "Kako to da vi kao jedna osoba koja ne voli Hrvate imete jednog Hrvata u svom vrtu (misleći na Tita)?" A ovaj odgovara: "Titova majka je Slovenka, a za oce znate kako je to-nikad se ne zna." ![]() A ja samo čekam Stankovića da veli: "Što želite reći da je Titova majka bila žena lakog morala?"... ali ništa ![]() ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
![]() |
| Tagovi: slovenija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| severina - gdje je nestala slovenija? (2004) | slay | Humor | 0 | 21-07-06 21:56 |
| Slovenija | Piratron | Humor | 15 | 27-01-06 13:54 |
| Slovenija se može proći na rezervi | Kristijan | Baš Razno | 0 | 04-12-05 21:07 |
| Slovenija (obavezno) | k-fLiP | Humor | 2 | 15-11-05 22:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

i red je bio da se ugosti jelinčiča da pojasni one nezgodne, i možda preuveličane napise.
), čudno mi je da je bio tako mekan.